Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips SHB5250

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hörlurar (128)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  För 300kr... inte alls dumt. Ljudkvalitén är ungefär som en bättre variant av hörlurar som brukar ingå med mobiler. Diskant, mellanregister och bas, allt finns där, men inget som får trumhinnorna att dansa av eufori. Ljudkvalitén vid samtal är inte mer än hjälplig; kanske har min mobil föråldrad bluetooth-version? Mottagningen räcker 5m med en gipsvägg emellan. Att para ihop med mobilen första gången var lite knepigt, tricket är att (efter fulladdning) hålla in mittenknappen länge, kanske 5 sekunder, så att det blinkar omväxlande vitt och blått, sen bör den hittas av mobilen. Vid behov kan man göra det i skogen för att undvika radiointerferens. Komforten, öronsnäckorna sitter bra i mina öron, så länge jag inte gör stora huvudvridningar med mycket kläder på (t.ex. korsa övergångsställe); dongeln i ryggen är sådär, men funkar för medellånga sessioner. Inget jag vill använda dygnet runt, så att säga. Öronsnäckorna går ej in i hörselgången, och saknar ljudisolering. Detta är mina första blåtandsheadset så jag har inget att jämföra med.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Uppdaterar allt eftersom.

  Ljudet är faktiskt bra. Positivt överraskad. Finns t.om lite bas. Och de frekvenser de kan producera låter klara och öppna. Jag har ingen utförlig erfarenhet, men de här är bland de bättre lurarna jag har hört. Absolut ett antal steg över billiga hörlurar, och bättre ljud än sin prisklass skulle jag vilja påstå.

  Bluetooth kopplingen har inte varit den starkaste för mig. Vet inte exakt vad det beror på, signalstörningar, blockering, väder och temperatur, månens lutning? 95% av tiden är det inga problem eller bara något tillfälligt småhack, men sen får man 5% där det hackar och hoppar över så det är faktiskt störigt. Signalen störs också ofta om ens egen kropp är i vägen, t.ex om man har handen vid örat eller vrider på huvet för att kolla bakom sig. Om inte för detta hade nog blivit en åtta istället för en sexa. Möjligt att det är telefonen det är något vajsing med?

  Batterisladden är inte optimal då det lätt blir att den fastnar och rycker i lurarna. Pga detta är det bättre att hänga sladden på framsidan och typ lägga batteriet i t-shirten. Om det rycker så rycker det då åtminstone inte åt fel håll.

  Har inte mätt batteritiden, men den känns varken bra eller dålig.
 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Positivt
  +Hyfsat ljud för priset
  +Laddar rätt snabbt

  Negativt
  -Gick sönder på ena sidan efter 13 månader med rätt varsamt användande
  -Stänga av tar lång tid
  -Varning för lågt batteri kommer sent
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Håller med många andra om att batteriklumpen allt för lätta fastnar och rycker ur ena luren och det känns hela tiden som den rycker och sliter i lurarna när man rör på sig. Det gör headsetet i stort sett helt oanvändbart trots ganska bra ljud.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  +Helt ok ljud - jämförbart med Apples egna lurar.
  +Sitter bra i örat - kan användas länge utan att de blir obekväma.
  +Bra pris.
  -Hänger inte särskilt bra runt nacken, tenderar att kana av och dra med sig luren ur örat när man rör på sig.
  -Okänslig volymjustering. Det ena steget är för lågt, men nästa är för högt (när jag använder dem med en iPhone 6).
  +/-Batteritid och räckvidd - jag har inget att jämföra med, men tycker de presterar bra.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag är glad för dessa, som inte är av in-ear-modell utan faktiskt sitter kvar i örat. Det här är mina favoritlurar som jag använder varje dag. Jag lyssnar på musik och ljudböcker, spelar spel och ser film på ipad. Ljudet är tillräckligt för mina behov, jag upplever inga brister med det. Basen är det förstås inget extra tryck i.

  Räckvidden på bt är oftast bra från ett rum till grannrummet, men det är bättre att bära med sig mobilen när man lyssnar.
  Personer jag pratat med tycker inte mikrofonen är så bra, och det blir mycket brus även vid lätt vind.
  De kan bara vara kopplade till en enhet i taget, så när man vill växla måste man sätta lurarna i parningsläge och ansluta via bt-menyn.

  Sedan jag köpte dem har jag behövt byta dem på garantin tre gånger då ljudet försvunnit från ena eller båda lurarna, så det blir antagligen lätt glappkontakt i sladdarna. Jag är väl inte den försiktigaste när det gäller förvaring, utan har lurarna i fickan. Trots bristerna är det här mina favoriter och om inget bättre dyker upp med snäcklurar, så kommer jag köpa nya nästa gång de pajar och jag inte har garantitid kvar.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Sitter riktigt dåligt i örat, vid minsta lilla rörelse trillar de ur. Sitter du helt stilla vid användande kan det fungera, men inget att rekommendera om de skall användas till motionsidrott eller dylikt.

  Ljudet är ok, inte mer. Basen är ganska undermålig. Bra räckvidd på den trådlösa anslutningen.

  Edit: Efter vidare brukande kan jag konstatera att de för mig är obrukbara då de konstant trillar ur öronen vid minsta rörelse.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Med tanke på pris och storlek är ljudet rätt bra och mikrofonen okej. Dock några stora minus:

  Som tidigare recensioner påpekar fastnar gärna batteriklumpen i dina kläder och på så sätt drar du luren ur ett öra när du vrider på huvudet. Sitter ofta kvar när man använder dem på tåget eller kontoret men blir snabbt irriterande på promenaden.

  Ingen kvittering vid knapptryckning. Vill du byta låt eller stänga av dem får du hålla in knappen ett tag och hoppas på det bästa.

  Riktigt långsamma att ladda oavsett vilken laddare jag använder. Ett par timmars podcast och några få samtal på förmiddagen kräver närmare två timmars laddning vid lunchtid.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra ljud och smidiga att använda, men sämre än många liknande jag har använt.
  Trillar lätt ur öronen när man rör sig.
  Klumpen mitt på sladden fastnar lätt i nacken, när man har jacka, så att ploppen hoppar ur örat när man vrider på huvudet.
  Knapparna är svampiga och man måste trycka läääänge för att slå på eller av.
  Ljudet är mycket bra för podcasts och helt ok för vardags-musik.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket lätt och smidigt headset. Räckvidden från mobil till headset är absolut inget att klaga på! Kan vara ha mobilen i ett rum och sedan lyssna på musik i hörlurarna i rummet bredvid. Batteritiden är också helt okej, när man tänker på storleken.

  Själva lurarna är utformade som apples earpods, men lite större. Enligt mig är de inte lika sköna att använda eftersom de är något större och har lite vassare kanter.

  Ljudet är helt okej för prisklassen, varken dåligt eller bra. Tycker de saknar lite diskant, men för priset är det inget att klaga på!

  + Storlek
  + laddningstid / batteri
  + utseende
  + pris

  - kan skava
  - micen och ljudkontroll på vänster sida
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  +Sitter bra i örat.
  +gör inte ont efter några timmar.
  +priset.
  +ljudet.

  -"volymmodulen" tynger ner vänstra örat.
  -batteritiden.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det var stor när jag först fick det lite knepigt att ansluta den via Bluetooth till min iPhone och det frånkopplad några gånger när jag bar den med min telefon i fickan, men jag kan leva med det

  När jag gick bara att köra vissa ärenden det fungerade helt bra för en stund och sedan tog jag themselve bort och när jag satte themselve på igen Fricking rätt earpeace fick tystare än de andra jag försökte rengöring bekväma men det gjorde det, svävade så jag bara försökte kväll ljudet på inställningarna på min telefon

  Då är det slutat fungera helt och hållet ...

  Jag kunde inte göra någonting med hörsnäcka så jag var bara tvungen att leva med det

  Några dagar senare fick jag lyssna på musik och den andra hörluren var knappt arbetar jag hade två drag tråden ett specifikt sätt för det två fungera även då det skulle sluta fungera igen

  Detta kanske har varit min värsta hörlurar erfarenhet någonsin ...