Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer DV-668AV Regionsfri

 Lägg i lista  Jämför
Det här är lillbrorsan till DV-868AVi och perfekt för den som inte behöver firewireöverföring eller 720p/1080i från HDMI-utgången.
Via HDMI-utgången kan den som har tex en projektor eller plasmaskärm med DVI-ingång (måste vara HDCP-kompatibel) eller HDMI-ingång överföra bilden digitalt för ett perfekt resultat. För den som vill köra analogt finns de gamla hederlig överföringarna kvar: komponent, scart (RGB), s-video och komposit.
Bilden skapas av en ny bildkrets som heter TREX och den jobbar med imponerande 216 Mhz/12 bits vilket ger en otroligt bra bild.
Ljuddelen skäms inte för sig heller med 192 Khz/24 bits D/A-omvandlare från BurrBrown.
Listan över de skiv- och filformat som DV-668AVi kan spela är också imponerande: DVD-Video, DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD-Audio, SACD, MP3, WMA och JPEG.
Stäng
Det här är lillbrorsan till DV-868AVi och perfekt för den som inte behöver firewireöverföring eller 720p/1080i från HDMI-utgången.
Via HDMI-utgången kan den som har tex en projekto...
Läs mer
Jämför pris på alla Pioneer DVD-spelare (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
  •  
    Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

  • Mycket bra
    6 år sedan
    Uppdaterat: 6 år sedan
    Funkar på det mesta och utan besvär, dock får jag inte HDMI utgången att skicka bild genom min yamaha, därav det lägre betyget men bilden är skarp med rgb kabel också. Denna har jag haft så länge att jag inte minns när eller hur mycket den kostade, men jag köpte den i Linköping på Loudness på den gamla goda tiden.