Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips 32PFS6401

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips TV (245)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Efter 2 dagar är jag helnöjd. Blir bra i köket.
  Den kan mer än man tror, men börja med att uppdatera mjukvaran för det gjorde stor skillnad på funktionen. Innan var det en del konstigheter.
  Googlecast ok. Installerade Kodi-funkar bra.
  Klarar min usbsticka på 2 TB.
  Fjärrkontroll via app-ok.
  SvtPlay funkar bra.
  Bild och ljud bättre än väntat, även om ljudet aldrig kan bli toppklass i en liten tunn burk.
  Lite bökigt att få in nya appar som inte redan är föreslagna (och det var massor med ointressant skit). Många appar som inte är kompatibla med denna apparat, tex. Canal digital to Go och D-play som jag velat få in. Vet inte om felet är hos app eller tv.
  Lite löjligt med en stor Netflixknapp på fjärren, speciellt om man inte använder Netflix.
  Nu har jag iallafall börjat använda Netflix och det funkar bra.
  Ambilighten använder jag oftast inte, mest irriterande.
  Det kommer regelbundet uppdateringar (2017.02), men än så länge är det ver. 5.1 som gäller.
  Lyckades inte få den att koppla ihop med min Bluetoothhögtalare JBL Flip, inte för det spelar någon större roll, ville bara testa, men funderar på att skaffa någon större högtalare med Bluetooth och då vill man ju att det ska funka.

  Uppdatering 181024:
  Efter senaste programuppdateringen har den svårt att hitta Boxermodulen vid start. Man måste då antingen dra ur sladden och starta om eller ta ur och sätta tillbaka Boxermodulen. Sjukt irriterande när den funkar så bra för övrigt.

  Uppdatering 200326:
  Problemet med Boxermodulen löstes med en nyare modul.
  Problem har uppstått med att öppna SvtPlay, funkar var 5:e gång
  Tv4 play funkar inte alls längre
  Netflix funkar dock klockrent.
  Inga uppdateringar kommer längre vilket gör att den känns gammal nu. De vill väl att man ska köpa nytt.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Den enda 32" TV med Android-TV och Chromecast inbyggt (vid tidpunkten). Denna TV har utmärkta bildegenskaper. Ljudet är okej, som brukligt i dessa platta apparater. Smart TV-delen med Android-TV är snabb med utmärkt funktionalitet och stabilitet, gott apputbud och den klarar till och med de enklare 3d-spelen från Google Play Store utan lagg. Navigeringen i menyerna går förhållandevis snabbt och det finns inställningar för det mesta. Man kan spela upp media både från lokalt anslutna källor men även från molnet. Via appar som kan laddas ner till TVn som Kodi eller Plex kan så finns det i det närmaste inga begränsningar för vad man kan spela upp på denna TV. Den inbyggda Chromecasten levererar problemfritt i de fall man önskar. TVn har även Ambilight, som bidrar till stämning framför TVn.
  Vad är nackdelen som gör att det inte är full pott? Jo uppdatering av mjukvaran går långsamt, Android 6.0 Marshmallow har fortfarande inte kommit för denna TV, vilken är under utveckling enligt Philips support, och om nougat kommer får tiden visa. Dock så fungerar nuvarande 5.1 lollipop riktigt bra och stabilt sedan senaste uppdateringen i mars 2017 så länge. Ett måste till denna TV är att sätta i en USB-sticka så fort man får TVn för att bygga ut minnet, som endast är 8gb inbyggt och blir snabbt fullt när man laddar ner spel och appar. Sedan saknas inbyggd mikrofon i fjärrkontrollen, så vill man använda TVn röstsryrning så är det Telefon-appen till TVn som gäller för detta.
  Letar man efter en 32" Tv är det denna man ska ha, just för att den har Android-TV, som är enda smart-TV operativsystemet som är något att ha.
  Edit; drar ner betyget till lägsta möjliga då TVn inte fått några uppdateringar av operativsystemet sedan sommaren 2018 vilket är under all kritik.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte 2st som extra TV för övervåningen. Blev minst sagt imponerad.
  mkt lätt att installera. Kanallistan går väldigt fort att skapa då man i stort sett bara flyttar markören för önskad kanal och trycker OK 2ggr. Menyerna är snabba även android. T.o.m spelen flyter på bra. Beach Buggy Racing går att köra i ganska hög upplösning utan lagg. SVT play eller flera andra appar startar direkt. Dock är SVTplay appen mkt instabil ej fel på TV:n
  Du kan köra Kodi utan problem samt webbläsare.
  Det går att ansluta trådlös gamepad att spela med.
  Drar av en stjärna pga fjärren som man ibland får trycka ganska hårt på knapparna
  Det går att få till en mkt bra bild för priset.
  Till skillnad från konkurrenters egna hitte-på smart TV känns detta klart överlägset.
  -tyvärr ingen analog ljudutgång. End optisk
  Drar ner betyget pga de inte uppdaterar Android samt min ena TV går igång av sig själv ibland.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  + Bra bild (på Full-HD material).
  + Fungerar över förväntan, hyffsat snabb och responsiv i menyerna.
  + Spelar från USB, Nätverk (DLNA) osv.
  + TV:n ser bra / modern ut, lagom slimmad med 2-sidig Ambilight.
  + Även satellit ingång.
  + Inbyggd Chromecast. Detta är ett stort plus eftersom antalet appar som stödjer Chromecast i mobilen är mycket större en antalet appar som finns till Android TV.
  + Det går använda externa tangentbord (även trådlösa) som kopplas in genom USB.

  - TV:n stödjer bara Android TV appar, det finns bara ett fåtal appar, inte i närheten av samma utbud som till vanliga Android Tablet/Mobile. Men med Chromecast så minskas problemet genom att använda de vanliga mobil apparna istället.
  - Den inbyggda Chromcast fungerade inte först, men efter ytterligare uppdatering av en App, fungerar den klockrent.
  - SVT Play appen är gammal och den stödjer inte direktsänd Live TV. (men detta är inte TV:ns fel).
  - Canal Digital Go Play appen finns inte för Android TV (men om den finns i mobilen så fungerar det genom Chromecast).
  - Har provat "Sideload" Appen för att kunna starta vanliga Android appar i TV:n, hittade och försökte ladda APK filer manuellt, men inte många APK filer ville bli installerade i TV:n.
  - För att vara LED TV så tycker jag svärtan kunde vara mörkare, inte så stor skillnad jämfört med min 9 år gamla LCD TV, men detta är kanske bara en inställningsfråga.
  - För Boxer marksänd standard TV (de fria SD kanalerna) så ser bilden väldigt pixlad ut, faktiskt sämre än min gamla sovrums TV. (Men full-HD filmer, youtube osv ser bra ut).
  - Bara 50 Hz , men för 3990 kr så får man väl acceptera att man inte får 100 Hz.
  - Eftersom TV:n är slimmad (små kanter) så ser TV:n betydligt mindre ut på väggen än min äldre 32" TV. Men man vänjer väl sig. Hade jag köpt en annan sovrumsTV idag så hade jag nog gått upp en storlek till 40".

  Sammantaget, en modern kompetent TV med konkurrenskraftigt pris, men med vissa begränsningar i marksänd SD material, och brist på bra Android TV appar. Rekommenderas som köksTV, sovrumsTV, sommarstugeTV osv.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Lite imponerad över hur bra och snabb deras smart TV är. Ambilight är fantastiskt. Köpt till ett sovrum, visst kan man önska ett lägre pris men snygg design och rappt interface är värt mycket.
  Har inte lekt med bild ännu men den ser bra ut.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte tvn till dotterns rum.

  Får hålla med "lindrooserik" i att menyerna är snabba som bara den!
  Vilket flyt!
  Används primärt endast till Netflix än så länge och till det fungerar den grymt, dottern älskar att det finns en stor Netflixknapp på fjärrkontrollen. :)
  Bilden är lite "tweakad" av mig, kopierade inställningar från flatpanelshd.com (http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1467887322), inte helt optimalt kanske men ger en helt ok bild.
  Visst, detaljer försvinner i mörka partier men för pengarna en fullt godkänd bild.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Letade efter en TV för marksänd digitalTV som fick plats i bokhyllan. Då blev 32 tum det maximala som fick plats. Utöver detta ska en DVD/BD-spelare användas som bildkälla. Smarta funktioner var totalt ointressant. På SIBA rekommenderade säljaren denna med lite otydliga motiveringar om 800Hz (bla bla). Men jag gav den en chans. Väl hemma så hade jag stora problem med att få en vettig bild och handhavandet var extremt komplicerat. Att göra en kanalsökning och skapa en enkel favoritlista tog mig ca 1 timme. Manualen lyste verkligen med sin frånvaro här. Och att få vettig bild var omöjligt. Sotig otydlighet var det jag lyckades få fram utöver en höjd puls. Fjärrkontrollen var extremt svåranvänd. Hamnade hela tiden fel i menyer. det enda som jag spontant tyckte var bra var ljudet. Så denna har SIBA nu fått tillbaka via öppet köp. Kan tyvärr inte rekommendera denna.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Toppen tv till sovrummet! Bilden helt ok och androidTV fungerar över förväntan bra! Snabba och tydliga menyer. Smidigt med Bluetooth så man kan köra trådlösa hörlurar. Spela in på hårddisk också smidigt.