Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Yamaha CD-S700

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Yamaha CD-spelare (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  7 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag gav den full pott för ett år sen för jag blev impad av väldigt gedigen konstruktion och stabilt ljud för sin prisklass. Dessutom har jag en Yamaha-receiver i samma serie (RS-700) som jag gillar. Men vet ni vad? Efter någon månad upplevde jag spelaren som tråkigare och tråkigare. Dålig dynamik, gestaltning och separation. Levandegör musiken inte mycket. Har nu lyckligt vis sålt den till en annan stackare och spisar mina CD på min CD-recorders (Marantz DR 110) uppspelningsfunktion vilken mot all logik låter MYCKET roligare.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Kör CD-S700 tillsammans med R-S700 och NS-F700 samt lite finare kablage från Monster och Qued. Fick lägga ut 16770kr för denna setup (3290+3490+9990) och jag har svårt att tänka mig att det går att få mycket bättre ljud för stålarna!? Öppet, luftigt ljud med bra stereobredd, fyllig bas som inte är den kraftfullaste i världen, men enormt bra på att sära på låga toner. Kristallklar diskant men kanske aningens aning för övertydlig (inget att anmärka på i prisklassen) och mellanregister som lyfter fram röster på ett magnifikt sätt. Kanske hade jag önskat att just mellanregistret kunde vara en gnutta tydligare när det spelas akustisk musik då den tenderar att försvinna bakom basens fyllighet och diskanten som gränsar till att vara övertydlig. Nackdelen jag ser med denna setup är att ljudet är väldigt transparent, och är inte förlåtande på dåliga inspelningar. Då trycker jag bort "pure direct" och färgar ljudet med tonkontrollerna för att inte bli lyssningstrött. För under 17000kr är denna setup en 9:a av 10!
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  haft denna i ca 2 år och tycker det är bra cd i prisklassen + byggkvaliten är av klass.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Mycket bra ljud för pengarna. Ganska så tung CD-spelare men då lär inte vibrationer från andra saker påverka Cd-skivan. CD-luckan öppnas tyst och det mesta verkar väldigt regält gjort. Man har möjlighet att spela upp musik från en USB-sticka vilket är ett stort pluss.
  Det finns många alternativa ljudutgångar och en stor tydlig fjärrkontroll medföljer.
  Ångrar absolut inte att jag köpte den här...
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  En stabil och snygg mellanklassspelare! Yamahas tysta skivslädar är ren magi. USB port som bonus!