Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Garmin Index Smart

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Garmin Personvågar (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har nu haft denna vågen i ett par månader. Jag valde Garmins våg just för att jag även springer med deras pulsklockor och använder deras fitnessapp. Dvs det var smidigt att kunna synka allting trådlöst in i samma app.

  På plussidan finner vi saker som: Stor platta att stå på, passar mina 46:or till fötter. Tydlig display som snabbt väger mig och sedan återger all data samtidigt som den synkar med appen via wifi. Många olika mätbarheter, som t ex vikt, BMI, fettprocent, vätskeprocent, muskelmassa och benmassa.

  På minussidan finner vi framför allt att den de senaste dagarna har bestämt sig för att jag har gått upp 900 gram enbart i benmassa. Jag tror inte att jag gått från 6 kg till 6,9 kg i rent skelett över en dag. Samma mätresultat har nu kommit alla dagar sedan dess. Jag genomgår just nu en stadig viktminskning om ca 1 kg / vecka, så förmodligen är det väl något fel i formeln som vågen använder för att räkna ut min benmassa.

  Totalt sett gillar jag vågen och är nöjd med den då jag är en "helkund" hos Garmin. Om det inte är viktigt för dig så skulle jag nog välja en billigare våg som gör samma saker. Mätning av kroppsfett och dylikt känns inte helt tillförlitligt, precis som många andra säger om liknande produkter. Dock kan jag följa en tydlig trend i hur fettmängden minskar samtidigt som vätskemängd och muskelmassa ökar, och det känns som viktigare än att den mäter rätt på grammet.

  Det finns billigare vågar som gör samma saker, men de synkar inte med Garmin Connect, så det är det enda du behöver ta ställning till. Vill du att den ska synka direkt med Garmin Connect eller inte?
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Hade läst många skräckexempel på internet om att denr omöjlig att konfigurera. Men jag tror det tog max 3 minuter innan allt var färdigt. Extremt smidigt, inga problem att ansluta till wifi. Det man måste veta är att den inte klarar av att ansluta till 5Ghz-nät.

  Den är snygg och könns robust, inte alls plastig.
  Stor och tydlig display och visar all info extremt tydligt.
  Sen vad gäller info som, BMI och vätskeprocent I kroppen etc så är det så klart inget som stämmer till 100%. Det är mer att man ska få ett hum om värdena och se om domndrar sig över tid.

  Överlag gillar jag den skarpt.
 • Ganska bra
  10 mån sedan
  Trevlig våg men har ofta problem att syncka till garmin connect.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Inte kompatibel med alla wifi routers. Jag har en asus router och den hittar den inte på. Delar jag wifi med iphonen så fungerar den.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Ojojoj vilken huvudvärk att få den att fungera. Hopplöst via appen (Android). Var tvungen att avnända Ant+ dongel via PC (tur att jag hade en liggandes från ett tidigare Garmin-köp annars måste man köpa separat) och fippla med en massa WiFi-säkerhetsinställningar. Köpte på en söndag, fick till slut igång på torsdagen.

  Mitt tips - om du är lite sugen på en "smartvåg" och redan är inne i Garmin-systemen... visst... prova den här vågen... men köp den i en lokal butik med GENERÖSA öppet köp villkor eller i en onlinebutik med GRATIS RETUR för det är en vild chansning om du får det att fungera
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Haft den några dagar och just kopplingen till Garmin Connect är smidig.
  Är i övrigt snygg och installationen var enkel. Tror batteritiden kan avgöra om betyget går upp till fem eller ned till tre.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Stora problem med att installera och efter att ha läst om den på Garmins forum och Reddit så är det bara att konstatera att det är ett uselt köp som är svår om inte omöjlig att fungera.

  Lyckas få kontakt med den via Bluetooth, men där tar det stopp. Började med att den inte godkännde mitt WiFi lösen, visst jag kanske hade fel på någon bokstav första ggr men när jag och min sambo tillsammans går igenom lösenordet flera gånger för att vara säkra... inte så troligt.

  Provade att köra utan lösen på WiFi för att se om det skulle fungera, också detta utan framgång. Jag får endast meddelandet "Det tar längre tid än väntat att hitta WiFi. Försök igen.". Har provat detta ett 20-tal gånger, samma resultat. Värt att nämna är att jag har vågen på golvet nedanför routen så det är inga kontakt problem.

  Jag kan alltså inte fullfölja installationsguiden i Garmins connect app, fullständigt usel programvara.

  Konstruktionen av den känns i alla fall gedigen, synd att den inte fungerar.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter lite besvär med installationen (vilket delvis beror på Connect-appen som just nu inte funkar bra, och delvis på att jag inte läst bruksanvisningen så noga) så har jag lyckats installera vågen i nätverket.

  Just nu fungerar allt perfekt. Man bara ställer sig på vågen och väntar några sekunder och då skickar vågen automatiskt in alla värden till Garmin connect och man kan läsa av dem i appen. Jag kan inte bedöma precisionen i vägningen eftersom jag inte har något att jämföra med men det verkar stämma hyfsat.

  Vågen är stor och visningsfönstret tydligt, uppbyggt av punktgrafik.

  Priset är ju ganska högt och har du inte Garmin-produkter så kanske det inte är lönt att lägga så mycket pengar. Det finns ju andra vågar som är betydligt billigare.