Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

HP 35s

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla HP Kalkylatorer (15)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  För att vara en HP är detta tragiskt. Grundarna vrider sig nog i sin grav. Visst den ser ut som en HP på bild. Men i verkligheten är kvaliteten mycket sämre än på den gamla goda tiden. Men den har RPN så den går att använda. Men den påstås vara scientific, vilket inte kan betraktas som något annat än ett skämt. Den påstår sig kunna räkna med komplexa tal. Provar man roten ur -2 så får man invalid argument. Försöker man med roten ur -2i0 så är det också invalid argument. Huh? Tyvärr lär vi nog aldrig få ser fler räknare från HP, det är synd att de inte kunde göra en ny klassiker till äran av dess mycket tekniska grundare. Den får en 4 enkom för att det finns konkurrenter som är riktigt usla med sin kvalitet och är sämre.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Mycket användbar proffsräknare.

  Fördelar:
  - Ingen graffunktion, använd datorer till det de är bra på och miniräknare till det de är bra på, dvs. ett smidigt verktyg
  - RPN!
  - Bra formelhantering (med solve)
  - Byggkvalité, knappar och chassie verkar kunna hålla många år
  - Bra hantering av olika talbaser och olika representationer av t.ex. komplexa tal där man utgår ifrån visningsläge istf. att konvertera enstaka värden
  - RPN Igen, det är såååå bra!

  Nackdelar:
  - Snål beskrivning av progam och subrutiner, en bokstav: A-Z. Det hade varit bra om man kunde skriva en liten förklarande text eller ge riktiga namn till sina funktioner. Fodralet borde hade haft en plats för en minneslapp.
  - Matrisberäkningar saknas, å andra sidan kanske Octave/Matlab är bättre verktyg för sånt
  - Ingen backupfunktion, en usb eller rs port hade varit bra

  På det hela taget en grym räknare som jag kommer ha i många år om inte HP kommer med en uppföljare till 41:an
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  En mycket formidabel räknare. Skaffade den som en ersättare till min Texas TI 30X IIB som tjänat mig många år. Ville ha en programmerbar och jag tyckte att det var på tiden att min Texas fick tjäna som en vardagsräknare.

  Mycket enkelt att byta batterier i och med att man inte behöver skruva upp hela räknaren som med den förra. Bara byta ett batteri i taget och den tappar inte minnet. Följde med ett fodral i konstläder, snabbstartsguide och en användarhandbok på cd.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Mycket bra det finns fortfarande kalkylatorer med RPN. Den här är bra. För oss som gillar det gamla gamla sättet att beräkna är detta ett bra köp. Bra kvalitet. Ligger på skrivbordet. Ligga säkert i handen. Bekväma nycklar. Kort sagt, ett bra köp om du gillar RPN på HP.