Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Moser 5640-1801 Lithium Precision

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Moser Hårklippare & hårtrimmers (48)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  29 dagar sedan
  Skräp! Ögonbrynstrimmern fungerade inte ens från början och efter ca 30 användningar slutade nästrimmern att fungera. Den kärvar eller vad det nu är som gör att den inte snurrar runt. Den är givetvis rengjord och inoljad. Som sagt, Skräp!
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Håller med föregående talare. Jättefin produkt! 4mm inställningen på "ögonbrynstrimmern" fungerade riktigt bra för mig (finns 3mm med). Är officiellt gubbe och det har börjar växa lite vilt i brynen sista åren. Som nästrimmer känns den bra och gedigen - inget att klaga på. Skulle jag säga något negativt om produkten är det att locket som man sätter på över själva trimmerhuvudet sitter lite för löst åt kan jag tycka. Skulle man lägga trimmer i en necessär tex kommer det ramla av. Krävs väldigt lite kraft för at det skall lossna. Lite synd på en annars väldigt fin livskamrat.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Uppdatering 05 dec 2017:
  Sänker betyget 1 stjärna. Det blir lite glapp i den då och då, den startar inte. Måste typ demontera den lite och banka lite nätt på olika delar (oklart vad lösningen är egentligen) för att få den att fungera igen. Kanske någon typ av kontaktproblem. Men annars gör den fortfarande vad den ska efter 8 månader på ett mycket tillfredsställande vis!

  !ÄNTLIGEN!

  Efter bokstavligen flera års väntan på en ögonbryn- och näshårstrimmer som gör vad den ska och samtidigt ha lite kvalitet i sig så släpps denna eminenta produkt. Fick hem den idag och efter att ha avverkat flertalet olika märken och produkter för att trimma brynen och snoken - ta mig tusan - denna är solklart den absolut bästa jag provat någonsin. Stark som en gräsklippare. Motorn låter lite därtill också, vilket potentiellt skulle kunna vara det enda som kan dra ner betyget 1 stjärna, men jag anser inte det påverkar helhetsbetyget och vad produkten är ämnad för. "Wow" säger jag bara. Stilren är den också.

  Hade en i princip likadan produkt från Remington tidigare (https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=529697) som var mycket sämre. Annars har jag skrivit en annan näshårstrimmersrecension här https://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=2730700 som samlar mina tankar kring näshårstrimmers.

  Har ett par andra produkter från Moser och likt dem osar det kvalitet rakt igenom. För 200 kr kan det inte bli annat än en 10-poängare.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Wow! Kört lite enklare varianter från olika varhus som håller ett par år innan de är kassa, denna är grymt smidigt och kraftfull, känns nästan som en revolution mot tidigare skit man haft.