Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Sonicare Kids HX6322

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Eltandborstar (70)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.77)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  3 år sedan
  Själva tandborsten har både 3-åringen av 13-åringen svårt för. Den vibrerar på ett sätt som gör den obehaglig tycker de. Appen är bra, den gillas av 3-åringen. Den håller än även efter några veckors användande, fast den används med den vanliga tandborsten, inte med Philipsen. Uppkopplingen med telefon fungerar dåligt. Parningen med två olika mobiler misslyckas på båda. Fast på något sätt så kopplas de ihop ändå för tandborsten kommunicerar med appen. Men att inte få till parningen med godkänt resultat känns ju inte så genomtestat. Kanske att tandborsten är en vanesak och att barnen tar till sig den med tiden men just nu känns produkten sådär för oss.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Riktigt roligt att barnen längtar till att borsta tänderna. Den har absolut hjälp till och underlättat. Appen är mycket bra och man får relevant information under varje borstningstillfälle. Som en bonus så kan man även välja lite olika klistermärken för tandborsten så det blir lite mer personligt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Har testat tandborsten på min 4 åring och det har funkat kanonbra. Tänderna blir mycket renare än innan och att det är en app till gör det hela ännu roligare. Paketen efter borstningen är höjdpunkten ? Det har blivit roligare att borsta tänderna här hemma, helt klart. Tandborsten är lättanvänd och smidig. Har absolut inget att klaga på.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Dottern supernöjd och tycker det är roligt att gå och borsta tänderna nu. Att få \"presenter\" för hur man hållit tänderna rena ett visst antal dagar i rad gör att hon blir ännu mer sporrad att fortsätta även dom dagar hon är trött. Att kunna leka med appen gör det extra roligt.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Toppenborste som verkligen får min dotter att vilja borsta tänderna Dock så saknas det en funktion som möjliggör flera olika plattformar (cloudsync) då det inte alltid är så att samma enhet är med hela tiden. En mjukvarufix är allt som behövs så 8 stjärnor blir det ändå
 • Perfekt
  3 år sedan
  Vi har fått barnen att sluta bråka om tandborstningen! Eftersom de är för små för att borsta själva borstar vi åt dem och de klagar inte (utom när appen tyvärr krånglar). Sparkly är som ett husdjur och själva borsten känns rejäl och bra. Roligt att barnen kan styla borsten själva! Vi älskar den!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Appen är toppen men tyvärr har vi haft lite problem med att den kraschar. Men idén är verkligen toppen, min dotter älskar den lilla gubben! Dock tyckte hon inte så mycket om tandborsten då den kittlades men å andra sidan är hon bara 2,5 år, så vi får helt enkelt vänta lite till med att använda just den. Fortsättningsvis använder vi appen tillsammans med en manuell tandborste.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Vår 3,5 åring trotsar ganska mycket om det mesta, inklusive tandborstningen. Vi köpte en eltandborste för att se om det blev bättre och det var det ibland, men oftast kinkades det. Med Sonicare for Kids är det inga problem att gå och borsta med Sparkly. Enda nackdelen är att appen kan hänga sig ibland.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Lillkillen uppskattade inte tandborsten, däremot appen. Stora killen gillade allt skarpt. Hade helst sett att lillkillen hade utnyttjat den mest men att stora gillar den duger fint. Lätt att synca tandborsten med appen. Finns påminnelse och allt, så man vet om tandborstningen blivit gjord eller inte.
  Hade gärna velat att den synkade mellan olika enheter. Att min och pappans telefon var uppdaterade mot varandras appar så det blir lika vem som än är med vid borstningen
 • Dålig
  3 år sedan
  Eltandborsten har för hög fart, 3-åringen tycker inte om den, vill inte använda den. Hon tycker bara den kittlas i munnen. Har försökt ett flertal dagar och tillfällen men hon vägrar. Kanske passar bättre för större barn eller vuxna med det större borsthuvudet.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Tandborsten som gör tandborstningen till en rolig stund både morgon och kväll funkar jättebra, min son strutsar in ibadrummet och ska borsta. Han vill nämligen ha packet, den är nämligen kopplad till min iPhon och en app som man laddar ner och får packet efter avklarad borstning till "trollet" sparkly.

  Min son brukar i regel annars själv börja att borsta tänderna, fixar tyvärr inte borstningen själv då han tycker att denna tandborste kiklas, och då blir det inga tänder borstade, så nu har mamma fått borsta. (kanske latmasken som lurar mamma)
  Man börjar iallafall med att gå in i appen på telefonen och trycker på börja borsta tänderna samtidigt startar man tandborsten. Appen visar vart och hur länge man ska borsta. Överkäken först och sedan under, ett ljud från borsten talar om när man ska byta sida.
  Efter avklarad borstning får man en belöning till sparkly.

  Men som mamma är jag glad och son tycker det är kul att bosta tänderna, han ska ju ha tänderna kvar länge!
  Jag rekommendera verkligen denna roliga grej till andra barnfamiljer.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har du svårt att få dina barn att borsta tänderna? Då är denna borste perfekt.
  Via en app i surfplattan/mobilen kopplar man ihop sig med tandborsten. Tillsammans med karaktären Sparkly (tror jag det var den hette), så får barnen jaga tandtroll medans de borstar tänderna. Aldrig har tandborstningen varit så kul och barnen ser till och med fram emot att få borsta tänderna.

  Appen kan ibland vara lite buggig (som att den ibland talar lite engelska fast jag ställt in svenska), men det är bara småsaker som stör mig (barnen märker inget). Det kommer nog att fixas med någon uppdatering.

  Viktigt och att ej förglömma! Det blir mycket renare tänder än med manuell tandborste (och även bättre än andra eltandborstar som vi haft).

  Slutligen vill jag varmt rekommendera denna tandborste om du är rädd om din barns tänder :)