Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Yamaha NS-F700

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Yamaha Golvhögtalare (11)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Kan inte ge dessa högtalare annat än full pott! Dom är fullständigt underbara! Öppna. Luftiga. Enorm stereobredd. Ska försöka ge omdöme uppifrån och ner, med början med diskanten; Den är oerhört klar, utan att vara vass, spretig eller påträngade. Den är framträdande, men ljudet rundas snyggt att upptill precis innan man skulle kunna få för sig att det ska "skära till". S-ljud tex flyter bara ut utan att krispa. Mellanregistret är mycket mycket bra! Röster lyfts fram på ett sätt som gör att jag blir alldeles hänförd! Det är mycket bra "bredd" på ljudet. Basen till sist är oerhört rapp, mycket distinkt och jäkligt bra på att sära på låga, brumliga toner utan att ljudet bara flyter ihop till en basig smet. Djupbasen är väl sådär. Finns högtalare som dånar på bättre... men då kan du glömma att du hör den defination på bastonerna som dessa burkar kan återge! Åtminstone om du jämför i samma prisklass. Finnishen: Inget har lämnats til slumpen. För pengarna är jag mycket imponerad av finnishen! Det andas kvalitet lång väg! Avslutningsvis vill jag säga att jag hade ett par Canton GLE409 innan dessa. Utan att överdriva det minsta så knäcker dessa högtalare GLE409 på varenda punkt! (kostar iofs mer än dubbelt så mycket också)
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Behöver egentligen inte skriva något då Alucinor redan beskrivit dessa fantastiska pjäser med samma ord jag skulle använda. Gick från tröga Dynaudio till dessa och en helt ny värld öppnade sig. Vackra, musikaliska med en enligt mig perfekt balans i alla register. Dom tar sig ann all typ av musik med bravur. Precis som pappa vill ha det levererat!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Extremt nöjd med klarhet och djup i dessa högtalare.
  Ett stort plus för att de är riktigt snygga också.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Utmärkta högtalare med mycket bra ljud. Spelar rent, men kan samtidigt dra på ganska bra med basen. Detta förutsatt att man har en passande förstärkare. Har testat med två olika (nuvarande Yamaha A-S700) och det är som natt och dag. Skaffa en passande förstärkare, så har du ett par mycket kompetenta högtalare.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Snuskigt rent ljud!