Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Moser 1400 ProfiLine Edition

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Moser Hårklippare & hårtrimmers (49)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag har kört Moser 1400 i 20 år nu och aldrig haft några problem med den. Odödlig kvalite. Känns profetionell vilken den också är då den används av många frisörer i Europa pga maskinens pålitlighet.
  Jag är tom slarvig med att smörja in den, ibland kan det gå ett helt år emellan, så påstående att man ska smörja in den varje dag stämmer inte. Jag har aldrig bytt bladet på den trotts att jag rakar skallen och trimmar skägget 3-4 gånger i veckan.
  Under åren har jag provat många andra maskiner som kostat upp till 3tk och tro mig Moser 1400 är bättre på alla sett. T.o.m. 3 år garanti och det låga priset som gör att du lätt får ut en ny vid minsta lilla klagomål.
  Designen är i mina ögon proffsig och stilren då den strålar ut kvalite och funktionalitet. Jämfört med andra konkuremnter som hittar på konstigheter för att locka kunder och alla ser annorlunda ut. Jag tycker inte att en hårklippare ska likna en massagestav.
  Nätdriven och inga batteriproblem som uppstår eftet ett tag.
  Priset är oförklarbart billgt. Du hittar den för under 300kr. Sist köpte jag en i pressent på apotea.se 299 minus rabattkod = 264kr.
  Fattar inte varför är Moser 1400 så billig eftersom den klår alla andra dyra konkurrenter, men gud, behöver du en så KÖP DEN!
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  12 mån sedan
  Första trimmern jag haft med sladd. Gått igenom tusen trimmers med batteri och ingen funkar som ny efter ett år. Haft moser nu i 3-4 år och den funkar fortfarande som dag 1. Jag tycker inte en trimmer behöver vara trådlös.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Jag har haft min 1400 sen 2014 för användning en gång i veckan. Den fungerar lika perfekt som den gjorde dag 1. Min är tillverkad i Ungern, bladet är Tyskt och har aldrig bytts. Det här är ett praktexempel på vad man får när en produkt inte är tillverkad i ett land där kvantitet >>> kvalitet. Betalar du samma pris för något tillverkat i landet där man skrattar åt kvalitetskontroll så kommer den dö en vecka efter att garantitiden förlöpt. Jag föredrar också att den är sladdburen. Jag hade ett gäng batteridrivna i samma prisklass före jag skaffade Mosern och de var värdelösa.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Den första i min ägo lät alldeles för mycket och krävde öronproppar vid användning. Den trillade ner på golvet från 35cm höjd efter något år och var tyvärr omöjlig att laga. Köpte därefter en ny som är förvånansvärt tyst i jämförelse. Positivt överraskad! Förstår inte hur det kan vara så stor skillnad. Det är samma modellnummer (Moser 1400) men den senaste har ett vitfärgat skal istället för ett i silver. Kanske var den första modellen ett måndagsexemplar?! För ett pris under 300kr så är den ”tystare” varianten ett kap!
 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Trimmar bra och stadigt. Kammarna dom kommer med känns lite väl billiga men fungerar.
  Tyvärr så dog min maskin efter två år helt utan förvarning, men för 300kr kan jag säga att den var värd det ändå.
  Får nedraget betyg pga dålig ergonomi, otroligt högljudd och osäker kvalité
 • Usel
  1 år sedan
  Först var jag så imponerad men efter allt oljud, då och elände tänkte jag att en så här kraftig maskin ska nog vara så här., Låta så här mycket. Sen gick den sönder :-( vilken smörja! Nää köp något annat!
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Går bra för det mesta men ibland låter den som ett tröskverk och då är det risk för hörselskador. Vet inte varför det här starka ljudet uppstår. Det är som bladen skallrar mot varann. Ljudet uppstår inte så lätt direkt efter smörjning men gången efter så låter drt igen. Det blir jobbigt och kladdigt.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Första intrycket:
  Tung och rejäl, mycket vibrationer men det känns mer som något som följer med då det är en stark motor. Känns som riktigt bra kvalitet.

  Slutsats efter 4 månader:
  Fungerade helt perfekt till att klippa hår de första gångerna, tyvärr måste jag säga att kvalitén på bladen inte är de bästa. Efter ca. 8st klippningar så var bladen värdelösa och den mer eller mindre hugger konstant trots rengöring och smörjning.
  Ska slipa bladet för att se om det går att åtgärda, men då jag antar att de flesta saknar finare slipstenar hemma så låter jag mitt betyg stå kvar oavsett om den går att åtgärda eller ej.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mitt exemplar kan inte klippa hår. Totalt värdelös. Den klipper några strån och sen får man skruva upp den. Men jag funderar på att köpa en till och se om det bara var ett måndagsex.

  Uppdatering: Exakt vad förväntas jag utvärdera? Med tanke på att mitt omdöme blivit ogillat trots att jag är ärlig och tydlig med att mitt exemplar helt enkelt inte kan klippa hår. Då spelar priset ingen roll. Det är hundralappar i sjön.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kört den i treå år nu.

  Klipper bra gör den fortfarande, rejäl tung men gör inget den gör den den ska fortfarande.

  Men ljudnivån ! Den smatttrar högre än en väldämpad moped. Kan inte använda den tidigt på morgonen eller senare på kvällen då blir man vräkt utan tvekan.

  Nånting är fel så att huvudet slår i något på sidorna så att det blir ett sånt där metalliskt bank bank i samma takt som skärhuvudet går. Jag har bänt och försökt se om man kan få bort det men inte.

  Förövrigt en riktigt bra rejäl maskin som går i evigheter har kört den två gånger i veckan i stort sätt.

  Köp om man inte stör någon och är less på klena maskiner, har man folk i närheten som kan bli störda så köp den inte.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra pris men låter som ett helt tröskverk, vibrerar så man måste ta pauser(ett par hjärnceller har nog dött?! ;) och är alldeles för tung. Vasst klipphuvud. Den håller nog hur länge som helst(Tysk kvalite'?) Duger om man inte är så kräsen, men får knappt godkänt av mig.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Något överdrivet hypad tycker jag. Bra pris och säkert bra kvalité men kammen/munstycket i plast är vasst och skramlar högt. Liten detalj som spelar stor roll och sänker betyget mycket.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt prisvärd, och byggd som en pansarvagn, men att använda den är också lite som att trimma sig med en pansarvagn. Den är stor, tung och vibrerar mycket. Om håret bara ska kortas ner gör den sitt jobb bra, men när finare detaljer ska fixas känns den lite för klumpig.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Helt fantastisk, speciellt med tanke på vad den kostar. Det stora munstycket är något vasst vilket tar bort en stjärna annars hade jag gett den en tia.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  För pengarna (299kr) så är det ett fynd! Känns riktigt gedigen och stark, klipper tjockt hår utan en tendens till att vilja dö.
  Trodde inte man kunde få en så bra maskin för dessa små pengar.