Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Kolink Satelite (Svart)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Kolink Chassin (47)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.57)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Billigt och luftigt, kör ett gammalt J1900DC moderkort med integrerad processor & grafik som drivs med en laptopladdare, OMV 5 på en liten SSD och 3 st 3,5" SATAdiskar, 1st 120 mm fläkt som suger in i fronten och en likadan som blåser ut i bak, går svalt trots nerställda fläktar som knappt hörs.
 • Bra
  5 mån sedan
  Lättmekat och rymmer bra med saker. Plåten är tunn och det är rikligt med håligheter, så det dämpar inte ljud nämnvärt.

  Om PSUn är djupare än ca 140 mm så inkräktar dess kablage på grafikkortets bakände - om grafikkortet är längre än "minivariant för ITX". Åtminstone om du vill använda översta PCIe-sockeln. Du kan i teorin få i ett grafikkort som är kanske 24 cm långt, men då lär du ha en kort PSU.

  Det är listat som att det tar ett micro-ATX, men de kan vara upp till 244x244 och det funkar inte. En del är litet kortare och de kan kanske gå i, men Betrakta detta som ett mini-ITX-chassi.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jättenöjd!

  Transplanterade över en filserver till denna, så några diskar fick ligga i lådan i stället.

  Kör en gammal 4xxx av Intel i den, men kommer definitivt köpa fler sådana här för framtida små system med Ryzen. Har sett att man kan få in NH-D15 och Dark Rock Pro i den.

  ++ Plus ++
  Kompakt / liten
  Sinnessjukt billig
  Snygg lösning med PSU
  Får mycket mer än vad man betalar för
  Väger lite
  Sa jag att den är väldigt billig?

  -- Minus --
  Lite sladdriga plåtar, men inte om man tänker på priset
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bästa chassit jag köpt. Med dess unika sätt att placera PSU i fronten så får den, GPU och CPU egna separata luftflöden. Matcha med ett par trådlösa Marshall-lurar och du är golden!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Tänk Cooler Master Elite 110 och liknande, men snyggare och bättre. Ser bättre ut i verkligheten än på bild.

  Mycket plats för hårddiskar, går väl att klämma in fyra stycken 3,5". Avdrag för att den kan vara lite kinkig med hårddiskmåtten.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Ger denna en 5:a i prisvärdighet. Köpte chassit för 279:- på kampanj hos Webhallen och för de pengarna får man väldigt mycket.

  Det är ett billigt smäck, tunn plåt och inte den bästa byggkvaliteten kanske. Men för de pengar som den betingar så är det väldigt bra. Byggde en HTPC med ett mATX kort och i3 6100 med stockkylare samt m.2-SSD. Dock så var jag tvungen att gå på en SFX-PSU då mitt moderkort vvar 4mm för långt för att jag skulle få plats med en vanlig PSU. Så det blev lite onödigt dyrt för mig - men så är det när man köper saker spontant - man kollar inte upp allt... ;)

  Den medföljande chassifläkten är förvånansvärt tyst, trodde jag skulle behöva byta ut den med den får sitta kvar.

  Chassit är rätt stort och har bra med expansionsplats, men för mig som varken kör separat GPU (inte än iallafall) och inga lagringsdiskar så blir chassit nästan onödigt "luftigt".

  Men summa summarum, ett prisvärt chassi som inte sticker ut designmässigt men det gör inte gör bort sig funktionellt heller.

  Men ha koll på hur djupt ert moderkort är, för det är begränsat om du vill få plats med ett ATX-nätaggregat.