Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung EP-NG930

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Trådlösa laddare (15)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.82)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Nu har jag bara haft den i ett par dagar men då jag hade en hel del funderingar innan jag köpte den vill jag ändå dela med mig av mina tankar. Om mina erfarenheter av den ändras så uppdaterar jag omdömet givetvis.

  Först och främst gör den vad den ska. Den laddar mobilen (Samsung S7) snabbt och utan krångel.

  Innan jag köpte läste jag många recensioner där folk haft dåliga erfarenheter och jag tänkte kommentera de "problem" som finns att läsa om, samt hur jag upplever det:

  1. Många klagar på att det inte ingår DC-adapter (alltså det vi vanligen kallar "laddare"). Där jag handlade (och de flesta andra ställen med) står det tydligt angivet att det inte ingår. Du kan använda laddaren som följde med din mobil, och vill du ha en extra, köp en extra. En kan tycka vad en vill om detta, men personligen föredrar jag att själv avgöra om jag vill lägga pengar på en extra DC-omvandlare eller inte. Oavsett vilket så ska det givetvis vara tydligt på produkten när en köper om det ingår eller ej. Och det är det generellt.

  2. Flera har klagat på att den låter för mycket och att det inte står nånstans att den har en fläkt. Här kan jag hålla med till viss del. Det borde verkligen vara angivet i produktbeskrivningen! Dock låter den inte särskilt mycket. Om en som jag har laddaren väldigt nära sängen och inte accepterar surret från fläkten så räckte det i mitt fall att inaktivera snabbladdning trådlöst på mobilen. Med vanlig trådlös laddning hörs ingenting.

  3. Några klagar på att plattan inte kan "läggas ned" platt på en yta, att den bara är stående i en vinkel. Denna kritik förstår jag inte. Samsung har två olika varianter. Denna är stående, en annan är liggande. Vill en ha liggande, köp inte den stående.

  4. Vissa klagar på att det är svårt att placera mobilen "rätt" i hållaren, så den faktiskt kan ladda. Jag har placerat den ett tjugotal gånger utan att vara väldigt försiktig, även i mörker.. Aldrig misslyckats att få den att ladda. De andra kanske fått dåliga exemplar? Eller är väldigt oförsiktiga?

  5. Det nämns att en inte kan ha hörlurar inkopplade medan den står och laddar. Korrekt. Men mobilen kan även laddas i landscape mode, och då funkar det utmärkt, så jag tycker inte det är något stort problem.

  Hoppas detta hjälper er som liksom jag blev oroliga innan köp. Lycka till!
 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  UPPDATERAT efter att ha använt i sju månader:
  Har två stycken och de strular numera båda rejält. Antingen så känner de inte av att telefonen sitter på plats, trots att den är mitt i och endast har Samsungs egna flip cover på (locket på sidan så det ligger inte emellan). Eller så buggar själva laddaren ur och står bara och blinkar tills man drar ut sladden och börjar om. Tycker inte heller att laddningen går särskilt snabbt...

  Tidigare omdöme:
  Laddare och kabel ingår ej. Märkligt när man köper en produkt som heter charger och så måste man köpa en extra laddare (om man som jag tänkt ha den nya på jobbet och ha kvar den gamla med sladd hemma). Inte lika prisvärt tycker jag.

  En annan överraskning var att det sitter en fläkt i stativet som går igång nästan direkt. Det är ibland lite störande om man har laddaren vid sängen. Kan vara bra att känna till då det inte är något som framgår i produktbeskrivningen.

  Största fördelen är att man inte sliter på laddkontakten på telefonen, vilket alltid brukar slitas ut annars.
 • Usel

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Uppdaterat 2016-09-06:
  Har nu slutat använda produkten helt, eftersom att den inte klarar av att ladda min telefon med Samsungs egna skydd på.

  Vilket skämt till produkt detta är.

  Plus (+): Den laddar telefonen. Den laddar även om telefonen har ett skal.

  Minus (-): Den kommer slarvigt förpackad i en billig plastförpackning. I förpackningen kommer själva "pucken" och ingenting annat, som exempelvis väggkontakt eller sladd. En enormt irriterande LED-indikator på framsidan lyser upp hela rummet när man släckt ned för att sova. Vid laddning samtidigt som hörlurar är inkopplade måste telefonen laddas i horisontellt läge. "Pucken" kan inte ligga ned diskret, utan har endast ett ståläge, vilket gör att telefonen inte snabbt kan läggas ifrån sig på nattduksbordet, utan måste minsann placeras med precision för att inte falla i backen.

  Det här duger inte för en produkt som kostar 400 kronor. Samsung får gå tillbaka till ritbordet med den här.
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Den laddar helt ok, men telefonen står inte bra i den. Ska jag swipa bort larmet på morgonen, halkar den lätt ur.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  OBS! Laddare och kabel ingår EJ.
  OBS 2! Du måste ha en snabbladar-del (den som går in i uttaget i väggen) för att kunna nyttja "fast charging"/snabbladdning. Dock kan jag inte påstå att det är särskilt snabbt.

  Ladda från 40% med "fast charger" kopplad till laddaren tar strax 1 timme och 30 minuter (dock ofta längre tid, antar att tidsuppskattningen som står på telefonen inte riktigt stämmer.

  Kopplar jag snabbladaren direkt in i telefonen går det betydligt snabbare.
  Jag uppfattar som att det är nästan halverad tidsåtgång.

  Jag skulle INTE rekommendera den här laddaren om man inte specifikt tänkt ha den sittandes på laddaren ganska princip konstant.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har ingen/hittar inte inställning på min telefon Samsung S7 edge med att få till snabbladdning trådlös laddning, hittar bara snabbladdning med kabel.
  Någon som kan hjälpa mig ?
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fungerar väldigt bra och det är skönt att bara kunna lägga telefonen på den här så laddar den och man slipper hålla på med laddkabel. Så långt fungerar den väldigt bra och jag har det på jobbet så att jag bara kan slänga på telefonen på den när jag sitter och jobbar.

  Designen har jag lite problem med. Det som är problematiskt är att själva hyllan där man ställer telefonen är löjligt liten, har man ett plånboksfodral på telefonen så finns det knappt plats att ställa telefonen på den lilla hyllan och den ramlar lätt av. Kunde man inte gjort den större än en liten rundad 1 cm liten klack?
  En liten detalj är att jag tycker den tar lite för stor plats då den är rund, vilket telefonen inte är. Den tar bara laddning om man ställer telefonen på ett viss sätt (baksidan emot samt laddardelen ned), då kunde man ju ha gjort laddare i motsvarande form kan man tycka. Eftersom hörlurskabeln sitter nedåt så krockar den med laddaren så den får man ta ut om man ska ladda, i alla fall är det så för mig.

  En annan märklig sak är att det inte följer med en laddkabel, det kan man ju tycka borde vara en förutsättning.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Funkar klockrent. Behöver aldrig justera för att den ska börja ladda.
  Funkar att ladda med telefonen stående eller liggande.
  Laddar snabbt, inte lika snabbt som med kabel, vilket den heller inte är specad till att göra.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Gör sitt jobb; laddar snabbt även genom ett skal (Spigen Neo Hybrid). Självfallet är det snabbare att stoppa kabeln direkt i telefonen, men i de flesta fall duger den alldeles utmärkt. Snyggt/praktiskt med stående också; att ställa telefonen så den börjar ladda är jättelätt och man kan också använda den som ställ för att ex se på videor. Laddar du medan du använder telefonen är tillförseln av ström strax ovanför förbrukningen. Fläkten vid snabbladdning kan upplevas störande av vissa men det finns en enkel lösning: stäng av trådlös snabbladdning i inställningarna så kommer du kunna sova gott utan ett ljud från laddaren. (Snabbladdning spelar ingen roll på natten då laddningen kommer vara färdig oavsett nästa morgon.)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fungerar utan problem
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fungerar perfekt! Såklart hade jag hoppats på att laddare skulle komma med men utöver det funkar den fint. Laddar snabbt i trådlös snabbladdnings läge dock med en fläkt som kan vara störande om du har laddaren nära dig.
  Detta går dock att åtgärda. Stäng bara av snabbladdnings läge i "batteri" som du hittar i inställningar. Detta förlänger laddningstiden rigält (tre timmar totalt laddningstid) men gör inte mig något då samsung galaxy s7 edge räcker hela dagen och bara behövs laddas under natten.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft den i 1 vecka nu 1 meter från skallen när jag sover och hör inte ett smack från nån fläkt.
  Visste inte ens att det fanns en fläkt där inne så tyst som den är.
  Laddar bra och snabbt.
  Hur snabbt har jag aldrig räknat men tillräckligt för mig.
  Har ett clear view skal på s7 edge och den laddar genom utan problem även när främre skalet är fällt bak dvs, laddningen går igenom 2 st plastskivor.
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ingen laddarsladd eller strömadapter ingår.
  Rätt störande att det ej går att montera ned foten för att ha den plant på skrivbordet,
  Går alltså endast att ha i 45 graders vinkel. Vilket gör att du måste ha telefonen horisontellt om du lyssnar på musik via hörlursuttaget på en telefon med uttag nederkant som galaxy s7.
  Har en blå lysdiod som lyser och irriterar.

  Laddar snabbt.

  Alldeles för dyr.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Dyr och borde ha kommit med laddare men den fungerar väldigt bra för telefonen (S7 Edge) både stående och liggande. Laddar snabbt och säkert.

  Fungerar inte med 7-tums platta
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Excellent
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  This har Jag skaft sena de släpptes till I passionerade helt Nöjd med den. det BÄSTA ÄR ATT man slipar alla kablar att gilla, Bara Satt Ifrån telefon Plattan så laddar vem det ska. rekommenderas.