Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

HP PageWide Pro 477dw

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla HP Multifunktionsskrivare (283)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Har haft den på kontoret i 8 månader nu och det är full pott. Känner inte alls igen mig i det som tidigare skrivits här.

  Fullt med funktioner för en oväntat billig peng! Saker jag uppskattar är:

  Automatisk duplex utskrift
  Automatisk duplex scanning
  Vaknar snabbt via trådlöst nätverk
  Kan scanna till nätverksdisk
  Väldigt snabb

  Den har alla funktioner som den skrivare vi delade på tidigare hade och den kostade nog ca 10ggr mer. Installationen var otroligt enkel, kopplade upp den till nätverket och sedan hittade Windows skrivaren vid en enkel sökning. Avancerade inställningar kan göras genom en webbläsare och den har stöd för saker som konton där alla har egen pin-kod mm.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Sämsta skiten jag någonsin haft!
  Hade gärna satt -10 om jag kunnat.

  Visst, den är snygg, skriver ut snabbt och med bra kvalitet...men

  Så fort du inte använt skrivaren på tio minuter och den går ner i viloläge så är det kört.
  Har du riktigt flyt (och dessutom inte kör över WiFi utan med kabel direkt), kan det räcka med att trycka på powerknappen på skrivaren så den brummar igång innan du försöker skriva ut så hittas den av datorn.

  Men oftast har man missflyt och oavsett vad man gör stannar skrivaren kvar som "offline" och man måste ta bort enheten och installera om den igen för att få det att funka.
  Dock efter tio minuter när den gått i viloläge är det samma visa igen och oftast nyinstallation en gång till. Ca 50ggr hittills...

  Kör du över WiFi finns inte ens möjligheten att ha tur när man trycker på power knappen utan det är garanterad nyinstallation varje gång.

  Finns mååånga trådar om detta problem på nätet med förslag från HP på lösningar, men inget har funkat så här långt och man skall inte behöva vara ingenjör för att få en enkel skrivare att fungera normalt.

  Förstår nu varför IT-Teknikern på min förra arbetsplats brukade skoja om HP och säga att det är en förkortning för Helvetet Paketerat. Hoppas den går sönder snart så jag får beställa en ny av vettigt märke.