Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy J3 SM-J320F

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner (220)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Omdöme "knappt godkänd" vilket känns ganska mitt i prick. Jag hade en ny Xiaomi Mi Mix 2 vilket var en helt makalös mobil. Jag fick min svärmors gamla mobil, denna Galaxy j3 för att jag gett bort min Xiaomi Mi Mix 2 till min sambos 28 årige kriminella son med ADHD. Han hade varit hemlös och tappat sin gamla mobil i en biljakt med en motorcykel som han stuligt (skämtar inte alltså) så den var helt trasig.

  På något jävla vänster kunde han använda mobilen (en Huawei) men trots att den var tappad i hög hastighet, överkörd, upplockad och hade ett skal som var totalt krossat. Min sambo lovade att om jag gav honom min mobil (som jag inte använder så mycket) så får jag hennes svärmors mobil eftersom att hon precis fått en ny på abonnemanget och denna var fortfarande i mycket gott bruksskick.

  Hon lovade också att dra av 2000 kr för besväret. Jag skulle vilja påstå att det var nätt och jämnt värt det. Så jag tror att jag ska skaffa mig en annan "dyr" mobil igen så småningom. Men denna skulle vara optimal som reservmobil, eller extra mobil i flera år framöver.

  Det som man märker skillnad från en 2 år nyare värsting mobil är att denna har inte fingeravtrycksläsare (väldigt behändigt), inte lika stor/höupplöst skärm, mindre minne, känns plastigare/billigare (förgående var jättelyxig i porslin/keramik) och det man verkligen märker skillnad på är hastigheten. Denna är så mycket långsammare. Den andra laggade inte överhuvudtaget.

  Allt beroende på vad man vill lägga, mobiler är ju förbruksvara idag. Den funkar absolut att ringa på och för grundläggande behov men har man högre krav än så skulle jag rekommendera att man la någon tusenlapp till. Framförallt att man väljer en nyare mobil då om du köper denna köper du en 2 gammal mobil till överpris. Du KAN få mer för pengarna IDAG.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Tyvärr blir minnet fullt och mobilen blir då i princip obrukbar.
  Det mesta av 8GB tas upp av operativsystemet. Jag har avinstallerat det mesta och lite till, det är kvar mellan 1gb-500mb.
  Det räcker för felmeddelande för lågt lagringsutrymme...

  (Det gäller alla 8GB mobilerna jag varit i kontakt med. Nyare appar och uppdateringar tvingar en att köpa ny telefon. Dessutom går det inte radera alla fabriksinstallerade, typ som olika office appar och liknande som flesta aldrig använder.)
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte telefonen att ha som reservlur och har bara blivit mer och mer imponerad. Allting funkar väldigt bra och den har alla basics man skulle behöva. Det som drar ner betyget är den undermåliga kameran och brist på inbyggt minne. Annars är det verkligen en toppenlur för priset om man står ut med lite plastig känsla.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra batteri, ok prestanda för priset. Men ack vad plastig, här får man vad man betalar för och inte mycket mer.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  The Bluetooth function seems to be poor. The phone can not hold contact with my Volvo XC 70 even though the drivers are up dated, both in the phone and in the car.
  My son´s Sony Experia works perfectly in the car. Very irritating.
  But the phone works ok with our Bose bluetooth speaker.
  Bought it at Webbhallen. They say the phone is ok.

  The memory is small, you have to put in a SD-card.
  There is no adaptive brightness, I miss that.
  I compare to the Samsung S3 I had before.

  But with that said, it is definitely a price worthy phone.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter att jag har testat olika Samsung mobiler ser jag att denna är den ända som är prisvärd, prestanda och har grym batteritid. Jag skulle aldrig köpa de dyra modeller så länge finns såna här variant som kan tillfredsställa användarens behov. Det är absolut ingen lyxig mobil men du för mycket mer för pengarna!