Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Zagg InvisibleSHIELD HD Dry for Samsung Galaxy S7

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Zagg Skal & skärmskydd till mobiler (258)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Samma sak som exempelvis Copter men ett annat märke. Det blir mycket högre friktion mot plasten jämfört med glaset. Lyckades få smuts på nederdelens baksida. Dessutom blev den inte plan och har märken i form av streck från spateln man använder för att jämna ut med. Till skillnad från tidigare recensent så blir min mycket lättare smutsig än innan. Upplever att filmen inte är helt transparent som ny så jag fruktar vad som händer med tiden (UV och slitage).

  Sådär bra tycker jag.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Grymt repskydd. Väldigt snabb & enkelt att applicera "inge sprayande osv" . Skönt att slippa gegga och flott fläckar, fingeravtryck mm. pommesNomNom. fick inga bubblor under eller efter installationen

  Oerhört svårt att känna skillnad även om det såklart är en väldigt liten sådan och ingen påverkan på känsligheten. Blev snarare lite bättre då S7 har en tendens att vara lite överkänslig.

  Måste jag klaga så kan det finnas risk att det samlas lite damm och smuts i urskärningen runt t.ex Hemknappen. Annars inget att klaga på.

  Jag rekommenderar! Känns som att 200 kr är en fis i rymden för att slippa repor & skit också med tanke på att folk pyntat upp till 7000 kr för mobilen.

  Fungerar bra tillsammans med ett UAG Maverick ice skal om man är lite försiktig när man sätter på skalet, så man inte puttar upp kanterna och som i mitt fall väntade 48 timmar innan jag satte på skalet så skyddet satt sig lite

  Vet nu även att självläkande funktionen fungerar bra då jag repade skyddet med flit med tänderna på en nyckel för att testa =)

  Gav upp tempererat glasskydd pga att kvaliteten på dessa är fail på mobiler med böjd display och att tillverkarna envisas att bara ha lite lim i kanterna, så den sitter knappt fast och typ inga skal som passar. finns massa ytubes om detta.