Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Satinelle Advanced BRE650

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Ladyshave & epilator (40)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Jag ag är helt såld på denna epilator! Den bästa som jag har testat. Alla tillbehör går det verkligen att få bort all oönskad hårväxt. En lampa som gör att man ser alla hårstrån mycket tydligare än med en vanlig lampa. En fin och praktisk väska fick jag med. Så jag håller reda på alla delar.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Först och främst - väldigt fin och användarvänlig design. Skön att hålla i, plus för att den är vattentät och snabbladdad. Den tar inte bort alla ljusa, tunna hår men de grövsta försvinner. Det tar lite tid och några går av, men över lag så gillar jag den! Sköna massage/exfolieringstillbehör!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Jättebra, praktiskt och snygg epileringsmaskin med många olika huvuden som man kan byta mellan. Jag gillade verkligen att jag kan ge mig själv massage samt skrubba huden med exfolierings borsten i duschen om jag så vill! Gillar den moderna och fina rosa färgen, känns lyxig. 
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag tyckte helt klart den var bra! Älskar att man kan ha den i duschen då jag upplevde att de inte gjorde lika ont. Sedan lampan gör de lättare att se vart man missat eller behöver ta mer nånstans. Sen gullade jag att man fick med så mkt tillbehör. Nackdelen för min del var att den hade svårt att ta med småhåren på mina ben. Så jag fick köra länge på samma ställe... men de höll sig lent bra mkt längre än när man kör med en vanlig rakhyvel... design får också tumme upp och den var väldigt enkel att använda! ????????????