Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Acer Predator Gaming Utility

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Acer Ryggsäckar (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 1 dag sedan
  Vattenavvisande ej vattentätt som felaktig förs fram i IamDavejs omdöme.Sätter du i en annan 17.3 dator än en Acer Predator i det stora facket så kommer den att hasa omkring.

  Inga kompressionssremmar.Går sticksspännet på bröstremmen sönder eller hanen försvinner så går det inte att hitta reservdelar(Nifco xrsdh). Alla blixtlås är tejpade.Handtaget har 16 sömmar och är nitade på 2 ställen.Hela ryggsäcken är vadderad runt om.

  Jag köpte den begagnad på Tradera så den har varit använd men hela ryggan känns heavy duty.Dragskon är inte YKK men är riktigt kraftiga lite av färgen har försvunnit det är allt.Bekväm att bära men jag skulle vilja ha en ficka för mobilen på bärremmarna fram.

  Tyvärr var ena delen av stickspännet borta(hanen) nåt som säljaren valde inte att tala om i annonsen och som sagt den reservdelen gick inte att hitta.. men jag köpte en.....

  .."SEATOSUMMIT FIELD REPAIR BUCKLE SIDE RELEASE 1 PIN LADDERLOCK 20mm 3/4 in" . 79 kr på Naturkompaniet.Nåt som snåljåpen till säljaren kunde ha köpt.

  Bröstremmen behövs för att föra ryggsäcken längre in mot ryggen samt stabilisera denna så den inte hasar fram och tillbaka för mycket.Jag saknar höftremmar vilket borde vara givet på en sån här stor rygga som skall lastas tungt.

  Reperationen av stickspännet börjat med att man klipper bort honan..men jag använde sågen på min leatherman Rebar och sågade igenom bygeln sen satte jag tången under bygeln och bände uppåt och sen var hon av.

  Remmen till hanen skall träs runt underifrån sen uppåt på den "pinnen" som på hanen sitter närmast honan.Använd en tång eller dylikt för att dra igenom bröstremmen.

  Sen sprätter man upp sömmen på remmen längst ut på toppen och drar igenom remmen igen.Sen rullar man tillbaka toppen på remmen som den låg.Jag valde att sätta på lite elektrikertejp istället för att limma den.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  STORA FACKET:
  + Fack för 17" dator (och 15.6)
  + Separat fack för surfplatt och/eller T-bord.
  + "Hängare" för headset som kan hänga i väskan fritt och även hängas utanpå.
  + Massa utrymme kvar till kallingar och T-shirts.

  LILLA FACKER:
  + Typ 5 olika fack till diverse prylar så som mus, hårddsik, batteripack, pennor mm.
  + Plats kvar till strumpor eller nåt.

  SIDOFACK x 2:
  +1 Vatten + 1 Whiskey(?) + Kallingar och strumpor.

  NEDRE FACK:
  +Alla laddare inklusive giganstik transformator.

  PASS-FACK x 2:
  + Pass
  + Biljett
  + Viktiga papper

  RESEVÄSKHÅLLARE:
  + Sätt väskan på en resväskas handtag och kör!

  MATEIAL:
  + Vattentät
  + Lertät
  + Smutstät

  KVALITET:
  +10/10

  FÖRVÄNTA PRIS:
  1499:-

  FAKTISKT PRIS:
  689:- (i Sverige. 1499:- utomlands)

  BETYG:
  10/10

  Helt otrolig väska. Man får plats med allt och det är mycket plats kvar till kallingar, strumpor och T-shirts. Väskan är STOR och håller formen även när den är tom så den är mycket lätt att packa i och organerisa så inga prylar repar varandra.

  KÖP! Bäst i test i flera tester i USA.