Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips OneBlade Pro QP6510

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hårklippare & hårtrimmers (110)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.12)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  Riktigt bra om man vill ta bort skägg helt, men om man vill trimma ner skägget är den inte jätte bra. Jag har tjockt skägg och känns som rakapparaten kapar av hälften av hårstrået så man kan typ dra av skägget ibland även fast du använder extra kammarna som följer med (lite svårt att förklara). Huvudets hår känns som den drar av.

  Men som sagt, vill man raka helt så tar den väldigt nära.
 • Bra
  1 år sedan
  Överskattad vill jag nog säga. Inte dålig, men inget märkvärdigt med den.
  Den är för klumpig för att komma åt bra under näsan när mustaschen ska trimmas.

  Rakhyvel går snabbare men risk för irritation är markant större. Jag rakar huvudet med den men mitt bakhuvud är för runt så där är den värdelös. Släta ytor är den bättre på.

  Mycket bra batteritid. Har bara laddat den två gånger under de månader jag haft den och då laddade jag inte bara för att, inte för att det behövdes!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Haft den i ungefär 3 månader nu och endast laddat när jag fick den! Använder varje dag för att snygga till skägget och med ett bra resultat! Trimmern går att använda för de mer grova delarna och sedan "hyvel" sidan för att snygga till. Enkel att städa och liten i sin storlek. 10/10 Väldigt bra köp.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Utan tvekan den bästa rakapparaten jag haft. Går bra att köra riktigt nära samt att ha lite stubb. Batteritid är helt klart längre än någon annan rakapparat som jag haft tidigare.

  11/10 - Nöjd kund.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Rakar otroligt bra och nära huden utan att det blir flammigt eller irriterat i huden.Har alltid haft problem att raka med maskin tidigare men med Oneblade så går det utmärkt. Har dock inte fått till trimmer funktionen riktigt, tycker det är svårt att trimma till skägget, men en otroligt bra maskin.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Har väldigt känslig hud och med vanlig hyvel går jag alltid sönder. Och när jag, använder OneBladePro som \"hyvel\" går det väldigt bra, är grym som hyvel, blir slät och fint. Men när jag försökte använda den på lite längre hår och som trimmer,, går det inte lika bra. Känns slö och klipper dåligt. Men om jag recensera den som hyvel blir det full pott. Men som trimmer dras betyget ned. 
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Jag har haft och provat några stycken under, denna trimmern är det bästa jag har hittills jag har haft, alla fall när det gäller mig. Jag brukar ha skägg på 2,5 mm till 5mm. Trimmern kan användas inom hela kroppen för det mesta, en liten minus med anledning av att det inte gick att ordna riktigt raka linjer vid styling av skägg vid ansiktet.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Rakytan är liten och den klipper inte tillräckligt nära huden. Det tar därmed lång tid att raka sig med den. Dåligt grepp som påminner mer om elektrisk tandborste än en rakapparat. Trimmern gör det den ska, men det finns billigare alternativ.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  OneBlade recension
  Det påstås att den är säkert och bra så jag tänkte ta den som allt i allo att raka, klippa hår, grooma body lite så man slipper dra alla verktyg med sig. Jag har inte starkt skägg och är halv flintskallig så inte mycket hår heller så det borde funka.
  Den rakar sämre än gilette mach 3, man behöver dra flera gånger (typ 10 istället för 5 som med vanligt rakblad) och resultat blir ändå inte så bra och hud nära om man vill ha det så, tidskrävande med sämre resultat.
  Klippa kort går det med men inte lika fort och bra som med vanlig, också philips, klippmaskin. Mycket mer dragningar behövs för sämre resultat, samma som med rakning.
  Grooma body nära känsliga område rekommenderas inte, den kan skära lite i huden.
  Så den fungerar någorlunda på alla område men inte bäst på någon.
  Med tanke på resultat och pris och att ersättnings huvud kostar 200 är det dålig investering.
  Man kunde göra mycket bättre året 2017.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Klarar inte av att klippa nåt över 3 mm. Går ej att raka skallen med. Väldigt ojämnt resultat och ganska smärtsamt då trimmern nästan sliter av hårstråna. Ganska ok resultat om man rakar skägget om man inte har allt för grov skäggväxt. Jag hade lämnat tillbaka den efter första försöket men den omfattas tyvärr inte av Philips nöjdhetsgaranti.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har aldrig varit riktigt nöjd med varken hyvel eller rakapparat innan. Hyvel tar för nära och rakapparater blir varma och irriterar huden.
  Denna trimmer är det absolut bästa jag testat.
  Blev inte röd alls. Längden blev perfekt för mig. Ungefär som morgonen efter om man rakar sig på kvällen med hyvel. Det gick även snabbt och den missade i princip ingenting.

  Jag är väldigt nöjd!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Lätt att använda för jämn rakning av både ansikte och huvud. Ingen risk för nedskärningar och jag fick inga röda märken efter användning, till exempel med vanlig spole. Med både skägg och hår smidigt, några extra rundor på huvudet, med samma som vid användning av rakhyvel. Mycket nöjd med produkten.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag blev mycket positivt överraskad över hur bra det här är. Det går mycket snabbt, Batterikapaciteten är bra har använt det ett par gånger så att det inte visar antydan att den behöver ladda. Det rakar förvånansvärt nära, det här är en maskin som överlever stor jämfört med hur liten och "praktisk" den är, lätt att gå en promenad etc.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har försökt alla funktioner i OneBlade Pro nu. En bra produkt men med vissa svagheter som kräver försiktighet.

  För att få det bästa först: Tät rakning fungerar väldigt bra! Möjlig blir det inte så smidigt som andra produkter, men jag letade inte heller efter det. Det tog bra och var snabbt att använda.

  Först trodde jag att det var lite svårt att använda för att nypa kanterna med, till exempel. av mager mantel, bart, flippegegg etc. Det här tycker jag är en träningsväska och blir lättare trots allt.

  För trimning av en 3-dagars sheg krävs även träning / vård. Det är snabbt att komma upp till rakytan, och du får snart en bra plats.