Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Ticket to Ride: Europe

 Lägg i lista  Jämför
Observera: Var uppmärksam på att produkterna som jämförs kan ha olika upplageversion, regelspråk etc. Kontrollera alltid butikens egen produktbeskrivning före köp!
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.54)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Favoritspelet just nu! Man kan spela det i ett sällskap med väldigt olika profiler och åldrar. Kan gå relativt fort. Ingen får någon större fördel då reglerna är väldigt enkla att förstå sig på. Det enda negativa kan vara att det inte blir lika utmanande efter ett par spel, men fortfarande skoj! :)
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Roligt spel som man lär sig relativt snabbt
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ett mycket roligt spel, där strategi verkar vara viktigare än taktik! Lägg upp en plan i förväg. Första gångerna man spelar så känns det lite slumpmässigt vem som vinner. Och det är klart att det beror ju mycket på vilka kort man får :)

  Nordic Countries expansionen rekommenderas starkt för 2-3 spelare! Även Schweiz är bra för 2 spelare, vilken finns med i "India" expansionen.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Mycket uppskattat spel bland vänner och familj.
  Jag rekommenderar att man köper till exp 1912 för att få fler destinationer för de längre sträckorna som man annars kan lista ut rätt snabbt efter ett par omgångar.

  För övrigt ett roligt spel!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  ett måste i sällskapsspel hyllan
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Grymt spel som alla kan vara med och spela. Ligger lite mellan casual och hardcore så att alla kan tycka att det är kul.
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Påminner lite i känsla om risk. Inte så mycket interaktion spelare emellan, ganska mycket tur inblandat, ganska lite "lore" och spelkänsla - (varför går det en tunnel mellan sverige och ryssland t.ex? och vad betyder de små symbolerna på tågen?). Sammantaget hamnar spelet inte på min topplista, utan hamnar under spel som settlers of catan, carcassonne eller betrayal on house on the hill. Spelet är säkert lämpligt för barnfamiljer dock!
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Mycket roligt spel som är lätt att lära sig. Det är välbalanserat vad gäller tur/skicklighet vilket gör att även nya spelare har en chans. Går utmärkt att spela på två, men då spelplanen i det fallet är relativt tom så får man spela med lite annan strategi än när det är flera spelare med. Tröttnar man på europa-kartan är det bara att köpa till en expansion.

  Rekommenderas!
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Riktigt kul och underhållande. Ganska enkel, men genialisk spelidé. Känns dock lite som att interaktionen med övriga spelare är lite för liten. Blir väldigt mycket att man kör sitt eget race utan att de andra spelarna står i vägen.

  Samtidigt så gör det att spelet känns väldigt snällt där det är svårt att förstöra (för mycket) för sina motspelare. Kan säkert ses som både positivt och negativt beroende på hur man är som person.
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Solklart ett av de bästa strategispelen!
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Hur roligt som helst, ingen omgång blir den andra lik. Köp!
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Riktigt trevligt sällskapsspel. Rekommenderas!