Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips OneBlade Pro QP6520

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hårklippare & hårtrimmers (109)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.47)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  För mej som inte har så mycket eller särskilt grov skäggväxt fungerar den bra, absolut bäst med rakgel (jag använder Rituals).
  + Skonsam mot huden
  + Grym batteritid!
  + Tydlig batteriindikator
  + Bladen varar betydligt längre än de 4 mån som Philips anser.
  + Finns ett bodykit att köpa till med ett blad avsett för kroppen. (QP610/620)
  - Ingen uppsamling av håret innebär att det hamnar skäggstrån överallt om man rakar utan gel.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  bästa trimmern någonsin. tar väldigt kort på ansiktet.
 • Usel
  9 mån sedan
  Sämsta trimmern jag nånsin köpt! Skulle vara bäst i test??? Funkar kanske utan tillsatsen men den är ju ett skämt. Skulle ansa mustaschen till 4 mm, höll säkert på
  15 min resultat ett skatbo?? Den vägrade ta alla stråna hur jag än gjorde. Under näsan blev ca en 1/2 cm kvar med långa strån som apparaten inte tog alls.
  Saken löstes med att jag tog Philips nästrimmer med ögonbrynstillsatsen då fick jag ordning på mustaschen. Saken är den att jag haft flera trimrar genom åren alla har varit bra men till slut tar inte batterierna laddning tyvärr. Den här apparaten är ett skämt!
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte denna för att ha en apparat som jag både kan trimma skägget med och fixa linjerna.

  Apparaten kan dock inte trimma, trots att den utger sig för att klara båda delarna. Man kör apparaten genom skägget gång efter gång utan att apparaten tar något. Den fungerar snarare som en skäggkam när man försöker trimma. Då har jag ändå inte överdrivet grovt eller mycket skägg.

  För renrakning fungerar apparaten bra och batteritiden är även den bra. Men det finns gott om andra alternativ som klarar av den biten lika bra men som är mycket billigare.

  Hade priset varit hälften av vad det är hade jag kunnat acceptera det. Men istället känner jag mig mest lurad.
 • Dålig
  1 år sedan
  Vid skäggtrimnimg kör den lätt fast och stannar. Efter några dagars stubb får man jobba sig ned ett par längder och tar minst en kvart.
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ny uppdatering
  Bladet har av någon anledning ramlat av och går ej att fästa igen. Köpt en trimmer med samma funktion och formfaktor från Remington. Trimmar lika bra än så länge,fast blad. Betalade endast 50 kr mer för den nya trimmern än vad ett bladbyte skulle kosta. Girigt bondfångeri från Philips.sida Avråder starkt från köp. Uppdatering:
  Ett mer nyanserat omdöme har med tiden mognat fram:
  För dyr eller för smäckig till det aktuella priset. Dock bättre än den inbyggda trimmern i min rakapparat men inte så mycket bättre som jag först upplevde. Alldeles för dyra reservblad. Rekommenderas bara till den som lägger mycket tid och möda på att ansa sitt skägg. Om priset vore lägre skulle produkten kunna vara ett vettigt komplement till rakapparatens trimsax.

  HAR GJORT MIN RAKAPPARAT SÅ MYCKET BÄTTRE.......
  Om det gått några dagar sedan senaste rakning så "grundar" jag först med min OneBlade.
  Några tag med trimmern på svåra ställen som t.ex övergången mellan hals och käke ger ett perfekt slutresultat om man sedan använder rakapparaten. Utan "primeningen" med OneBlade blir slutresultatet inte lika bra och rakningen tar längre tid. Utan OneBlade blir nästan alltid lite längre hårstrån kvar som viker sig och hindrar att rakapparaten kommer riktigt nära. Visserligen skulle det gå att använda enbart OneBlade till rakningen men det går både fortare och ger ett bättre (mer hudnära) resultat om rakningen avslutas med rakapparaten.

  Vän av ordning kanske påpekar att det finns en inbyggd trimmer i rakapparaten och att den lika gärna kan användas istället för arbetsuppgifterna ovan. Som svar kan man åberopa att den inbyggda trimmern är att betrakta som ett skämt jämfört med en OneBlade. Man ska dock vara medveten om OneBlades begränsningar som renodlad hårtrimmer. En typisk för ändamålet framtagen hårtrimmer har en betydligt bättre kapacitet. OneBlades fördel är att den kommer närmare och är bättre på precisionsarbeten som att ansa skägg.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra rakapparat - usel trimmer
  Jag var ute efter en bra skäggtrimmer och köpte då denna produkt då många omdömen och produktbeskrivningen gjorde gällande att den var en kompetent sådan.
  Som rakapparat fungerar den mycket bra med en effektiv och behaglig rakning utan minsta hudirritation. Trimma skägg kan den dock inte. Den missar de flesta strån och klipper ojämnt trots att man kämpar på samma ställe många gånger. Bladet är heller inte bra på att trimma kanter eller enskilda strån.
  Plus för batteritiden som medger många timmars rakning mellan laddningarna. Minus för kvalitetskänslan som är ganska plastig
  Fanns inget alternativ annat än att lämna tillbaka denna produkt
 • Bra
  2 år sedan
  Utmärkt klippare/rakare precis som sina lillebröder. Men att köpa Pro-versionen är tveksamt ekonomist. Saknar extra blad (vilket de två billigaste varianterna har) och det 'reseetui' som Philips kallar det är bara en enkel tygpåse som ger noll skydd vid transport.

  Fördelarna ligger i laddstället (om man gillar sånt) och tydlig display som glasklart uplyser om läget. Samt en trimkam med 14 olika lägen. Klippaggregatet är exakt detsamma på alla fyra varianter.

  Mitt tips; köp någon av mittenmodellerna istället. Den allra billigaste varianten har NiMh-batteri och bör undvikas till varje pris.

  Och jodå, bladen är på tok för dyra. Det är där Philips tjänar sina pengar.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Bra inställningsmöjligheter men likt andra trimmers är det svårt att få till jämn trimning med munstycke på. Man får köra om och om igen över samma område. Bladet slits alldeles för fort i förhållande till priset för ersättningsblad. Inte tillräckligt bra i förhållande till priset.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Helt ok produkt för trimning eller rakning av mindre områden i ansiktet. Det tar ett tag att vänja sig vid hur man ska använda den på ett effektiv sätt. Men när man väl fått kläm på den fungerar det bra. Perfekt för trimning av skäggets konturer. Nöjd med köpet.
 • Bra
  2 år sedan
  Liten och smidig apparat, mycket bra batteritid. Lätt att rengöra. Närmare rakning än såhär kommer man nog inte utan hyvel, jag märker ärligt talat ingen större skillnad. Rasslar lite , och låter därför billig. Men det är nog också det enda negativa jag kommer på.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Philips OneBlade Pro är en helt okej apparat. Nedan följer några plus och minus som jag märkt efter några dagars användning.

  Plus:
  Batteritiden(90min).
  Väldigt hudnära rakning.
  Liten, lätt & smidig.
  Tydlig display som visar batteritiden
  Lätt att rengöra

  Minus:
  Rakar lite väl hudnära på känslig hud
  Hugger och rakar ojämnt om man rakar huvudet. Det tar även betydligt längre tid att bli färdig än med en vanlig skägg/hårtrimmer.
  Dyra blad som måste bytas ofta vilket gör att det blir dyrt i längden.

  Slutkontentan:
  Bra att ha då man vill raka konturer runt skägget. Man behöver dock en till trimmer för att snabbt kunna raka skägget/huvudet då denna tar för lång tid och bladen är så dyra och man måste byta dem så ofta.
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Önskade och fick denna i julklapp efter att ha läst många omdömen. Har nu använt den en handfull gånger och ångrar mig mycket. Visst har den positiva sidor men de negativa överväger fullständigt.

  Vill man som jag kunna trimma ett skägg efter en viss längd krävs en plastadapter. Med denna kan man kan ställa in önskad längd. Problemet är att den höjer upp skärbladet från huden utan att något lyfter upp skäggstråna. Vill man således klippa exempelvis 2 mm långt kommer endast de strån som växer vinkelrätt ut från huden klippas i denna längd. Strån som ligger ned passeras bara av rakbladet utan att rakas. Det finns därför efter avslutad rakning flera hundra strån som inte alls är 2 mm utan istället 4 eller 5 eftersom de aldrig nåtts av rakbladet. Rakningen blir mycket ojämn.

  Jämfört med den utfällbara trimmern på min tidigare rakapparat tar denna längre tid, ger ett sämre resultat och är betydligt dyrare när man räknar med kostnaden av att ständigt behöva köpa nya blad.

  Avslutningsvis några få positiva aspekter som gör att betyget inte blir en stjärna. Displayen som indikerar kvarvarande batteri är bra liksom att den är vattentät. Kommer dock att sälja denna och köpa en bättre modell.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Var hyfsad nöjd i början men rakbladen slits alldeles för fort, köpte den då jag tänkte att det skulle spara pengar med både trimmer och rakapparat i ett.
  En nackdel med trimmern är att det inte går att raka under näsan så du måste ta bort trimmerfunktionen och raka där.

  Rakbladen skulle hålla i 3 månader påstås det men efter 2 månader har jag förbrukat 3 blad och då rakar jag mig var tredje dag. 200 Kr för 2 nya blad blir väldigt dyrt i drift.

  Jag kommer köpa en nya trimmer, min gamla trimmer höll i 5 år utan att byta knivar.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  OneBlade recension
  Det påstås att den är säkert och bra så jag tänkte ta den som allt i allo att raka, klippa hår, grooma body lite så man slipper dra alla verktyg med sig. Jag har inte starkt skägg och är halv flintskallig så inte mycket hår heller så det borde funka.
  Den rakar sämre än gilette mach 3, man behöver dra flera gånger (typ 10 istället för 5 som med vanligt rakblad) och resultat blir ändå inte så bra och hud nära om man vill ha det så, tidskrävande med sämre resultat.
  Klippa kort går det med men inte lika fort och bra som med vanlig, också philips, klippmaskin. Mycket mer dragningar behövs för sämre resultat, samma som med rakning.
  Grooma body nära känsliga område rekommenderas inte, den kan skära lite i huden.
  Så den fungerar någorlunda på alla område men inte bäst på någon.
  Med tanke på resultat och pris och att ersättnings huvud kostar 200 är det dålig investering.
  Man kunde göra mycket bättre året 2017.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Grym!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ger en jämn och fin trimning. Smidig att trimma med och enkelt att ställa in olika längder. Skonsam mot huden. Jag fick ingen irritation efter genomförd trimning. Enkelt att rengöra och ladda. Bra batteritid. Det som drar ner betyget är det något dyra reservbladen.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har gått igenom ett antal trimmers och denna passar mig som hand i handske.
  Det blir faktiskt också ett helt ok rakningsresultat med denna "trimmer" om man kör med bara bladet och ingen distans. Inget lugg eller sår alls :) Allt-i-ett som är good enough tycker jag.

  + bra batteritid
  + ingår laddningsställ
  + kan ansluta sladd direkt till apparaten också
  + rakar fullt ok för den som inte är petig
  + variationen på trimhöjden
  + lång hållbarhet på "blad"
  + Lättrengjord

  - priset på nya blad (bladet är eg ett "trimmerblad" som klipper extremt nära huden)

  Ett ännu mer perfekt rakresultat och lägre pris på blad hade gett 10