Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Gran Turismo: Sport (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.88)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  1 år sedan
  Ingen biluppgradering.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Gran turismo sport 1 års omdöme

  När spelet släpptes oktober 2017 förra året.
  Hade spelet runt 170 bilar.

  Vid launch fanns där ingen gt league
  Ingen bil uppgradering. Men båda kom ganska tidigt via dlc. För mig fanns där inget sug att köpa spelet från dom bekräftade 300-400 bilar i dlc och gt league. Och kände mig tvungen att slå till med ps4 pro och spelet i en bundle fick det för 4000 under black Friday.

  Nu efter ett år så har vi fått mycket nytt innehåll
  Och 5 december släpps update 1,31 som innehåller unika bilar som Ferrari f50 och mclaren P1 gtr med flera 7 bilar totalt.
  Vi har i stort sett fått 8 bilar varje månad.
  Bana har vi fått minst varannan månad.
  Och sen launch har vi fått

  1 100 nya bilar
  2 10 nya banor
  3 gt league
  4 massor av bugfixes

  Spelet har nu växt till sig till 272 bilar inklusive uppdateringen 5 december. Även 24 olika locations för banor. Nu har vi fler bilar här än i project cars 2, som startade med fler.

  Spelet har växt enormt sen den kom ut. Och kan vi komma upp med kanske 500 bilar och kanske 30-40 locations så är det otroligt. Spelet är så pass mycket bättre nu, än vid launch, starkt jobbat av PD. Har nog mycket också med att göra med kaz passion för bilar.

  Har inte spelat det på 5 månader så kommer finnas mycket bra bilar och banor att gå tillbaka till. Har haft mycket kul på spelet faktiskt.

  Spelet har bättre biljud och grafik än föregångaren. Finns faktiskt inget snyggare spel på konsol. Ljudet är nu bland dom bästa.

  Finns dock ett par grejer som föregångarna gjorde bättre,
  Till skillnad från gt6 så har vi ingen gt auto, ingen parts shop. Via har Quick tune grej via milage points bättre än inget, men hade ändå föredragit trimdelar. Antalet bilar behöver öka. Konkurrenten Forza har dubbelt så många bilar. Men dom börjar komma ikapp.
  Finns även brist på vissa bilar mesta dels roadcars. Vi får äntligen Corvette c2 var nästan ett år sen vi fick c3. C5 och c6 är också ett måste, och så många andra. Men har förtroende på att PD kommer forstätta utöka med fler bilar och banor till ett bra antal till nästa gran turismo släpps. Höjer mitt betyg till 8,5 bra jobbat PD, forstätt så. Nästa gt som mycket väl kan heta gt7 kan också mycket väl bli en Forza killer. Dock för en full pott hade det krävts ett bättre karriär läge. Biluppgraderingar, gt auto. Fler banor all dom klassiska måste vara där vilket ingen är. Betydligt fler bilar närmare 500-600 .
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har inte kört så mycke än, men jag kör mycket bilsimulatorer och det här är en av de bättre.

  Väldigt ren och optimerad grafik, bra flyt. Kör man med ratt (Logitech G29 i mitt fall), så är inställningarna väldigt bra som standard.

  Kommer uppdatera när jag kört mer (har precis skaffat VR också så det blir ytterligare ett lyft). Men just nu inledningsvis gillar jag Gran Turismo: Sport. Fast man verkar inte kunna köra alla banor och bilar i VR?
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Spelet känns väldigt välgjort och optimerat, det flyter på väldigt bra. Sport mode är första gången man kan race mot andra för i de tidigare versioner fanns det bara lobbys vilket inte funkar bra. De skulle lagt till drift lobby och mer bilar(mycket mer) så är det 10/10 detta spel är fantastiskt! KÖP!
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har spelat Gran Turismo sedan det första spelet släpptes och har spelat igenom alla spel förutom denna då det är den sämsta av alla versioner. Originalbanorna som hade med åren växt till favoriter är borta, bilar finns det få av och mindre modifikationer, charmen är borta helt enkelt och man behöver inte kämpa för att få de bästa bilarna.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mer ett första intryck än en recension. Kanske är ett grymt spel i övrigt, men jag skriver om det som VR-spel eftersom det ska vara ett sånt.

  Köpte PSVR i mellandagarna och har kört Farpoint, Superhot och annat smått. Jag kan acceptera låg upplösning o.s.v. för VR-känslan som är riktigt grym!

  Jag har också en Thrustmaster-ratt sedan tidigare och det senaste spelet jag kört innan VR var Dirt 4. Grymt kul och jag hade höga förväntningar på att kombinera ratten med VR.

  Och så testar jag det här spelet och tänker... njäe, sådär va? Visst var det lite häftigt med VR-känslan här också och till viss del spelkänslan men något saknas eller väldigt mycket saknas. Det känns fel och det är till och med ganska tråkigt från start.

  Kanske är det att det känns som ett demo. Bara några banor att välja mellan och det allra mesta är låst. Antar att man låser upp banor genom att köra spelet utanför VR för man verkar ju inte samla på sig några poäng eller nåt när man kör enstaka banor.

  Sen hittade jag inte hur man ändrade sin sittposition och hur jag än försökte ändra synvinkeln (genom reset) så satt jag för lågt och det kändes som jag halkade ner mer och mer under ratten under loppens gång. Och bilen kränger höger, vänster, fram och bak runt omkring en. Hallå, jag sitter rakt i en stol. Kan ni ge mig känslan av att jag sitter i bilen och inte att jag har en bilinteriör svävande omkring mig?

  Ska ge spelet fler försök och kanske uppdaterar betyget här, men helt ärligt är jag inte så sugen på att spela det mer (i alla fall inte i VR). Får testa Dirt VR eller nåt vid något tillfälle och se om jag bara hade fel förväntningar.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bästa bilspelet i år, givet köp.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har spelat alla tidigare GT å detta e det sämsta.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket bra spel.
  Bättre än GT5 på PS3 på alla sätt och vis.

  - Laddar snabbt
  - 60 FPS på vanlig PS4
  - väldigt fin grafik ( jag jämför med Project Cars 2 och Asseto Corsa på 1440p ULTRA på PC)
  - MUSIKEN - TOP KLASS
  - Menyerna - super
  -Bil modifiering - inte i klass med Forza Horizon men det räcker långt.
  -Online racing som äntligen är lätt att komma igång med, smidig och bra.
  -Presentationen och "bil entusiast" känslan är den bästa jag någonsin sett i ett bilspel.

  negativt:

  - saknar lite funktioner i menyerna
  - saknar information i lobbyn om status på race
  - går inte styra musiken in game - hur fan tänkte dom här?
  - första kurvan i online race där alla kör in i varandra ;) ( går att komma runt om man filtrerar på hög klassade spelare)

  Allt detta går att patchas lätt. Jag hoppas dom fixar dessa punkter.

  Allt som allt: En bra och seriös sim racer för konsol.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bättre än gran turismo 5 på alla punkter.
  Rekommenderas!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Edit: Andreas, du kan ju inte recensera ett spel som du inte spelat. Det säger sig själv och bevisar tydligt att du är en liten fanboy. Ta bort din recension annars anmäler jag den som troll. En kurs i svenska bör du kanske komplettera dig med om man ska orka läsa ditt inlägg som helt saknar stycken. Ser också att du har recenserat forza med 9/10. Bra där!

  Dom var tydliga med att det inte skulle bli något karriär läge så varför köper man spelet och gnäller sen? Kristoffers omdöme är så idiotiskt så det inte går att förklara med ord. Spelet är helt fantastiskt och körkänslan är på topp. Online flyter på hur bra som helst och det finns ingen anledning att behöva 700 bilar.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Grymt spel, värt väntan! Varje bil är fantastiskt detaljerad, märks att de lagt tid på texturer mm. Jag kan inte riktigt uttala mig om verklighetskänslan i bilarna då jag enbart kör med handkontroll men enligt mig känns de väldigt bra.
  Mycket roligt online-läge, idén med tidsatta race gör upplevelsen ett strå vassare.

  Rekommenderas starkt!
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Snyggt, bra känsla mm.... Det mesta är sjukt bra och snyggt. MEN... saknar verkligen ett riktigt career läge.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Jag spelar det här spelet med en ratt