Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony PlayStation VR - Worlds Bundle (inkl. Kamera)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony VR-glasögon (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.38)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Så jäkla härligt med detta vr. Tyvärr blir ja så sat*ans vr-sjuk. Testar mig fram men blir kallsvettig o måste spy efter 20 min. Ger det 8+ för att ja äger det o det är sjukt trevligt. Ja får spy ett tag o sen köra vidare. Billiga helger
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Först och främst, förvänta dig inte den grafik du ser på tv'n då kommer du bli besviken. Beroende på spel så kan grafiken vara riktigt dålig.

  När man väl kommit över att grafiken är lite begränsad och fått på headsetet korrekt är känslan fantastisk. Dock har jag enkelt för att bli simulatorsjuk.

  Det blir 4 stjärnor för den fantastiska känslan, dock misstänker jag att det kommer att användas begränsat.

  +
  Headsetet känns skönt, sitter bra.
  Känslan är fantastisk

  -
  Vissa spel har dålig grafik
  Bli lätt "simulatorsjuk" (Subjektivt)
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bästa som jag någonsin testat! Det är jättecoolt! Jag rekommenderar det starkt!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Även om den tekniskt inte kan mäta sig med tex HTC VIve + dyr dator så har PSVR bra mycket bättre spel.

  Några spel som bara finns på PSVR: Astrobot, Farpoint, Resident Evil 7, Wipeout Omega Collection...

  Och det är jsut dessa exklusiva spel som är dem allra bästa till PSVR. Jag antar att det har att göra med att Sony har budgeten att satsa på VR långsiktigt samtidigt som PSVR faktiskt har sålt MYCKET mer än både Vive och Rift tillsammans (ca 4,5 miljoner vs vive+rifts 1,5 miljoner) så användarbasen finns där redan.

  TLDR; Lätt värt det, köp det och glöm inte köpa Astrobot :)
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Var skeptisk när den kostade typ 3500 att det skulle vara värt pengarna, men när den brakade ner till 1990 på black friday så tog nyfikenheten överhanden, och vad jag är glad att jag gjorde det. Nu har utbudet hunnit bli ganska stort också, med massor av framtida VR-klassiker, och fler på ingång. Riktigt häftigt!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Väldigt rolig att använda, blir dock mest när vänner och släkt är över.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Helt nytt upplevelse! Spelade Skyrim och kändes verkligen i världen. Super bra med många svin bra spel. Nackdel är ändå att video kvalitet kunde har varit bättre, men det förstör upplevelsen inte alls! Super bra köp för 2000,-
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Var mycket skeptisk mot VR då det kom nytt, men oj vad jag hade fel. Köpte mig detta VR paket på årets mellandagsrea. Det går inte att beskriva hur coolt det är, detta måste ni uppleva själv. Om ni köper detta så måste ni spela Astrobot! Upplevelsen är helt sjukt, det är bland det coolaste jag upplevt. Självklart finns det spel där man blir lite illamående och kan få lite huvudvärk, men det är bara att hålla sig undan spel som går lite för fort så klarar du dig bra!

  Hade gett högsta betyg om skärpan hade varit bättre i VR headsetet, det är bara att se fram emot nästa generations VR då det redan är så här grymt.

  Jag rekommenderar att ha PS4 Pro om du vill ha bästa upplevelsen, då jag upplever att upplösningen och skärpan blir bättre.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Perfekt för priser 2000 kronor får man inte ett bättre vr för! Är som dom flesta andra vr förutom vanliga ps4 har något mer pixliga kanter än ps4 pro
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Den låga upplösningen förstörde upplevelsen för mig. Även när man justerat in dom så bra det går ser jag fortfarande alla pixlar tydligt. Jag hade kunnat levt med alla sladdar som många klagar på och att den är lite krånglig att justera in passform och fokus när man byter spelare, OM upplösningen var bättre. Och för totalpriset för hela kitet med handkontroll och kamera är för dyrt de hade kunnat gjort det bättre. Jag har returnerat min och sparar ihop till ny pc och riktiga VR glasögon istället.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har bara testat det en kväll och tänkte dela med mig av mina första intryck.

  Först och främst måste nämnas att det inte var så bökigt och krångligt att installera som jag trodde. Visst, det är lite sladdar som det ska grejas med, men det var inte alls så farligt som jag hade förväntat mig. Jag är en teknisk idiot men löste det helt själv :) Har man bara en mediabänk med lite utrymme kan man gömma undan alla sladdar. Ett litet minus var att en av USB-portarna på framsidan på PS4-konsolen måste användas. Det kändes lite ogenomtänkt.

  Nästa steg var att ladda hem VR-material. Förutom VR Worlds som följer med gratis finns det en hel del kul material att ladda hem kostnadsfritt, bland annat två mastiga demo-samlingar och flera minispel, exempelvis kan du kliva in i cockpiten på en X-wing. Jag laddade så klart hem allt som är gratis för att vänja mig med VR-effekten och känna efter vad jag gillar, innan jag investerar i sådant som kostar pengar.

  Första intrycket av VR var.... Wow! Efter att ha läst flera kommentarer från "förstå-sig-påare" på diverse forum hade jag ganska låga förväntningar med pixlig och lågupplöst grafik. Men jäklar vad imponerad jag är! Det är ju helt sjukt vad bra det är! När man sänks ned i vattnet i VR Worlds så är det så sjukt mäktigt! Inlevelsen är otroligt bra. Jag är faktiskt förvånad över kvaliteten och hur väl allt fungerar. Det är verkligen VR och 3D på riktigt och grafiken är ju bra! Visst, jag har inte testat något alternativ, som säkert ska vara bättre, men jag tror att kvaliteten överlag är högre på PSVR och eftersom kundstocken är större tror jag att chansen till mer kvalitativt material ökar.

  Hittills är det bara tummen upp! Men jag ska givetvis testa den mer och så får vi se om jag uppdaterar betyget. Hittills är jag dock häpen över hur bra det är!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Hade mycket problem med kameran. Ljus i rummet, vinklar osv gör det svårt att få till bra bild. Har placerat kameran för lågt, ska prova över tvn. Edit: bättre med kameran över tvn.

  Annars är det riktigt häftigt. Blev inget illamående. Men sambon blev :)

  Verkligen häftigt och något speciellt!

  Fortfarande massa kablage för att få till det.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Fick i present och är grymt nöjd. Hade nog inte köpt själv innan, men efter att ha spelat Skyrim och framför allt Astro Bot så kan jag bara rekommendera det.

  Framför allt Astro Bot. Spelet är gjort för VR från första början vilket gör att upplevelsen är 100%.
 • Bra
  2 år sedan
  Häftig upplevelse med vr, klart värt 2490kr.
  Men upplösningen är inte den bästa.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har precis skaffat den uppdaterade versionen av PS4 VR (CUH-ZVR2) endast 2800 kr!

  Otroligt bra VR under 3000 kr och väldigt lätt att komma igång med (passar även för glasögon)! VR öppnar upp en helt ny dimension där man kan titta runt i 360 grader. Verkligen ett lyft!

  Har även testat att se på 3D-film med vilket funkade riktigt bra, bilden blir enormt stor dessutom precis som på bio, känns som man sitter i en biosalong! Så nu kan det även bli några köp av 3D blu-ray filmer! Ett stort minus är att ljudet endast går att få ut i öronsnäckorna som medföljer VR-headsetet när man kollar på 3D-film (det går inte att få ut ljudet ur TV:n, har googlat och kollat runt men det går inte).

  Gjorde ett blogginlägg ang nya uppdaterade PS4 VR
  http://tonykollberg.blogspot.com/2018/06/playstation-vr.html
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Jag har länge gått i tankarna om att skaffa PSVR men priset kändes aldrig rätt förens nu, 2700 hos elgiganten för den nya uppdaterade varianten.

  Min upplevelse hittills har varit både positiv och negativ. Det är häftigt och kul till en början men åksjuka och även smärta i ögonen förekommer ofta. Jag har också sett många klagomål angående låg upplösning, visst hade en 4K skärm istället för 1080p gett bättre skärpa men problemet ligger inte där. Det största problemet med PSVR enligt mig är att tyvärr så räcker inte konsolens hårdvara till för att rendera högupplösta spel. Ta t.ex Spider-Man Homecoming VR som finns gratis på PS store. Spindelmannens händer är skarpa tillskillnad från omgivningen som såg ut som nåt från PS2.. Tydligen ska PS4 Pro kunna ge mjukare kanter och skarpare bild men skillnaden är minimal och frågan är om det verkligen är värt 4 tusen för en sån liten uppgradering om man har ett vanligt PS4.

  En annan nackdel är saknaden av kvalitetsspel.. Flesta spelen som finns är korta demos för att visa vad PSVR är kapabel till men det finns inte många spelutvecklare som vågat satsa och ge oss spel med värdiga storys likt Detroit, The Last of Us, Heavy Rain osv. Inte konstigt med tanke på att PSVR har sålts i så få exemplar..

  Min rekommendation för de som är intresserade av att köpa är att testa själv. För min del som det ser ut nu så kommer jag nog lämna tillbaka mitt PSVR på öppet köp. Men smak för VR har absolut väckts och det finns stort potential för VR.

  Ser redan framemot nästa generations PSVR (till PS5 kanske?) med 4K skärm som klarar av bättre grafik med hjälp av medföljande hårdvara eller kraftfullare konsol. Framtiden ser ljus ut!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bara upplevelsen att röka cigarr med andra gangsters i spelet London Heist (följer med i VR Worlds)...
  Banbrytande, Fantastiskt, Tack Sony!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt fantastiskt! Testade HTC Vive för ett par år sedan och blev impad av VR redan då. Tänkte att PSVR måste var så mkt sämre att det förmodligen inte ens är värt att testa, men vad fel jag hade.

  Fick möjligheten att prova VR på en vanlig PS4 (ej pro) innan köp vilket jag tror kan vara bra att göra med denna produkt då vissa ska ha lätt för att bli åksjuk.

  Gillar man spel så tror jag man lätt blir helt såld på möjligheten att äntligen får vara inne i spelvärlden som om man vore där på riktigt.

  Rekommenderar att man:
  1. Börjar med att testa VR-spel där man inte rör sig. Spel där man rör sig som exempelvis bilspel kan lättare ge illamående, men min egen erfarenhet är att man bygger en tolerans mot detta gradvis och om man spelar VR ofta så minskar "problemen". Blir själv inte illamående längre.

  2. Det går att optimera bilden genom att justera avståndet mellan ögonen så att det skräddarsys efter just mina förutsättningar, se denna engelska guide:
  On the PS4, head to [Settings] > [Devices] > [PlayStation VR] > [Eye-to-eye Distance] and follow the on-screen instructions.

  Testa gärna följande spel:
  * The Playroom
  * Until Daw: Rush of Blood
  * Star Wars Battlefront: Rogue One X-Wing
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ibörjan var det svårt att vänja sig, men det går över, lite åksjuk kan man bli, men spelar du skräckspelen så glömmer man bort det fort. Rekommenderar starkt.