Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony MDR-XB650BT

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Hörlurar (114)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.95)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Lyssnar rödvinsfull på Bette Midler: From a Distance. Det borde fan va helg jämt.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  10 mån sedan
  Bra alternativ för den som inte vill beta så mycket, 599:- betalade jag. Kopplar upp sig mot telefon "blixtsnabbt" vilket är skönt. Tycker de ger ett gediget kvalitetsintryck.

  Negativt:
  -Sämst är att de sitter så dåligt. Topptunga. Böjer man sig framåt så ramlar de av. Funkar för inte för sportande eller eller trädgårdsarbete osv.
  -Drygt länge man måste hålla in knappen för att starta igång dem.
  -Blå lysdiod som blinkar, inte jättemycket, men känslig flickvän kommer klaga i mörkt rum när hon har bestämt sig för att försöka sova.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  För priset man får ge så är det bra ljud och kvalité. Aningen plastiga men det kan man ha överseende för med tanke på det pris man får ge. Ej använt dem när jag är aktiv så kan inte säga något om hur de sitter så men vid vanligt bruk sitter de bra och skönt.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  tl;dr Relativt prisvärda, plastig konstruktion, ramlar lätt av vid rörelse speciellt när du böjer dig framåt eller gymmar. Kraftigt överdriven onaturlig bas försämrar ljudet.

  Lurarna är väldigt plastiga men ser ok ut.

  Ljudet hade varit ok om inte basen varit så kraftigt överdriven och onaturlig. Lurarna lyckas producera väldigt kraftfull bas till priset av att allt annat ljud som blir distorterat/förvrängt.

  Gillar du naturligt ljud/bas, är dessa inget för dig. Maxar du din bas oavsett ljudkostnad kanske du uppskattar lurarna. Inga bra gymlurar för de ramlar lätt av, speciellt om du svettas mycket.

  Jag hittade en EQ på ett forum som fixar den överdrivna och onaturliga basen något, så ljudet i varje fall blir acceptabelt. Basen blöder över ändå, mittenpartierna och diskanten försvinner nästan helt när basen blir som mest intensiv, ungefär som någon börjar slå på en kraftig bongotrumma mitt i ett pianostycke.

  Får även ont i öronen efter 1 timmes lyssning ungefär, lurarna spänner ganska hårt och sitter obekvämt efter en tids lyssning

  Batteritiden är över förväntan, men varierar mycket beroende på volym.

  Jag har även tappat lurarna massor av gånger, eftersom de lätt glider av huvudet när jag böjer mig fram. Trots detta är de som nya, inga märken eller sprickor, så de verkar hålla otroligt bra.

  Jag har haft lurarna i 12 månader.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Haft dessa i drygt ett år och är grymt nöjd av både ljudet och kvalitén på själva lurarna. Tappat dom men håller ändå. Prisvärda!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Bra lurar med väl godkänt ljud i sin prisklass. Det som sticker ut lite extra är kanske den tunga basen (inte alla gillar det men ett plus för mig), batteritiden, och räckvidden. Sitter skönt men kanske lite åt det lösare hållet så det kanske inte fungerar att springa med dem? :)
 • Usel
  2 år sedan
  Sämsta skräp jag har köpt i hela mitt liv, det märks verkligen att all Sonys dynga tillverkas av barnslavar i Kina nu.
  Gick sönder omedelbart efter ett fall på 30 cm.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Ännu ett exempel på Sony-lurar med bra ljud men undermålig byggkvalitet.
  De köptes för mindre än ett år sedan, och sömmen på ena öronkudden har nu släppt (bild finns här: https://imagizer.imageshack.com/img924/8774/USq43Q.jpg), samt ljudet har delvis försvunnit på ena sidan (dvs balansen mellan vänster/höger sida är nu ojämn).
  Och nej, de har inte hanterats vårdslöst på något sätt. Jag är alltid försiktig med mina elektronikprylar och har bara använt lurarna så som de är tänkt att användas.
  Inga hörlurar jag haft från andra tillverkare har uppvisat konstruktionsrelaterade fel, men detta är inte mina första Sony-lurar som gör det, vilket är ett tydligt bevis på att de skulle behöva se över hållbarheten på dem.

  Jag gillar många andra av Sonys produkter, men detta är troligen sista gången jag köper någon av deras hörlurar.
 • Bra
  2 år sedan
  Helt ok lurar i prisklassen.

  +
  Bra ljud
  Bra mikrofon
  Hyfsat lätta
  Kopplar upp automatiskt
  Bra batteritid

  -
  Sitter hårt (blir röd om öronen efter en timme...)
  Plastiga
  Icke-intuitiva knappar
 • Utmärkt
  2 år sedan
  efter ett par snabba whiskey inanför västen så säger ja dessa är VÄLDIGT prisvärda! haft i ett år nu tro ja betalade 590kr .. bra batteritid och relativt sköna (har glasögon) enkla och BRA ljud! väldigt prisvärda och min son sliter o ka
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Balanserat ljud med en tung bas, behagligt mellanregister och en riktigt detaljerad diskant. Troligtvis bland dom bättre i sin prisklass!?
  Bra batteritid, bättre än vad som står i specen(30tim).
  Ansluter direkt.
  Väldigt bekväma.

  Det enda negativa är att man glömmer att ladda dom för att det är så bra batteritid, och när man laddar så kan man inte använda dom!
  Det går alltså inte att ladda och lyssna samtidigt...….
 • Utmärkt
  2 år sedan
  En hörlur med ljudkvalitet långt över prislappen. Har ägt många lurar för 1000tals kronor styck men med dolby Atmos i platta eller mobil gör att du ställer in ljudbredden mycket bra. Dom som klagar på för mkt bas ska nog ta sig en funderara på att justera den framför att klaga. Basåtergivningen är välbalanserad förutsatt att du kan justera linjerna.
  30timmars speltid på hög volym, playa/pausa, låtbyte finns på höger öronkåpa och är lätta att manuverera. Volymen är väl tilltagen.
  Rekommenderas varmt för prislappen
 • Perfekt
  2 år sedan
  Beats kan ju slänga sig i väggen, utmärkt ljud och skön bas. Passar perfekt till EDM, vill man ha mer bas av någon anledning så går det utmärkt med en equalizer.
  Batteritiden är enastående, ger lätt de 30 timmarna som lovas om inte mer. Laddar de med flera veckors mellanrum, de används då 1h om dagen på bussen.
  Räckvidden är bra, funkar lätt med 3 väggar och tak mellan hörlurarna och telefonen.
  Rekomenderas starkt!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt bra köp med mycket trevlig bas...Ville ha mkt bas så jag kan koppla till TV när man vill kolla film tyst :) Ett väldigt bra köp som rekommenderas om man gillar bas och kanske helst elektronisk musik typ EDM och dubstep...Ångrar verkligen inte det köpet...Grym batteritid på över 30h på knappt 3.5h's laddning...Blå och fina :D
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mina första BT-lurar. Bra ljud, bra tryck i basen för att vara så små. Riktigt snygga i rött. Väldigt bra batteritid.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  För 590:- på Media Markt så kan jag inte annat än starkt rekommendera dessa hörlurar. Otroligt positiv överraskad. Hade inte alls förväntat mig detta ljud. Hade kollat på klar dyrare hörlurar, men efter att ha blivit så positiv överraskad av dessa hörlurar så kommer jag inte kolla vidare på ett bra tag framöver. En sak jag noterade på ett antal andra trådlösa hörlurar(Sennheiser, JBL) var att ljudet inte var speciellt högt från de lurarna. Visst det räckte nog normalt, men vid en miljö där det är högljutt runt omkring så hade man börjat fundera. Anledning till 9:an och inte en 10:a är att man inte verkar kunna koppla med kabel.

  +Bra ljud överlag
  +Tung skön bas!
  +Batteritid på upp till 30 timmar.(Vet ej ännu huruvida detta stämmer eller inte, batteriet har inte tagit slut efter laddningen)
  +Sköna
  +Ljudisoleringen klart bättre än vad jag förväntat mig!
  +Parkopplar supersnabbt med en iPhone 6s
  +Bra räckvidd(BT)

  -Kan inte koppla med kabel(?)

  2017-11-17
  Kan meddela att batteriet håller sjukt bra. Har laddat en gång och det har inte tagit slut ännu. Har använt många timmar(vet ej hur många), men det är imponerande batteritid!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fantastiskt bra hörlurar som jag köpte för 590:- på Mediamarkt. Köpte ett par till mig och ett par till min flickvän. Inget att klaga på, batteriet håller upp till 30 timmar på en laddning.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fyllig bas med lagom extra bas. Lång batteritid och bekvämlighet. Kan bli svåra att ha på sig under idrottsaktiviteter pga svett och rörlighet, då de inte har den trångaste bygeln, vilket dock gör dem bekvämare.

  Tänkte nämna att de kanske är något overpriced men såg nu att det ligger på 590 kr på Media Markt, vilket nu är galet billigt för dessa fantastiska lurarna.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har bara använt in-ear hörlurar många år när jag är ute, men kände att jag ville variera mig, och få lite mer rymdkänsla och få lite avstånd till ljudet.

  +Bra ljud, kan inte höra något brummande som med många andra trådlösa headsets.
  +Lättanvänd, bra reglage
  +Mycket bra batteritid, 30h enligt tillverkaren
  +Ren och snygg design
  +Bra kvalitétskänsla trots att den är mestadels plast
  +Bluetooth har bra räckvidd
  +inget högt pip när man når maxvolym, har stört mig på andra headsets.

  -Lite dyra
  -Basen kan ibland bli lite för mycket ibland, men distar inte eller så.
  -Klämmer på öronen, inte hårt men känns efter en timme.
  -Det ingår inte någon väska eller påse att förvara dem i.

  De har ingen trådbunden anslutning, inget som stör mig men man bör veta det.

  Rekommenderar dessa, har bara använt dem någon vecka om det dyker upp något så kommer jag revidera mitt betyg.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket nöjd med köpet av dessa.
  + Bekvämare en XB950BT och bättre passform.
  + BT funkar utan problem med bra uppkopling
  + lätt att koppla till mobilen och enkla reglage/funktioner
  + grym batteritid som räcker under arbetsveckan
  - ingen uttag för sladd, men under 3mån har jag aldrig haft behöv att koppla med sladd pga att luren kopplar sig snabbt med alla BT enheter omkring mig.