Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

TecTake Trampoline with Safety Net 366cm

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla TecTake Studsmattor (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställde direkt från TecTake. Lade ordern på tisdag runt lunchtid. Paketen (3st.) levererades tisdagen därpå (röd dag på fredagen = 4 arb. dagar lev. tid). Konstigt nog så levererades 2 kollin hem till dörren, medan det tredje hamnade hos ombud för utlämning.

  Jag har gått igenom paketen och alla delar finns med. Jag kommer inte montera ihop studsmattan förrän längre fram i vår så kan inte uttala mig om hur den håller måttet. Men för det otroliga priset 675kr inkl. frakt för en hel studsmatta 366 cm inkl. skyddsnät och stege så får det ändå bli full pott i betyg tills vidare.

  Edit:
  Har nu haft studsmattan en säsong och barnen har haft mycket skoj. Än så länge har det inte varit några konstigheter, allting är fortfarande helt. Låter full pott i betyg stå kvar då den motsvarar förväntningarna. Priset är reviderat mot när jag köpte, 2395:- i skrivande stund. Det känns som ett lite mer rimligt pris med tanke på vad man får. Jag köpte den lite på chans pga. tidigare lockpriset, skulle jag köpa en ny studsmatta idag och priset var avgörande så skulle jag troligtvis istället satsa på den för 1500:- från Jula om jag ska vara ärlig, inte för att jag har några erfarenheter av den.