Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung LED View Cover for Samsung Galaxy S7 Edge

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Skal & skärmskydd till mobiler (298)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Bra

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  LED displayen är uppseendeväckande :) och resulterar i en wow-effekt.
  Rent funktions- och kvalitetsmässigt är den "sådär".

  Funktion:
  + Informationen som visas är tiden, inkommande samtal (som du kan besvara eller avvisa genom att dra över displayen), missade samtal.
  + Skalet drivs som jag förstått av NFC. Kan inte påstå att det påverkar batteritid. Men jag har bara använt ett par dagar.
  + Det går att anpassa displayen lite: Man kan tilldela kontakter speciella ikoner som går att välja bland ett 20-tal olika förbestämda.
  + En bra sak är att det inte krävs någon extra app. Det finns redan inbyggt.
  - Hur man än vrider och vänder på det: Det är trist att namn inte visas... I praktiken får man ändå öppna skalet för att se vem som ringer.

  Konstruktion:
  + Mobilen sitter hur stabilt som helst i hållaren.
  + Skalet är tunt och mycket slimmat. Bygger lite på mobilen.
  +/- Ok kvalitet, inte mer.
  - Saknas magnetlås vilket gör att den öppnas för enkelt. Därmed undrar jag hur bra den egentligen skyddar om man tex tappar mobilen.
  - Kortfickan rymmer knappt ett kreditkort...

  Summerat:
  Jag känner så här: Det här var ju en häftig funktion, men jag skulle vilja ha hela funktionen med samtals id och inte bara en pixlad bild på några utvalda kontakter...
  Om nåt år har det kommit NFC drivna skal som klarar detta och då kommer denna cover vara en parentes... :)
 • Alla omdömen

 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Något kul i början men displayen har en livslängd på ca 3 månader. Köp bara om du är villig att ha ett dött skal efter tre månader.
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Betyg: Knappt godkänt. Använt mig av Samsungs Clear View Cover (CVC) i över ett år nu men plasten sprack och var tvungen att köpa nytt och då blev det detta LED.

  Skalet bygger mer än CVC och telefonen känns lite klumpigare samtidigt känns det som att den skyddar telefonen lite bättre. Dock öppnar sig "luckan" ganska så enkelt då det inte finns någon som helst magnetlås i det.

  "LED-funktionen" i skalet är mer än gimmick än en användbar funktion. Man ser vem som ringer men endast vilket telefonnummer det är, inte namn. Man kan tilldela kontakter ett av dom förprogrammerade ikonerna men då gäller det att komma ihåg vem som fick vilken ikon. Man kan även se tid och meddelandenotifikation. Inga extra appar krävs för att det ska funka, det var bara att trycka i telefonen och man var i gång, enklare blir det inte.

  Lite OT
  Jag blev "tvungen" att köpa detta skal på Elgiganten för över 500-lappen vilket det inte är värt enligt mig. Skulle jag köpa ett nytt skal idag skulle jag köpa CVC då det är mer användbart och telefonen blir mer slimmad. S7 Edge är i min åsikt en riktigt snygg telefon och är det någon finare tillställning så går alla skal bort ändå och då kör jag enbart telefonen för det finns inga "snygga" skal till denna telefon.

  Slutsats:
  Har du 350kr (som du kan få den för idag) över och du har något emot CVC-skalet så är detta ett alternativ, man bör vara lite tekniknördig för att uppskatta LED-funktionen skulle jag tro.

  /W