Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung UE55KS8005

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (444)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fantastisk TV synd att den utgått. Köpte den för 10 000kr så jävla prisvärd!
  TV har blivit kul att titta på!

  Update: Lite jobbigt när youtube slutar funka som det ska, får köra en full återställning men det har dock inte hänt på månader men det är det enda som drar ner betyget.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Underbar bild. Liiiiite edge-bleeding (om man verkligen tittar noga, vilket man aldrig gör när man ser film), men den klår min 4 år gamla TV på bokstavligt talat allt, och till ett billigare pris. Väldigt ljusstark också. 4K utan försening är superskönt på min PC.

  Uppdatering 1 månad senare: Gillar inte att den justerar ljusnivån i mörka scener. Det finns ingen inställning för detta heller, utan är något som är automatiskt på i alla lägen, oavsett vad man gör.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mitt exemplar:
  Ingen banding
  Ingen clouding
  Inga problem med rörelseoskärpa
  Inga problem med appar eller liknande

  Har kalibrerat mitt exemplar och man får naturliga färger med bra svärta för att vara LCD/LED.

  Den är inte i klass med en Oled men man får mycket bild för pengarna.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Hittade denna för strax under 9 000kr och det kändes som ett kap. Jämför man med 2017 års tv-apparater i prisklassen 9-11 000 så sticker denna ut bildmässigt.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket(!) nöjd med denna tv. Bilden och svärtan är otrolig och skalar även upp lågupplöst material riktigt fint. 'Input lagen' är
  bra ~20ms och jag tycker det är den bästa fjärrkontroll som följt med en tv.
  Största minuset för att den ej har hörlursuttag samt ännu värre - kan ej justera ljudvolymen på den optiska ingången. Detta gör att jag med gamla bättre "datorhögtalare" jag vill fortsätta använda först måste gå genom en 3,5>optisk konverterade som kostade ca 150-200kr. För att sedan då alltid ändra ljudet på högtalarna framme vid tvn.
  Kommer framöver köpa ett par Audio pro t14 för att på så sätt kunna styra volymen via tvns fjärrkontroll som kan lära sig många tillverkares ir-koder.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte på rea.

  Extremt bra TV, rekommenderar starkt.

  OS kan vara buggig men inte extremt, fortf väldigt användbart.
  Bra svärta och väldigt bra färger. Snygg design också.

  10/10!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft denna modell ca 6 månader i skrivande stund.

  TVn kommer inställd ok. Men efter lite letande på nätet har jag fått till inställningarna bättre, vilket gör skillnad! Det ska nämnas att inställningarna är olika för alla, beroende på varje tv, rummet den står i etc. Så kopierar man bara några inställningar från någonstans är risken att det inte blir helt bra.
  Nog om det nu

  Jag är väldigt nöjd med TVn. Hängde den såklart på väggen. Och att inte behöva dra alla kablar upp på väggen är så bra! Ström kabel och kabel till dosan där man sedan kopplar in antenn, hdmi, rj45 osv osv. Dosan gömmer man smidigt i tv möbel eller annat.

  Jag använder TVn till olika saker. Film (blue-ray, full HD som 4k), spel via PC/ps4. Det är väldigt smidigt att växla mellan de olika bild inställningarna för att anpassa TVn till vad man ska använda den för.

  Jag använder så gott som aldrig TVns inbyggda appar, Youtube, Netflix etc. För att det blir bättre via PCn. Det ska sägas att apparna i TVn inte är Samsung som skapat, upplever man problem med dem, vilket det finns så är det inte Samsung eller TVns fel. Det är apparna och dess utvecklare. De företag som har apparna prioriterar tyvärr inte appar för detta utan lägger stor prioritet på deras webbplats osv. Något man hoppas ändras på sikt, då fler vill använda apparna i sina smart produkter.

  Tillbaka till topic.
  Jag har inte mycket att gnälla på gällande TVn, inte till detta pris. Under 10kkr i skrivande stund. Men som med de flesta apparater idag, är ljudet bristande så jag har kompletterat med ett hemmabio system.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter några dagars användande har jag huvudsakligen positiva intryck av teven. Bilden är ett enormt lyft från min 10 år gamla 1080 plasma. Har justerat inställningarna en del vilket var relativt enkelt. Minus dock för att det inte är självklart vad som sparas och hur. Var tvungen att kontrollera varje källa för sig att rätt inställningar sparats.
  Mjukvaran med appar kan jag inte bedöma då jag i princip endast använder till spel och streaming från NAS. Teven hittade självmant min NAS och verkar streama utan problem. Spel på PS4 Pro är en fröjd för ögat.
  Nöjd med att jag valde denna och inte en 5k dyrare oled. Känns mkt prisvärd än så länge.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Första intrycket när man packat upp tvn var "Woow", super slimmad och snygg! Kan inte vänta tills jag skruvar upp den mot väggen!
  Bra bild, snabba menyer och smidig fjärrkontroll. Undrar om man kan få en bättre tv idag för det priset? (10990:-)
  Rekommenderas!
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Edit:
  Efter några veckors användning lär jag sänka betyget.
  Mjukvaran i denna Tv är under all kritik. Jag får dra ur sladden ca var tredje dag pga att appar som netflix och viaplay hänger sig. HDMI-Arc har jag gett upp på då den funkar ibland och kan sluta fungera mitt i, kör optiskt istället. Min dotter råkade ta bort en genväg till en hdmi på menyn och nu kan jag inte lägga tillbaka den, samt att den inte byter till den ingången automatiskt längre.

  Jag har senaste mjukvaran, men det finns ingen changelog för uppdateringarna så jag har ingen aning om de ens försöker fixar nått.

  I dagsläget kommer jag INTE rekommendera någon att köpa denna Tv.
  End edit

  Fick ett mixat första intryck.
  Bland annat pga. att det var en del strul med att få Hdmi-cec att fungera som jag vill. Har fortfarande problem med att starta kringutrustningen ibland.
  Har även fått gränssnittet att hänga sig vid ett tillfälle vilket krävde att jag drog ur stömsladden.
  Även betraktningsvinkeln är sämre än jag väntade mig då jag haft plasma tidigare.
  Men när man väl sätter sig i soffan och tittar så är både svärta och färger riktigt bra. Uppskalning av HD-signaler är ett lyft från plasmans 1080p panel, och 4k material är magiskt
  Överlag är jag nöjd men wow-faktorn uteblev vilket beror på småstrul och att det vardagsmaterial jag konsumerar inte är av högsta kvalité (Sd/Hd TV, Viaplay).
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Viaplay fungerar sådär
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte min på mellandagsrean och är väldigt nöjd! Det krävs ju en del arbete med inställningar men efter det så kan jag inte bli mer nöjd faktiskt. Ljudet är vad är med platt-tv men om man kompletterar med soundbar eller liknande så har man ju allt man behöver.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Rapp skärm men blaskig bild bara man ställer sig lite vid sidan av den. Mitt ex hade bleeding i nedre hörn samt pixelfel som en Samsung-tekniker konstaterade på plats. Värt att nämna är att den sk teknikern var det mest amatörmässiga jag stött på då han ändrade sig från att det gick på garanti och skärmbyte skulle ske på plsas till att det inte gick på garanti till och från flertalet gånger och denne visste inte pixelpolicyn direkt uten fick googla sig till dessa. Ljudmässigt så har Samsung generellt bra djud för sin storlek och bildmässigt om man tittade rakt fram ifrån riktigt bra men också sämre svärta än vad man vill ha i en av de sk dyrare skärmarna i Samsungs segment. Blev en LG oled istället.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har parabol och HD Box och jag kan hålla med om att om det inte är HD så är den något sämre än man kan önska men i princip alla kanaler är numera HD och då är den grym. Otrolig svärta och ett bra flyt i bilden.
  4K material = magiskt
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter ett par dagars användning med film och spel (Ps4 Pro) så kan jag inte annat än säga att jag är väldigt nöjd.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Måste säga att det är en otrolig TV..Hur mycket ljus och färg som helst .Kör netflix 4k och blu ray och inte mycket slår denna TV .här kan man ta ut max av ljus och färg.Bilden blir nästan 3D..Men slår du över till 570 eller 1080i så börjar problemen.TV hackar när den ska göra om signalen till 4k .Jag sänkte min comhem box till 720d vilket hjälpte men det blev inte bra.All färg och ljus på en CNN sändning trassar sönder bilden.Att behöva skifta inställning på TVn var gång man skoftar bild fick mig att lämna tillbaka TVn..
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt otrolig TV, använder den som PC-skärm, Xbox-S-skärm och TV.

  Svärtan är helt ok, rysligt snabb, snygg, tunn och sval (viktig då jag använder den i ett ganska litet rum och vill inte ha en bastu). Extremt prisvärd!

  Enda minus är väl fjärrkontrollen som är lite väl minimalistisk för en gammal 40 plussare som mig.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är väldigt nöjd med den efter en månads användning. Köpte en Samsung UHD Blu-ray spelare också. Ville egentligen ha en OLED TV men sparade 10.000 på att köpa denna istället och köpte en 21:9 monitor till datorn för mellanskillnaden.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Otrolig bild på högupplöst material, sämre på lågupplöst. Det är irriterande att se på "vanliga" kanaler och helt fascinerande att se 4k HDR. One connectboxen är praktisk och fjärrkontrollen är perfekt.
  Ljudet är väldigt bra och det är en snygg TV.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En av de bästa tv-apparaterna just nu...
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Det är en mycket bra TV