Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Braun FaceSpa 851

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Braun Ansiktsborstar (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag gillar den här produkten, den känns lyxig och den lämnar en väldigt behaglig känsla efter att jag använt den. Däremot är det två saker som jag tycker drar ber betyget något. Dels tycker jag det är ganska svårt att få av borsten när jag vill byta. Jag får liksom inget grepp om det utan får "kämpa" lite. Sen tycker jag också att den kunde ha varit något mer kraftfull. Visst, den gör sitt jobb idag men lite mer power hade inte skadat!

  Jag gillar dessutom förpackningen den kommer i och den medföljande väskan med spegeln är toppen!
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Smidig produkt med flera användningsområden, det negativa var att motorn kändes klen. Lite som ett batteri som håller på att ta slut trots att det var helt nytt. Bra basprodukt men den gav inte känslan av "det lilla extra".
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den gör det den ska och har ett lyxigt utseende! dock att borsten skulle kunnat vara en aningen mjukare och massage plattan lite kraftigare! inte haft något som helst problem med epileringen så länge jag slängt på hudloation efter. Ett stort plus är spegeln som man får med som är väldigt kraftig i ljus väg!
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En helt okej produkt. Borsten man får med är för hård enligt min åsikt men man kan ju köpa till andra. Epileringen fungerar okej men det gör mycket ondare än vaxning. Får även små finnar dagen efter epileringen som gör att det ser för jävligt ut så kommer aldrig använda den funktionen igen.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag är supernöjd med min Braun FaceSpa som jag upplever ger det resultat jag strävat efter: renare, fräschare hud och lätt att få bort oönskad ansiktsbehåring. Epileringen är lätt att använda och gör faktiskt inte så ont. Det enda negativa jag upplevt är att ansiktsdynan inte fäster som den ska i apparaten utan har en tendens att trilla av. Däremot så sitter rengöringsborsten bra. Batteritiden räckte för mig i nästan 6 veckor och då har jag använt apparaten varje dag.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Epilatorn gjorde min hy mycket irriterad. Borsten är för stel och gör ont. Massagehuvudet är helt okej men motorn känns klen. I helhet är den snyggt designad, men opraktisk
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra för ansiktsrengöring och massage. Lätt att använda, och huden känns skönt under och efter användning.

  Dålig på epilering. Svårt att få resultat, och gör lätt ont trots att du inte ser någon skillnad.

  Bra set med delar runt omkring; praktisk väska, bra spegel med belysning. Lätt att förvara hemma eller ta med sig.

  Allt som allt, den har för- och nackdelar, och huruvida den är värd att rekommendera beror på vad man är ute efter.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Gör jobbet, absolut.
  Ibland känns den dock kraftlös. Kan lika gärna använda händerna att göra rent ansiktet eller använda pincett.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Gillar produkten och tycker att epileringen fungerar bra men min hud tål den inte heller trots att jag testat olika metoder (tex acnelösning på huden innan epilering). OM jag inte hade de problemen hade produkten verkligen varit värd sitt pris. Den är enkel att använda, snygg och smidig att ha med.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har testat den här produkten några veckor nu och jag gillar den. I vårt hushåll har vi en liknande, men mycket billigare och den är inte alls av samma kvalitet som Brauns. Jag kan defintivt rekommendera denna, även fast den är ganska dyr - jag räknar med att kunna använda den här i flera år och det är värt priset.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snabb, smidig och snygg produkt. Den är lätt att använda, smidig att ha med sig och processen går fort. Har dock känslig hud så fick en del röda prickar som sedan blev vita efter epilering. Men för övrigt är jag nöjd.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra och lätt att använda själv. Det gör visserligen ont att ta bort hår men det gör det hos en professionell också.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Dålig! Gör ont o svår att använda
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fantastisk produkt som jag använder dagligen 😃 Rekommenderas
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bekväm att använda, fördelen att man kan använda den när du är i duschen!
  Hade varit en fördel med uppladdningsbart alternativ i stället för batterier, men batterierna håller under ganska lång tid, så inte alltför illa allikavel!
  Epilatorn trodde jag drog en del, så det har jag nog vara mer vän med termen :-)
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Produkten ger en härligt avkopplande massage i ansiktet och huden känns ren och fräsch efteråt. Den epilator fungerar mycket bra och gör det enkelt att ta bort oönskat hår. Med tidigare använda vax, men det var mycket enklare och mer effektivt.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Produkten är bra! Enkelt att förstå, god användning guide och du är igång snabbt. För min det var inte obehagligt eller smärtsamma vid start, och det fungerade bra. Visual batteriet är liiiitt svag, men det finns inte mycket att göra, för den perfekta produkten. Mycket ok att ha på resan också, eftersom påsen levereras.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket nöjd med produkten! Huden ser ut och känns bättre efter användning av detta! Rekommenderas till alla!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den epilator fungerar mycket bra även om det gör ont de första gångerna. Men man vänjer sig! Jag tror att borstarna är mycket bra men du kommer förmodligen vara lite noga med att inte tillbringa dagen om du är känslig hud. Men du känner att du har rengjort huden mycket väl. Massageborstar är stora och dessa ger en god cirkulation ökar och tar bättre än att massera själv. Både plus och minus att enheter som kör på batteri. Men Sammanfattningsvis en mycket bra 3,1 enhet som jag skulle rekommendera till alla.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fungerar bra, tar epilator bra och är lätt att använda, borstarna är anständigt, men inte den bästa jag har varit borta.
  Men rengöra huden väl och är en trevlig tillbehör för hudvård din vardag. Ingen lyx känsla men kan klokt att testa borsten renare och epilering i ansiktet.
  Både plus och minus att det körs på batteri, på ena sidan så det är okej att tänka på laddningskabel och vägguttaget, men på en annan sida så håll batteriet är inte så lång och behöver bytas ut ganska ofta, med regelbunden användning. Så det här är bara inställningen verkligen.
  Mestadels en ganska anständig produkt.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Som produkt fungerar bra. Epilatorfunksjonen ta snabb, men smärtsamt, oönskat ansiktshår. Gummi borste är bra att få en slätare hud och borsten är perfekt för ditt ansikte tvätt. Mekanismer är lätt och batteritiden inte är optimal. Plus för ett batteri och inte laddas.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ett mycket praktiskt verktyg för mig som har lite ansiktshår. Den epilator gör ont, särskilt överläppen, men det är över direkt. Tidigare vaxade mitt ansikte 1-2 gånger. månader, men jag har inte nu. Trevligt att vara en "hårlös" hela tiden. Att det körs på batteri är det okej att ta den där du vill, utan att behöva oroa makt.
  Rengöring och massage pad är också mycket bra, ger ett mycket bättre resultat än att bara använda händerna. Min hud har blivit mjukare efter att jag började med Braun FaceSpa 851 :-)
  Jag rekommenderar denna produkt
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Epilatorn var något smärtsamt i början men blev vana vid att det efter några gånger användning.

  Borsta och massage huvudet är en glädje och användning. Används endast på kvällen till att börja med, men den använder nu även på morgonen. Komma igång huden i ansiktet. Känn mer uppenbart efter en dag börjar med tvätt och massera.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Rengöring och Skin Vitalizing fungerar perfekt och verkligen rekommenderas. Huden känns och ser fantastisk efteråt.

  Den epilator fungerar mycket bra, även om det är något smärtsamt sedan rekommenderade! Jag har varit vana vid att vaxning, så detta är något mer bestående.

  Paketet innehåller det du behöver för ändamålet och verkar elegant och korrekt!

  rekommenderas :)
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fall av god praxis.
  Jag har inte varit så bra med hudvårdsrutiner, men med denna produkt eftersom det har förändrats. Huden är mycket smidigare och smidigare, redan efter den första bruk.Så nu tandborstning och hudrens / massage för givet varje kväll och varje morgon.
  På morgonen till en ljusare rengöra väcka huden, och på kvällen en lite djupare version.
  Den epilator gör ganska smärtsamt och kräver tillräckligt med tid att vänja sig, men fungerar bra!
  Totalt sett är jag mycket nöjd med Braun FaceSpa851 och rekommenderar det gärna till andra, och flera av mina vänner har redan köpt den.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Spegeln som kommer med de bästa (eller. Sämst) jag någonsin sett, du ser verkligen alla detaljer i huden, och behovet av att använda produkten för att få jämnare och finare hud blir verkligen förstärkt!

  Lyckligtvis fungerar borste och massera huvudet på ett bra sätt, och huden blir slätare och finare, särskilt i kombination med peeling produkter. Fick en liten rodnad i huden efter användning, så använd den på natten, och inte precis innan du något!

  Epilatordelen tror att jag gör lite ont, men det fungerar bra för mig ändå, och förmodligen ännu bättre för dem med något högre tröskel smärta! Verkar det är ett bra alternativ för hårborttagning i ansiktet.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Efter tropiska resa tidigare i sommar var min hud ganska grov, eftersom det var skalar på vissa ställen, men efter att ha använt pensel och massage avsnitt är min hud så gott som ny. Tidigare använde jag bara skalar grädde, men de senaste 14 dagarna har jag använt borste med peeling grädde och massage borste efteråt. Min hud är under denna period var helt annorlunda! Inte bara fungerar epilator mycket bra, men min hud har också fått en helt annan struktur. Fantastiskt!

  Denna produkt rekommenderas högt nog.