Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Corsair SF450 Gold 450W

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Corsair Nätaggregat (78)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Ett överraskande litet men kraftfullt nätaggregat. Helt tyst vid låg belastning. Jag köpte detta som ersättning till ett nätaggregat 500W i ett EVGA Hadron Air mITX chassi. Tänk på att det är begränsat till att driva endast ett (1) grafikkort. Rekommenderas varmt!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  Otroligt stabilt, tyst, pålitligt... ger ett enormt kvalitetsintryck. Galet nöjd! Kommer nog aldrig mer behöva köpa ett nätaggregat.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Ville bygga en extremt liten server/router-dator och valde detta hyfsat billiga och vad jag förstått väldigt tysta aggregat. Och efter några veckors test så märker jag inte av den lilla lådan och det driver disk och mini-ITX perfekt. Så perfekt för mitt syfte.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Ljudlös kraft i mitt Ncase M1. Inte mycket att klaga på egentligen.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Nu är mitt SFF chassi inte det bästa, då det inte låter PSUt att ha ett slutet luft system med bra luft intag.

  Det är väldigt högljutt, det låter mycket mer än resten av komponenterna (komponenterna under gaming load låter lika mycket som PSUt i idle... Under gaming så överröstar PSUt alla andra komponenter totalt). I mitt chassi så är det inte acceptabelt, och detta nätaggregat kommer att bytas ut mot en fläktlös PSU (när, eller om, silverstone släpper det).

  Om du har ett DAN A4SFX eller NCase M1 så kan det nog vara helt acceptabelt, då den kommer att fungera som ett slutet system. Själva prestandat på nätaggregatet är väldigt högt, så om du lyckas hålla det tyst så är det ett super bra nätaggregat.

  Däremot om den drar in luft från resten av chassit, eller om du måste vända på fläkten (så att den drar in luft från baksidan istället) så är ljudet oacceptabelt. Helt enkelt så borde inte detta vara ett SFX, men ett SFX-L, då den verkligen behöver en 120mm fläkt. Den verkar vara anpassad för att ha 25-30C ambient temp (om den drar luft från chassit kommer det garanterat vara över 25/30C), så om luften den drar in är över det så kommer den låta ganska så mycket.

  Edit: Verkar som att det inte spelar så stor roll vad för chassi du har. Minimum RPM är ca 2000-2200rpm, och under load går det över 3000rpm. Om du skulle maxa det helt så kan den nå 4000rpm.
  Du måste ha ett väldigt högljutt system för att detta inte ska överrösta ditt system totalt. Jag kommer förmodligen byta till BeQuiet SFX-L power 500W istället.