Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Talisman (4th, Revised Edition)

 Lägg i lista  Jämför
Observera: Var uppmärksam på att produkterna som jämförs kan ha olika upplageversion, regelspråk etc. Kontrollera alltid butikens egen produktbeskrivning före köp!
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Legendariskt sällskapsspel som har blivit om möjligt ännu bättre.
  Figurerna är största skillnaden mot de gamla spelen och kräver nästan en målning för att underlätta att man känner igen sin karaktär. Men det är ju mest ett plus trots allt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kul spel. Spelade det svenska 2nd edition för länge sen och detta är snyggare, t.ex figurerna. Köpte det till min äldsta son (9 år) i present och både han och yngre brorsan gillar det. Nu kan man ge diverse expansioner i present/julkapp ett tag framöver...:-)
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Fantastiskt bra spel. Jag spelade det när jag var runt 15 år (2'nd edition) och har precis köpt denna revised 4'th edition (jag är nu över 40) och det är fortfarande lika roligt.
  Kul att dom ersatt spelfigurerna med plastfigurer istället för pappkort. Är man konstnärligt lagd kan man måla figurerna eller leja ut det jobbet om man som jag inte är det (eller givetvis låta dom vara omålade).

  Flera roliga expansionspack finns att köpa så det bör hålla i många år till. (Jag har köpt "the reaper" som är riktigt bra.)

  Jag spelar med sonen (som är 7) och visst måste jag översätta men det förtar inte från upplevelsen och han fullkomligen älskar det.

  Rekommenderas mycket starkt.