Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung UE65KS9005

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (444)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte denna som utbyte av en Samsung 50" plasma från 2007. Jag ville ha en större, och 55" kändes som för liten skillnad. 65" är därför perfekt.
  Vad ska man säga? Det är som natt och dag. Plasman känns ordentligt urvattnad i både färger och svärta i jämförelse. Men då är det här också den bästa LED jag har sett. Innan köpet har jag granskat konkurrenterna hårt, och även testat OLED.

  Det finns en viktig faktor som avgör till KS9005 fördel. På alla andra VA jag har sett så känns det som att man måste sitta exakt rätt för att det ska bli kalas. Rör du på dig i soffan eller ställer dig upp så blir det sämre. Alla andra i soffan tycker Tv'n är lite dassig. Detta är helt galet! Först på 2016 års modeller har man lyckats. Nu kan alla i soffgrupen få bästa bildkvalitet.

  Bilden då? Jo den är enormt imponerande. Detaljerna är knivskarpa och färgerna bländande. Ändå matar jag den mest med HD-material. Jag valde bildläge Film och kalibrerade bilden enligt tips för förra modellen, dock med lägre ljus och mer fokus på kontrast och svärta. Nu är det en bild som i mångt och mycket påminner om OLED. Svärtan är enormt bra för att vara en kantbelyst LED. Är den lika avgrundsdjup som LED? Nej men den är fortfarande grymt bra. Det kan besökare intyga; denna Samsung är oerhört imponerande.
  Efter en månad med KS9005 hamnade jag bakom en Samsung 6-serie från förra året. Hallå, vem drog ner rullgardinen? Det som en gång verkade rätt bra känns nu mediokert. KS9005 har en mycket högre bildkvalitet.

  Ännu en viktig detalj; rörelsehanteringen. Är det något man kan störa sig på stora skärmar så är det om bilden hackar eller om det flyter dåligt i sidled. Det finns många skräckexempel inom LED. Jag kan nog säga utan tvivel att denna är bäst i klassen. Fotbolls-EM ser väldigt bra ut. Allting flyter rent o snyggt. All sport ser väldigt bra ut.

  Som vanligt kan man inte tro att man är helt befriad från clouding och andra vanliga felaktigheter som finns i tekniken. Men det känns som att Samsung har jobbat på bra på att minimera felen till 2016 års modeller. Det finns inget som stör mig och det är det som räknas.
  Varför inte OLED? 2015 års LG OLED var de jag hade att jämföra med vid tiden för köpet. Den årsmodellen har en del fuffens för sig bildmässigt. Judder var inte svårt att se och jag får nästan hicka av sånt. Allt snack om rosa tint och artifakter gör att man tvekar. 2016 års modeller ska vara bättre, men 65" OLED är dubbelt så dyr och det är utanför budgeten för de flesta.

  Det man måste svälja är att Samsung bara släpper de bästa med Curved. Suck. Det är absolut ingen fördel på 55". På 65" är det nog ändå en liten fördel. Kombinationen av absolut toppteknik och Curved ger aningen mer djup än platt. Jag skulle ändå vilja kunna välja platt. Kör man PC så störs i alla fall jag av skärmens form. Därför ryker en stjärna från ett perfekt betyg.
  Tvivla dock inte; KS9005 är en absolut värsting med fenomenal bild som kan konkurrera med OLED.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Dålig TV sett till priset. Den har en snygg och tunn design. Men mer än så har den inte. Mitt exemplar hade väldigt mycket Clouding. Var som stora "bollar/strålkastare" som lyste upp TV.n i mörka scener. Fjärrkontrollen är nog en av de sämsta samsung gjort. Inte alls anpassad för smart TV. Då den saknar mus funktion som tidigare modeller hade. Fjärrkontrollen känns även väldigt lätt och plastig. Knakar när man trycker på den. Låter som att den kommer gå sönder när som helst.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Extrem clouding, HDR är därmed oanvändbart. Samsungs support säger bara att det är "inom specifikation". Tyvärr var ju det inget som skyltas med på deras hemsida.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En Tv som kostar 20000:- som lovar bra prestanda och det enda man får är extremt mycket bleeding effect och usellångsamma funktioner då mjukvaran är kass.

  TV apparna är långsamma och inte ens nära vad man upplever i andra modeller LG osv.
  Jag kollade med Support och det enda de sa till mig var att nollställa TV:n vilket inte hjälpte nånting.
  WIFI är också extremt dålig får ni veta. Jag är tyvärr expert på Wifi och har nog trott på att denna 802.11n skulle funka bra i med jag har gigabit hemma och den kraftigaster routern som finns just nu. Varken wifi eller tråd ger bra internet.

  Samsung ger bara ursäkter och inte bryr sig om på 5 öre.

  Jag har ångrat det köpet så extremt mycket och är hemskt ledsen för att jag inte kan göra nånting nu utan bara sitta med en urusel TV som kan frustrera även de mesta tålamodiga personer.

  Inte ens 2 stjärnor alltså, för varken bild (kantbelyst bakbleeding) eller funktionerna och prestanda är bra.

  Köp verkligen INTE den TV:n oavsett hur prisvärdig det kan se ut.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är mycket nöjd med Samsung UE65KS9005 kör bra med 4K på min wifi netto
  miss 3D när jag hade det på föregångare TV