Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Corsair Gaming M65 Pro RGB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Corsair Möss & pekdon (24)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.38)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska dålig

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Kvalitetsprodukt med där det inte snålats med varken materialval eller komponenter. Hög kvalitetskänsla med distinkta knappar och behaglig scroll. Sensorn i den (Pixart PMW336x) anses som kanske världens bästa just nu så precisionen är naturligtvis på topp. Mjukvaran gör det den ska och har inte haft några problem att ställa in önskade funktioner.
  "Sniper-knappen" är överflödig enligt mig men det gör inget att den sitter där och jag har aldrig råkat trycka på den av misstag.
  Det enda som inte är toppklass är kanske formen på den. Detta är ju väldigt individuellt och personligen anser jag att den mest ergonomiska musen är Ducky Secret.
  Corsair M65 PRO är fortfarande bra men kanterna på baksidan av den hade kunnat vara mer rundade, enda anledningen till att jag drar av en stjärna.

  EDIT: Blir tvungen att revidera mitt första omdöme då jag efter några månader råkade ut för problem med scrollhjulet. Det som händer när man scrollar är att bilden rör sig i motsatt riktning precis i början för att sedan gå i rätt riktning.
  Fick musen utbytt men även den nya råkade ut för samma problem inom kort. Väldigt vanligt fel på denna mus sett till alla användare med samma fel runt om på nätet. Musen är väldigt bra när den fungerar men detta problem gör att jag inte kan rekommendera den längre.
  Jag gav i slutändan upp och köpte en Logitech G403 istället vilken udda nog råkade ut för samma problem som dock löstes med en firmwareuppdatering.

  Jag vet inte om Corsair löst problemet idag då jag inte använder musen längre, är du spekulant på denna mus råder jag dig att göra efterforskningar.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Lider av konstruktionsfel där vänster musknapp lever sitt eget liv. Musen dubbelklickar eller klickar en extra gång när man släpper musknappen (oerhört frustrerande när man ska markera något t ex). Har fått en utbytt och det dröjde ca ett år så började även den fallera.
  Musen är i övrigt bra och kan inte klaga på något.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  För det första, troligtvis den bästa och sämsta mus jag någonsin ägt.

  Har fått 3st utbytta på garantin och är inne på min 4:e, det är alltid mittenklicket eller scrollandet som går sönder. Då används den ändå bara till vanligt sufande. Kan inte se hur Corsair kan tjäna pengar på denna musen med 2 år garanti, den håller ju inte mer än 6-8 månader.

  Detta resulterar givetvis i ett dåligt betyg.

  Trots detta så är det den mus jag är mest nöjd med, fram tills den börjar krångla. Kan du leva med att byta ut den nån gång i halvåret så är det en kanonmus.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En ganska dyr mus som känns bra i handen och som har bra funktioner (gillar hur man byter upplösning och i mjukvara kan ställa in de olika nivåerna).

  Tyvärr har Corsair kvalitetsproblem och min vänster musknapp började dubbelklicka (3 av 4 klickningar blev dubbeklick istället för enkelklick, vilket ställer till det i en del spel, menyer, när man skall starta spel osv). Detta efter bara några månader.

  Jag är inte ensam om det här problemet heller, när man läser på forum. Så det är inget söndagsexemplar jag har, även om långt ifrån alla får mitt problem. Men det är definitivt ett känt kvalitetsproblem som musen dras med.

  Eftersom jag hade fått för mig att möss inte hade den här typen av problem längre (min förra mus hängde med i 15 år) så hade jag inte kvar kvittot, dvs ingen retur.

  Köpte istället en ny Logitech-mus som jag hoppas har bättre knappar.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  väldigt skön mus och har funkat bra i ungefär ett år. Scrollen gick sönder igår och nu scrollar musen av sig själv både upp och ner, vilket gör det omöjligt att spela något. jag har tyckt om musen men jag känner att det inte riktigt är värt 650 kr för sådan låg kvalitet som inte ens kan hålla för vanlig gaming. 450 kr hade varit utmärkt.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra mus hårdvarumässigt, mjukvarumässigt är den sådär. Har haft musen i ca 12 månader och plötsligt har den börjat ändra DPI från mina standard 800 till 12000, trist att lira FPS insiktat i en 8x scope och totalt missa för att man för en 720 istället för att korrigera siktet aningen åt höger.

  Enligt corsairs forum är det ett problem som uppstår för en mindre % av användarna men har funnits sedan 2012. Inte ett problem enbart kopplat till denna mus.

  Aldrig mer corsair.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bästa musen jag har haft. Sitter perfekt i handen. Bra o lätt program för att hantera musen. Sensorn är utmärkt. För 499 så är den klart värt att köpa.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag använder denna mus i kombination med 3 st andra

  Mx Master, Razer Naga 2014, Razer Mamba.

  Egentligen vet jag inte varför jag gör det, men jag byter lite då och då - alla är inkopplade.
  Gillar matrial valen & kvalitets känslan i musen.
  Vad jag vet är att M65 Pro har för få knappar för att jag ska vara produktiv i vanlig användning av windows och effektiv i dom flesta spel.

  MxMaster: Väldigt bra trådlös mus!
  Razer Naga: När du vill ha kontroll och knappar för allt!
  Razer Mamba: Lätt vikt
  M65 Pro: Lite tyngre med "plattare" profil

  Det är i princip orsaken till att jag växlar mus hela tiden.
  M65 Pro & Razer Mamba används dock minst av dessa möss
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En underbart bra mus, knapparna känns sköna och den är rätt storlek för mig. Jag kan se varför vissa tycker att sidoknapparna sitter för långt bak (inte "sniper"-knappen) men jag använder dem inte så för mig är det inte ett problem. Däremot har DPI-knapparna börjat fastna för mig och de känns inte klickiga längre utan det är mer som att de långsamt glider ner när man trycker på dem. "Sniper"-knappen har slutat fungera helt och hållet.

  Plus
  Skön form om än lite för kort
  Härliga knappar
  Bra mjukvara

  Minus
  Vissa knappar slutade fungera efter ca ett halvår av vanligt användande.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket bra mus. Lätt värt pengarna!
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  + snygg
  + programvaran verkar bra, är enkel
  + sniper-knappen (sänk DPI till 600)
  + bra tyngd

  - den är för liten, tappar greppet om den när jag använder vissa knappar
  - scroll-knapparna på sidan sitter fel
  - märkte att jag fick släppa den rätt ofta när jag spelade för att komma åt, det är inte så bra.
  - ytan på den vita är nästan glatt, så när man lirar lite och blir varm om handen...

  Jag kommer att skicka tillbaka denna.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det bästa musen jag har haft. Ligger perfekt i handen och att det är tungt användarupplevelsen bättre tror jag. Du kan stänga av eller ändra något som är av ljus via CUE.