Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Braun Silk-expert 5 IPL BD 5009

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Braun IPL (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Jag och min flickvän har använt denna sporadiskt ett tag. Jag märker nästan ingen effekt alls. Min flickvän har använt den mer än rekommenderat och märker heller inte mycket. Vi följer beskrivningen. Hon tycker att hårmängden minskar lite lätt. Men det är INTE permanent! Jag förstår itne hur det är okej att kalla en temporär effekt för permanent! HUR KAN DET VARA OKEJ? Luras inte av detta, det är inte permanent. Detta ska ändå vara en av lasermaskinerna med bäst omdömmen. Patetiskt. Marknaden är vidrigt. Allt handlar om att lura kunder till att tro att saker och ting är mer än vad det är. Inte fan betalar man 3000 kr för en pryl för att få en mild effekt. Inte fan är det roligt att lasra sig heller. Det tar tid, eftersom laserytan är liten. Värdelös.

  Vet att det inte ska funka om det är för ljust hår, men det är inte aktuellt i vårat fall. Besviken. Löjligt. Vi känner oss lurade.

  Rekommenderar vi denna produkt? Sannerligen inte. Köp vaxremsor eller något annat, det går fort och fungerar bättre. Lasra tar TID. Man orkar knappt. Detta blir en produkt som hamnar på hyllan.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Använt varje vecka i ca 4-5 månader, håret slutade växa vilket är bra... men så fort jag sluta använda den veckovis nu under sommaren har hårväxten åter blivit så som den var 4-5 månader innan! Så ingen permanent effekt som det lovats... men o andra sidan är jag man med grövre hår än kvinna..
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Produkten uppfyller vad den lovar, redan efter 2 användningar upplevde jag att ben och bikinilinje fått mycket mindre återväxt. Det tar lite längre tid att uppnå samma effekt under armarna. Återväxten blir glesare och mjukare så det blir ingen stubb som kommer direkt. Jag ser fram emot ännu bättre resultat efter flera behandlingar.
  Smidig att använda, kort behandlingstid, smärtfri.
  Jag kan varmt rekommendera att använda produkten!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fungerar bra. Det mesta av håren på mina ben är borta efter sex veckors behandling. Det som växer är glesare och tunnare och det räcker att raka benen en gång per vecka. Ska bli spännande att se hur länge effekten sitter i. Det tar dock tid. Båda benen tar ca två timmar. Men då är jag petig och har behandlat några områden dubbelt
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  När min Braun Silk-expert IPL kom, var min första tanke: ". Jag är nyfiken på hur det fungerar är denna lilla enhet kunna ta bort alla oönskade hår?" Nu, efter att ha använt, kan jag säga: "DEFINITIVT JA!". Den första nyckelfunktion för mig är hur snabbt det fungerar. Efter första användning, märkte jag att mina hår försvagas och mindre synliga. Jag har använt den här enheten ett par gånger. Mina ben, armar och underarmar är helt slät. En session varar ca 8 minuter så det är ganska kort tid. Den andra viktiga funktionen är säkerheten. Före första användning, var jag rädd att jag kan göra något fel och bränna min hud. Men allt förklaras i bruksanvisningen. Det är lätt som en plätt! :) Och utan smärta. Braun Silk-expert IPL justerar ljusintensiteten till hudfärg. Så det finns ingen risk för brännskador. Denna anordning utmärker sig framför allt på grund hade andra enhet i box- The Body Exfoliator. Den exfolierar min hud och hjälper till att hålla huden silkeslen. Braun Silk-expert IPL uppfyller mina förväntningar och gör mitt liv enklare. Rekommenderad!