Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Zowie by BenQ G-SR

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Zowie Musmattor (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Tummen upp! Nästintill identisk glid/friktion mellan horisontella och vertikala musrörelser, vilken ger en skön känsla när man använder datormusen.
  Finns såklart (fåtal) musmattor i tyg med ännu bättre glid (iallafall horisontella rörelser), men ingen där man får ett sådant bra förhållande mellan olika musrörelser.

  Notera att denna musmattan är gigantisk, så jag personligen skickade tillbaka den i utbyte för den mindre versionen, kallad Zowie P-SR.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har inte haft så många musmattor tidigare utan har använt dem som jag haft tills dess att dem är obrukbara. Tänkte nu gå upp i kvalitén på musmattan då jag tidigare har haft de billigast möjliga och måste säga att jag är riktigt nöjd!

  Har haft denna i ca 1 månad nu och trodde det skulle vara betydligt mindre skillnad än vad det faktiskt är. Om man jämför tyget på denna mot de som man kan köpa för en 50-lapp så är det enorm skillnad OM du spelar mycket spel som är beroende av snabba musrörelser(t.ex. flickar i CS:GO). Tyget är mycket "finkornigare" och jag tycker att det känns som att rörelserna registreras mycket bättre och tätare än de billigare musmattorna. Glidet är även bra på musmattan med min mus(Har en Qpad 8k Optical).

  Har även testat att tvätta den i tvättmaskin då jag råkade spilla ut en kopp kaffe på skrivbordet... Funkade jättebra! Kan inte ge den annat än 10 i betyg då jag ännu inte hittat något fel med den!