Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung UE49KS7505

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (407)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.87)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köptes för 7000:- för 4 månader sen.
  Mycket nöjd med köpet. Bilden är kalas. Ställde in den efter hi-fi-klubbens inställningar. Verkligen superb bild. Vid 4K-material kan man sitta hur nära som helst och spana detaljer.

  Mjukvaran är dock ett skämt. Tänkte i min enfald att man inte behövde någon extern källa (typ Apple TV eller Chromecast) men ack så fel jag hade. Det "smarta" i TV'n är ruskigt buggigt. TV'n stänger av sig lite när den vill, appar krashar eller väljer att helt sonika inte starta. När det var som värst fick jag dra ut kabeln ur tv'n 1-2 ggr om dagen för att starta om den.
  Fick tillslut kapitulera och köpa en Apple Tv så nu är jag nöjd igen, men jag kan inte för mitt liv förstå varför Samsung utrustar sina apparater med sådant skräp till mjukvara.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket bra TV.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Sålde min Sony 49" LED Smart TV KD49X8005C 4K / XR200Hz och införskaffade mig denna TV.

  Bilden är extremt bra, grym svärta, bra färger.
  I princip bästa TVen du kan få om du inte vill lägga 7000kr till för en OLED.

  Samsung gör snyggaste (i mina ögon) TV-apparaterna på marknaden, och denna modell är inget undantag.
  Det följer med rätt så mycket tillbehör, One Connect Box är otroligt bra att ha om man inte vill dra fem kablar upp till TVen.

  Har inte märkt någon clouding eller backlight bleed när man sitter rätt framför TVen, däremot om man kommer från sidan kan man se en del backlight bleed. (förväntas när skärmen är curved..)

  Minst sagt bästa TVen du kan köpa för 7000-8000kr om du inte ska lägga till 7000kr till för en OLED. Rekommenderar starkt.

  9.5/10

  - LW
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bästa skärmen per krona för 4K HDR Gaming? 19.2ms input lag.
  Bytte precis från KS7005 till denna. Hade båda samtidigt och kunde göra ett AB test.
  Då KS7505 är på utförsäljning för 7777kr i skrivande stund så är den ett givet val.

  Alla fyra HDMI ingångar har även stöd för HDR, hos andra tillverkare så är det vanligt att endast en ingång har det.

  Har kört denna TV med en PS4 Pro och det fungerar utmärkt!
  Ett plus är också att den kan ta emot full 4K 4:4:4 eller RGB i 60hz från en PC via HDMI, vilket betyder att den även fungerar mycket bra som skärm utan suddiga kanter på text eller små detaljer.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Precis som föregående inlägg, så rekommenderar jag Hifi-klubbens inställningar ( som går att få på https://www.hifiklubben.se/kampanje/2016/06/bildkalibrering-pa-tv/ )
  men rekommenderar Auto Motion Plus till Auto.

  Angående bild-kvalitén så får den 10/10.
  Absolut det bästa jag sett (i den här prisklassen) och blir fortfarande överraskad när jag tittar på film/serier & har ägt den sedan den kom ut på marknaden.
  Har haft mycket tid att pröva mig fram & rekommenderar inst. såsom ovan. Svärtan och bild-återgivningen är helt fenomenal. Tittar på det mesta i 4K (när möjligt) och det känns som att titta ut genom fönstret.

  Mycket fint, rent ljud från TVns egna speakers även i högre volymer, dock saknas bas & därför rekommenderas också Samsung's egna curvade sub att köpa till.
  Ljudet får 9/10, pga avsaknaden av basen (som dock inte var förväntad).

  Det yttre utseendet är i det närmaste sexigt.
  Silvrig, högblank tunn ram. Även stativ-stavarna har samma kromfärgade känsla.
  Curven är märkbar, men elegant. Från mitt-position ger den ett skönt djup, men även från sidan visar den vad den klarar av. Betraktningsvinkeln är -nästan- 90-gradig.

  Pris-skillnaden vid köpet till nu har sjunkit rejält, men en bättre TV för 8-9000kr får du inte.
  Köp!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Det finns på tok för lite information och recensioner på denna tv. Köpte min för en vecka sedan och har hunnit leka med bildinställningar och kalibrering, mycket nöjd med helheten.

  Först och främst så är det en riktigt vacker tv, den ser elegant och lyxig ut. Enkel installation och man är snabbt igång med sin apparat. Till skillnad från vissa modernare androidapparater där installationen tar evigheter.

  Bilden är helt ok rakt ur boxen men det krävs en del inställningar för att få den optimala upplevelsen. Här finns det gott om resurser på nätet, t.ex. HiFi-klubbens sida: https://www.hifiklubben.se/kampanje/2016/06/bildkalibrering-pa-tv/

  Nästa alla som skrivit om kalibrering av tvn rekommenderar att Auto Motion Plus stängs av, detta orsakar kraftiga hackningar i panoreringarna så låt den vara på Auto.

  Spelar en hel del på Xbox One S, fungerar smidigt men än bättre i game mode.

  I övrigt så har den allt man kan önska sig. Mörk och fin svärta, ljuvlig färgåtergivning och den är snabb att jobba med i smart (Tzien) systemet. Kan inte annat än rekommendera, svårt att hitta en bättre panel för 8999 kr.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Den första jag fick var defekt med 3 trasiga pixlar som lös i lite olika färger. Samsung ville lösa det så smärtfritt som möjligt och bytte snabbt ut skärmen. Utmärkt skärpa och behagliga färger. Lite krångligt att hitta bra inställningar som ser bra ut i olika scener men om man lägger ner någon halvtimme ser nog allt toppen ut!