Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Audio Technica ATH-SR5BT

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Audio Technica Hörlurar (105)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.57)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Update 2018-11-26.
  Efter lite mer än två år så gick högra fästet av när jag tog av hörlurarna från huvudet. Endast garanti i två år så det var ju tråkigt. Byggkonstruktionen var inte så rejäl som jag först trodde. Här brister hörlurarna ganska rejält. Minusbetyg...

  Update 2017-10-10: Använder dessa varje dag och de kopplar otroligt lätt till min Samsung s7 när jag lyssnar på musik och tittar på videos. Riktigt bra ljud, lätta att hantera och batteritiden är fortfarande lika bra! Mycket bra hörlurar

  Dessa trådlösa hörlurar har bra konstruktion och är lagom stora för ett par on-ear hörlurar.
  Jag upplever ljudet som riktigt klart och högkvalitetsljud.
  Enkelt att koppla upp mobilen med NFC.

  Batteritiden är otroligt bra och hörlurarna är mycket lätta!
  Behöver bara ladda hörlurarna varannan månad ungefär!

  Det som jag saknar är framförallt fler funktioner exempelvis multipoint och openmic. Dessa hörlurar saknar också en del bas, som jag vet att många vill ha.

  Inköpta för 1290:- och det tycker jag att de är värda.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Är ingen audiofil och inga on-ears lurar att jämföra med..

  Har haft dessa lurar i två veckor nu. Fick dock byta efter 2 daga, på garanti, för kass batteri. Dessa håller lätt de 4-5 timmar som utlovats, dock ej testat exakt hur länge de håller.
  Mycket bra ljud i lurarna, basen bra och jämn. Väl balanserat ljud.
  Lurarna sluter inte över öronen..
  Är mycket bekväma att ha på sig

  Rekomenderas
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jäkligt balanserat ljud i dessa. Funkar till typ all sorts musik. Sitter stadigt å bra på huvudet. Något pressande mot öronen efter lång användning.
  På det hela taget är jag väldigt nöjd med dessa. Känns kvalitativa.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket nöjd. Kan man äntligen lira på tv:n utan att störa sambon.

  Bra:
  -Ljudet är riktigt bra för att vara bluetooth (blev överraskad och nöjd)
  -Kopplar snabbt.
  -Bra batteritid.
  -Snygga (de vita)
  -Bekväma för att ligga på örat.

  Inte bra:
  -Inget direkt.

  Synd:
  Sluter tyvärr inte örat utan ligger på det.

  Ska nämnas att bluetooth inte mäter sig med sladdhörlurarna (2000kr hörlurar). Men de sopar mattan med sladdhörlurar som är i mindre prisklasser trots bluetoothen.

  Rekommenderar varmt dessa hörlurarna.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Väldigt nöjd med dessa.

  + Bra byggkvalitet
  + Lagom stora
  + Mycket bra ljud för prisklassen

  - Varför måste det blinka en blå lampa när de är anslutna, störande i mörker
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Väldigt bra ljud för det mesta.
  Var bara lite för lite ljusa för mig och min musik.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Väldigt bra ljud för att vara bluetooth lurar, trådbundna ljudet är fantastiskt och är ungefär lika bra och klar ljudkvalitet
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Riktigt prisvärda lurar med fantastiskt ljud och bra bluetooth koppling. Själv så hör jag ingen skillnad på ljudet när man använder bluetooth jämfört med sladd vilket är ett bra tecken. Funktioner såsom spela, pausa, höja, sänka, osv. fungerar bra och kvaliteten på produkten är bra. Påsen som är gjord av mjukt läder är också bra att ha lurarna i men jag skulle vilja ha något hårdare material eftersom att den inte skyddar lurarna speciellt mycket.

  Efter två dagar lämnade jag tyvärr tillbaka lurarna på grund av hur obekvämt de satt på öronen. Det kanske är en smaksak när det gäller on-ear hörlurar men efter ett tag av lyssnande så var öronen så ömma så att jag var tvungen att sluta lyssna ett tag. För mig så var det även svårt att hitta en bra position på örat men när jag väl hittade den positionen så var ljudet som sagt fantastiskt. Det var synd att jag behövde lämna tillbaka de eftersom att allt annat med de var jätte bra.

  Kommer nu köpa ett par Sony 1000x over-ear bluetooth hörlurar eftersom on-ear inte passade för mig.

  OBS!
  Jag säger inte att lurarna kommer att vara obekväma för alla. För just mig så hade inte jag en så värst bra upplevelse med on-ear hörlurar men för andra så kan det vara annorlunda.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Rena fröjden för örat!

  Ljudet är klart, detaljerat, neutralt. De låter inte det minsta mörkt eller instängt.
  Musik ger ett intryck av att låta äkta. Lurarna är väldigt detaljerade och plockar fram många nyanser, man får den där känslan av att man vill lyssna om hela musiksamlingen igen för att få höra hur allt verkligen låter. Lyssnar en hel del på podcast och röster låter mycket verklighetstroget.

  Jag har läst lite kommentarer om att de skulle ha påträngande diskant, men det har jag inte upplevt. De låter snarare väldigt neutralt. Jag kan absolut inte klaga på lyssningströtthet.

  Basen är tight och rapp, bra snärt. De har inte minsta antydan av brötig bas.

  BT-kopplingen fungerar mycket bra. Kopplar upp sig snabbt och håller kopplingen utan problem. APTX för högsta ljudkvalitet över BT.

  Passform och komfort är även de bra. Sitter mjukt och stadigt på huvudet. Isolerar rätt så bra från omgivningen. Sitter kvar på skallen när man rör sig i vardagen.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte dessa hos Komplett för 1 390:- och har varit väldigt nöjd sedan jag köpte dem. Tycker personligen att bluetooth-kommunikationen fungerar väldigt bra, de är bra mycket bättre än Razer Adaro som jag använt mig av tidigare (som då visserligen var billigare). Skulle uppskatta att de fungerar helt felfritt upp till 10 meter, ska dessutom gå att koppla upp dem mot telefonen med NFC men då jag har iPhone 6 så är detta inte någonting som jag använder mig av. Uppkopplingen till Bluetooth är dock väldigt simpel, men hade velat ha en reconnect-knapp (kanske bara missat den, hehe). Bra batteritid, är inte riktigt säker på hur länge de faktiskt håller, men har inte lyckats laddat ur dem än efter åtminstone två välanvända dagar utan att laddats.

  Ljudet är bra, tycker att det känns otroligt rent vilket passar mig mer än utmärkt då jag lyssnar på en hel del klassisk musik. Basen har jag inte så mycket att säga om, den finns där men kvaliteten på de mer diskanta tonerna är mer imponerande än de djupa bastonerna. För min smak är ljudet väldigt tillfredställande. Missförstå mig inte och tro att jag säger att det är en avsaknad av bas, det är bara det att de lite ljusare tonerna utmärker sig bättre då det är väldigt klart ljud.

  Slutligen så är jag väldigt förtjust i lurarnas estetik. Med en liten, snygg logga med varumärkestext under på två annars väldigt minimalistiska kåpor. Passformen är alldeles utmärkt, ingen risk för att de skulle åka av men tycker inte heller att de trycker allt för hårt över öronen.

  Har egentligen ingenting negativt att säga om lurarna, det skulle väll bara vara att basen hade kunnat vara lite kraftigare isåfall. För priset 1 390:- är jag hur som helst mer än nöjd, 9/10.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag köpte denna hörlur ganska spontant efter att ha läst bland annat här på prisjakt att den skulle vara liten och smidig (vilket är helt sant) och låta helt fantastisk, men ack vad naiv jag var!

  Ljudbeskrivning:
  Med en såhär liten konstruktion kan man förvänta sig mindre bas än hos större konkurrenter, det gäller även i detta fall. Basen har dock nyans och klarhet som ofta förekommer hos lite dyrare studio lurar, dock givetvis inte lika högupplöst här men det finns separation och det hörs tydligt.
  Mellanregistret är väldigt starkt. Jag skulle säga att generellt ligger det någon decibel över övriga ljudbilden då det kan skrika lite gissningsvis säg ca 2-3khz någonstans men det gör också att ljudet kan uppfattas som mer detaljrikt, exempelvis om du suttit på hörlurar av billigare modell tidigare, då kommer du höra en tydlig skillnad med dessa. Diskanten finns där, högupplöst, låter ungefär som den ska imo.
  Ljudet är således dynamiskt men saknar kraft, korrekthet och närhet av bas. Ljudbilden känns liten, som det ofta gör hos mindre hörlurar som denna.

  Trådlöst och sladd låter i stort sett exakt lika dant ingen större skillnad där. Mikrofonen hörs och funkar helt ok inga problem där heller.

  Summering:
  Här har du en liten och smidig hörlur som funkar bra att använda som handsfree eller för mindre ljudkräsna individer att lyssna på musik med. Förvänta dig inga mästervärk dock då ljudbilden är platt, saknar bas och uppenbart för starkt mellanregister.
  Stort minus är också att maxvolymen är väldigt låg vid blåtand och att skicka in en förstärkt signal via sladd skulle jag nog helst undvika då jag tror det skulle bli väldigt skrikigt i dessa lurar.

  Att SR5BT skulle låta bättre än M50 ställer jag mig högst tveksam till, och detta trots att jag aldrig lyssnat på M50.

  För mina 1390:- var jag ej nöjd tyvärr. Pengarna är förlorade men har iaf införskaffat mig andra lurar som tillgodoser mina behov bättre. 5/10
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Herre. gud. (och jag är inte ens religiös)

  Köpte dessa att ha vid datorn för att ersätta mina Audio Technica ATH-M50 monitor headphones som jag tänkte flytta över till min ljudanläggning istället. Ville ha ett par lurar som man köra både via bluetooth och kabel och de skulle ha mic för lite casual gaming och lång batteritid för resor. Dessa var de enda som hade allt till ett rimligt pris (1790sek på Netonnet 2016-11-25) så jag tänkte att då får jag väl göra avkall på ljudkvalitén..

  Fel. Jag är ingen audiofil, men det här är bland det bästa jag har haft på mina öron för under 3000kr. Sjukt tight bas och klart ljud. Faktum är att jag trodde att mina ATH-M50 skulle låta markant bättre än dessa, men det är bra precis jämt skägg.

  Kassaskåpssäkert köp för dig som vill ha ett par mobila lurar av hög klass till "halva priset". Audio Technica levererar klart utanför prisnivån här - köp!

  edit: har nu lyssnat intensivt i två dagar och jämfört de båda hörlurarna och ja... SR5BT låter faktiskt bättre i mina öron.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Stilrena och bekväma