Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

TP-Link WiFi Smart Plug HS100 EU

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.54)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag hade initialt problem med 2 av 6 HS100, de tappade kontakten med wifi och det gick inte heller att slå av "internetkopplingen" och slå på den igen. Då fick jag meddelandet att enheten inte var kopplad till mitt konto. Jag sökte lösningar på problemet och provade allt utan framgång. Jag gjorde även ett inlägg på TP-Links forum.

  Nyligen blev jag kontaktad av TP-Links nordiska representant. Vi gick igenom mina åtgärder och då konstaterades att det måste vara fel på dessa två enheter. Det kan naturligtvis hända alla produkter att det uppstår fel.

  Efter att ha konstaterat att det var fel på enheterna fick jag två nya enheter hemskickade och dessa fungerar lika utmärkt som de 4 andra HS100 som jag har.

  Initialt gjorde jag ett mycket kritiskt inlägg här.

  Jag får ändra mig. TP-Link har en utmärkt support, tar sina kunder på allvar och har faktiskt väldigt bra produkter till mycket bra priser (jämför gärna allt från routrar till kameror här på prisjakt).

  Rent generellt är produkterna från TP-Link mycket bra och jag har aldrig haft problem med deras produkter tidigare, tvärtom.

  Jag har andra liknande produkter och dessa har varit betydligt dyrare, och gränssnittet är inte så bra. Gränssnittet i TP-Link är betydligt enklare och har fler funktioner än t ex D-Links motsvarande produkter.

  Så efter att ha varit lite sur och kritisk till produkten får jag ändra mig efter den utmärkta supporten och kundhanteringen, detta är en utmärkt produkt till ett mycket bra pris!

  Ett stort tack till Fredric hos TP-Link som ägnat tid och intresse för mitt problem och slutligen säkerställt att jag fått två nya mycket väl fungerande enheter. Tänk om alla leverantörer tog hand om sina kunder lika bra, då vore livet betydligt enklare.

  Slutsats: Köp och installera (vilket är enkelt)!

  /Håkan
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Fungerar utan problem, har två men funderar på att införskaffa fler. Appen KASA SMART är enkel och lätt att navigera i, installation lika så. Går att sätta scheman, tajmer, (away) och så för den statistik över din användning.

  Det enda negativa är storleken, den tar upp båda vägguttagen
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Jag har 2 av dessa som jag tänder/släcker fönsterlampor med. Styr dem via Kasa appen. Under de två år jag haft dem har de fungerat helt problemfritt. Kan inte annat än rekommendera dem!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Haft mina I 3 månader nu och dom funkar bra inte haft något problem, funkar bra i smartthings och Google Home.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Den har fungerat till 100% sedan dag ett. Aldrig något krångel och var extremt lätt att installera.

  TP-Link fortsätter att briljera för en billig peng. Jag har testat routrar, mesh-system, fjärrströmbrytare samt lampor från TP-Link och har imponerats varje gång. Jag ser fram emot att testa deras nya kameror också. TP-Link gör det D-link försökt göra i så många år men totalt misslyckat. Samt att de på sikt även kanske kan utmana inom smarta hem belysning.

  KASA appen är stabil och extremt enkel att ha att göra med.

  Tummen upp till TP-Link!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Fungerar perfekt med min google home mini då jag har anslutit den till tp-link kasa appen. Och den stänger av och sätter på saker på enkelt och snabbt. Tycker dock att det gröna ljuset på av/på-sättningsknappen är väldigt jobbigt eftersom att det lyser när den är avstängd och jag har den i mitt rum när jag ska sova. Annars bra!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Fungerar mycket bra med våra Asus RT-AC68U.
  Vi har sex stycken runt om i huset som vi schemalagt att tända och släcka på olika tider.
  Appen är stabil och lättanvänd.
  Går att lägga till i Google Home.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fungerar perfekt. Använder dessa till mina fönsterlampor där jag nu slipper ändra timers hela tiden under året. Kan antingen ställa in klockslag eller att den är inställd på soluppgång/solnedgång.
  Givetvis måste den finnas inom täckningen för ditt wi-fi annars finns det risk att den tappar kontakten precis som allt annat.
  Största fördelen är att man inte behöver köpa och koppla till en enhet till routern utan allt är inbyggt i denna.
  Snyggt gränssnitt där man bla kan ta bild på t ex lampan som den styr.
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Tappar kontakten med wifi då och då, så jag antingen måste starta om den genom att dra ur och sätta i den eller helt och hållet köra factory reset.
  Har löst det med att köpa en ANNAN timer som är på hela tiden förutom en kvart då och då, för att starta om skiten
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  199kr är ju ok pris.

  + Har haft den i 2 mån. Har inte starta om en enda gång!
  + Lätt att komma igång
  + Kan styra från tel när du sitter i stugan

  - Kunde vara ngt billigare?
  - Lite större än man tror
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Installationen var väldigt simpel. Appen fungerar bra. Använder dem just nu till lamporna i lägenheten. Startar lamporna 07.00 stängs av 00.00.

  Super smidigt än så länge.

  Dem är lite stora, så kan vara svårt att få plats med massor på grenuttag.

  Dem får 9/10 pga av storleken, funktionellt verkar dem super.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte för 279kr från inet och haft dem en vecka. Enkelt att sätta upp och fungerat utan problem från start. Mycket pålitligare än min tidigare setup med telldus net och dessutom "instant" på och av, även av många devices i grupp.

  Styr dem med Amazon Echo (Alexa) vilket fungerar hur bra som helst.