Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG CM2760

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG Kompaktstereo (15)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Att köpa en stereo idag känns lite lagom ovanligt och kanske inget som man vill lägga jättemycket pengar på, men den här gör det bra till ett väldigt överkomligt pris (jag passade dock på att köpa då den var väldigt billig, nästan 1000 kr billigare än i skrivande stund).

  Då var det väldigt mycket för pengarna, men nuvarande pris är jag lite tveksam. Men det beror på vad man vill ha också. Vill man ha cd-spelare samt möjlighet att koppla in en lp-spelare samtidigt som den ska vara kompakt och ha bluetooth så är det väldigt bra. Vill man ha en riktig sub, eller struntar i någon av dens features (tex cd-spelare) så finns det andra mer lockande alternativ.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Lite sämre ljud än FA162, ingen manuell inställning av ljud som hos föregångaren, ingen XTS pro heller. Strömknapp lyser inte heller på 2760. Blåtand ok! Mycket ljud från 3-vägs högtalare. 160w för 1500kr! (volym-sensor fungerar inte på min enhet, bara på fjärren) Allt var bättre hos föregångaren men BT saknades så nu kör jag musik och Tv via BT mot den, nöjd.