Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

När då då

 Lägg i lista  Jämför
Observera: Var uppmärksam på att produkterna som jämförs kan ha olika upplageversion, regelspråk etc. Kontrollera alltid butikens egen produktbeskrivning före köp!
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.70)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Detta spelet är en riktig fullträff. Lagom utmaning och även om den allmänbildade såklart har en fördel kan man komma långt med kvalificerade gissningar. Dessutom väldigt blandade kategorier vilket gör att många ha en chans. Gillar också att spelet inte tar så lång tid att spela.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Otroligt enkelt att lära sig, perfekt familjespel. Går lika bra att spela i lag som individuellt. Rekommenderar att man inte kör mer än några omgångar i taget då det kan bli långtråkigt efter ett tag.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Köptes nyligen in till familjen...riktigt trevligt spel och enkelt att spela men utmanande med att ha koll på olika tidshändelser. Spelar en omgång på 3 personer på ca 20min.
 • Bra
  2 år sedan
  Ett av de mest populära spelen när familjen samlas över jul. Du kan både vinna genom att spela strategiskt och/eller vara boksmart. Har ett fantastiskt gamblingmoment som pricken över i.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra alternativ till klassiska frågespel. Lättspelat och tar lagom långtid. Funkar hyffsat med barn eftersom man alltid kan gissa .
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Väldigt roligt och underhållande spel som brukar komma fram varje gång det är spelkväll. Jag tycker spelet är enkelt och att frågorna passar alla åldrar samt de som är mer eller mindre bildade.
 • Bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Nytänkande upplägg, enkelt och trevligt. Kan inte säga att det är ett familjespel då man har en klar fördel ju äldre man är.
 • Bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  När jag såg spelet första gången så tyckte jag att det verkade väldigt kul. När då då? är inte det bästa brädspelet jag spelat men det är lättsamt och underhållande. Jag gillar idén och hur spelet är upplagt. Priset verkar vara bättre nu än när jag köpte spelet.
 • Mycket bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Lagom trevligt och mycket lätta regler, och det brukar gå ganska kvickt att spela färdigt, man hinner med andra ord inte tröttna innan det är över =)