Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Canon PowerShot G7 X Mark II

 Lägg i lista  Jämför
Canon PowerShot G7 X Mark II är en kompaktkamera i entusiastklassen. Modellen har en 21-megapixelsensor, spelar in video i full-HD, har en en 3-tums vridbar skärm på baksidan och har inbyggd optisk bildstabilisering. Canon PowerShot G7 X Mark II släpptes 2016 och efterföljer Canon PowerShot G7 X. Stäng
Canon PowerShot G7 X Mark II är en kompaktkamera i entusiastklassen. Modellen har en 21-megapixelsensor, spelar in video i full-HD, har en en 3-tums vridbar skärm på baksidan och ... Läs mer
Jämför pris på alla Canon Kompaktkameror (33)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fantastisk kamera, har gått från RX100 gen 1 till denna och det är en stor uppgradering. Framförallt vikbara touch-skärmen ger en helt ny dimension åt vardagsfotografering.

  Snabb autofokus och bra optik. Lite större än jag först räknat med, men ett riktigt skönt grepp även om man har lite större händer.

  Jag har även testat Fujifilm X70, Panasonic LX100, Sony RX100 gen 3 och Canon G7X mark I och den här är helt klart snäppet vassare än samtliga (bortsett från film där Sony presterar bättre).

  En stjärna ryker pga att jag skulle önska lite bättre batteritid...
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Gick från första till andra generationen. Väl värt uppgraderingen.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte min i Lördags (11/6-16) har bara hunnit testa kameran lite snabbt men har provat wi-fi funktionen och video/bildtagningen på auto och jag är väldigt nöjd.

  Köpte kameran för att vlogga med, är så nöjd för att autofokusen är så snabb och det känns som att den vet vad den ska fokusera på annars är de bara att peka på skärmen. Sen så är de så bra att ljuset höjs så fort man går in i mörkare rum eller utrymmen!

  Har haft kameran i 3 dagar och jag är nöjd fast jag inte utforskat funktionerna till fullo.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fantastiskt kamera
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket trevlig kompaktkamera i toppklass vad gäller bild- samt byggkvalitet. Andra stora plus med kameran är snabb autofokus, ljusstark optik, vikbar pekskärm, 5-axlig bildstabilisering och Wi-Fi-anslutning till bl.a. smartphone via app. Något som överraskade mig var hur bra videokvaliteten är, utan att behöva justera inställningar, videoklippen blir ljusa och skarpa med bra färger.

  Det som jag tycker är mindre bra med denna är att fokusmotorn ger ifrån sig ett något för högt surrande ljud, vilket hörs lätt om övrig ljudupptagning är låg, samt avsaknaden av 4K-video, slow-motion-video, laddning via USB samt panoramafunktion.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte kameran i slutet på sommaren efter att kört en liten spegellös systemkamera från Panasonic under ett par år som jag aldrig riktigt kom översns med! Efter att nu ha använt denna kamera i knappt ett halvår och är jag toknöjd, bästa kameran jag ägt!

  +Smidigt handhavande (är van med Cannons gränssnitt)
  +Tar riktigt bra bilder i olika förhållanden
  +Smidigt format, liten nog att få plats i rymliga fickor, stor nog att inte vara för liten i handen.
  +RAW!
  +Skärmen, smidigt att kunna ta bilder i olika vinklar, perfekt för kreativa "selfies"!
  +Pekskärmen, smidigt att manuellt fokusera på samma sätt som på smartphones!
  +Blixten går att vinkla, bra om man inte vill ha direktblixt!
  +Wi-Fi, gör det möjligt att dela bilder direkt via mobil-App!

  -Ska vara att man inte kan stänga av varningen när man ej använder orginalbatterier, vilket gör att batteribytena tar ett par sekunder extra...
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Tar dåliga bilder haft aften i tre veckor kom att lämna tillbaka den testat 5 kamera en kamera som mest för pengarna tycker jag Nikon B700 Canon dåliga finesser tycker jag