Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

TP-Link WiFi Smart Plug HS110 EU

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.78)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  1 månad sedan
  Bra för att kunna styra saker med och schemalägga saker. Men energi mätaren är rent fejk, påstår att saker drar 12 gånger mer stöm. En dosa rapporterar att kylskåpet själv använder mer ström än hela elräkningen. Lita inte på dessa leksaker.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  I min mening är HS 110 är den bästa inomhus-fjärr-strömbrytaren på marknaden just nu. Lätt att installera, bra och överskådlig app (Kasa) med bra funktioner, t.ex enkel timer och en "away" funktion med slumpvisa på/av tider när man är bortrest. Den klara även små laster som t.ex. led-lampor. Flera andra swithar har ett irriterande "läckage" som gör att vissa led-lampor lyser lite eller blinkar i off-läge. Kan röststyras via Alexa eller Google och är också IFTTT kompatibel. Kasa-appen har dock ingen "offset" möjlighet för justering av soluppgång/nedgång tider (som t.ex Teldus live systemet har). Detta kan man dock fixa via synkning med t.ex Alexa-appen och göra tid-justering där. Man kan styra många switchar i olika länder med samma app. Jag har ett 25-tal kasa-switchar i två olika länder och alla fungerar perfekt. En liten nackdel är att man inte kan justera olika tidszoner för olika swichar, men man kan då ha flera Kasa konton (ett för varje tidzon) i stället. Jag har sedan drygt ett år även erfarenhet av ett tiotal andra typer av switchar (wifi, 433 och z-wave) och denna switchen (HS110) är bäst, på andra plats kommer Kasa KP105, som är fysiskt mindre, billigare men ingen energimätning (för övrigt samma funktioner). Båda rekommenderas varmt.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Den funkar mycket bra!

  + Bra app som fungerar oklanderligt
  + Smidigt att programmera till och frånslag
  + Mycket smidig att lägga in på nätverket
  + Stabil uppkoppling
  + På/Av-knapp på framsidan.

  - Lite klumpig runt uttaget. Stor risk att den spärrar uttaget bredvid

  Uppdatering efter ca ett års användande...

  Den har fungerat klockrent till för några dagar sedan då den plötsligt inte kan nå nätverket längre. Efter många försök så gav jag ett tag upp men efter nån månad på hyllan gjorde jag ett nytt försök och då rapporterade appen att det fanns en firmware-uppdatering. Efter uppdatering så funkar den igen. Onödigt strul och faktiskt bara tur att den inte hamnade i elektronikåtervinningen.

  Jag har nu ett tiotal HS100 och HS110. De är 100% stabila och funkar klockrent med Google Home.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har haft den i en vecka nu. Den funkar felfritt än så länge och jag tänker köpa ett par till.
  Den är kompatibel med IFTT, som gör det kul att just säga ”lampor” till Apple Watch, och lamporna tänds.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Kort sagt en bra produkt som flertalet har uttryckt tidigare, på plussidan har jag inget att tillägga.

  Något som dock kan vara värt att nämna är att du måste använda TP-links app för att installera med allt vad det innebär vad gäller registrera konto och acceptera användarvillkor. En alternativ installationsmetod hade varit önskvärt.

  Helt ljudlös är produkten inte heller utan att den ger ifrån sig ett klickande när strömmen bryts.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Utmärkt produkt som är lätt att installera!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Fungerar super
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Instämmer med Snurrbo på de flesta punkter. Jag är själv förvisso väldigt datorkunnig då jag jobbar i branschen men lät med flit min fru som är total teknikanalfabet sätta upp denna mot vårt Wifi och det tog under 5 minuter sedan hon väl fått upp den ur förpackningen. Inklusive en snabbtitt på Quick Start-guiden. Så tumme upp för enkel installation!

  Använder den främst för att starta motor/kupévärmare i bilen som står i garaget, då den ej är IP-klassad kan vi inte ha den till detta när bilen står utanför garaget.

  Funktionen är precis som den ska vara, enkel att förstå och gör det den ska. Att den är fristående och endast kräver en smartphone och befintligt Wifi är största säljpunkten för min del, jag hoppas innerligt att TP-Link spinner vidare på detta koncept och utökar med fler enheter som är EU-anpassade(de har både lampbrytare och LED-lampor för 100-120VAC) och gärna även som fungerar i utomhusmiljö.

  Själva idén att man kan skippa en kontroller är något jag förvånas över att det inte blivit mer utbrett då Nexa & liknande system blir oskäligt dyrt för dem som bara vill styra lite lampor och uttag.

  Utifrån detta tycker jag priset var fullt rimligt för mina ändamål, jag ska inte i detta skede styra mer än ett uttag.