Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

TP-Link M7300

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla TP-Link Mobilmodem (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.90)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 år sedan
  Helt värdelös. Tar lång tid att starta upp. Ställer om till operatören ”comviq” ca var 5:e timme så har man annan operatör måste man in och byta det varje gång den används.

  Köp inte även om ni får den för 399. Inte ens värd det...
 • Perfekt
  2 år sedan
  Köpte denna på Kjell för 399
  Bästa inköpet ever
  Har denna på landet där vi inte har fast lina och helt plötsligt så kan jag använda Chromecast utan att det laggar
  Kan se på både Netflix och Telia play utan att det blir något strul alls
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  För 399:- är det en användbar liten router. Inte operatörslåst, en enda knapp så enkel att använda.
  Nackdelar: Svårt att veta batterinivå utan app eller att koppla upp sig mot admingränssnittet.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte detta på Kjell&Co då de grävde av ADSL-kabeln hemma i väntan på att Skanova ska reparera. Det fungerar t.o.m. i min router ASUS RT-AC68U även fast det inte fanns med i listan över supportade 4G-modem vilket är skönt så att man slipper gå igenom alla enheter hemma och koppla upp dem på nytt.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fungerar stabilt där jag bor och når 25-35Mbit/s på nerlänk vilket är normalt för cat4 här i 3s nät.

  Jag kan bekräfta att HW V3 som jag fick (Kjell & Company 449 kr) klarar Wi-Fi på 5GHz bandet och 802.11ac. Det går också att välja kanal men då måste man använda web-gränssnittet i PC-läge. I auto-läge verkar enheten välja kanal helt slumpmässigt och kan välja tex kanal 5 även om det finns en stark signal på kanal 6.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fungerar som den ska, men kunde vara bättre. Displayen visar varken batteristatus eller signalstyrka, vilket kanske är förståeligt för att spara batteri (fast man kunde ju haft att det visas när man trycker kort på knappen). Däremot är det direkt dåligt att det inte heller visas när man loggar in på webbsidan för att kolla status. Man måste installera TP-links app för att kunna se batterinivån! Priset är dock oslagbart, och både band 8 och 20 finns för de lägre 4G-frekvenserna.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fungerar utmärkt med Elisa Prepaid 4G. Får ut 60/40 Mbit via 4G och wifit har bra räckvidd. Routern sitter inomhus i ett fönster och man kan stå 40 meter bort utomhus och få bra hastigheter. Klarar 8 enheter utan problem. Jättenöjd! 399 är oslagbart.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Levererar helt ok för streaming av god kvalitet tillsammans med ett par enheter som slösurfar samtidig. Ok räckvidd för det lilla utrymmet, signalen bra även utanför husvagnens plåtväggar. Köpte på Classe för 399 och för de pengarna är jag mer än nöjd
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Enkelt att använda och batteri räcker i princip som skrivet (beroende på täckning och antalet samtida användare). Enheten blir varm vid batteridrift.
  Wifi räckvidd är mkt kortare än 53xx serien, går knappast igenom en tegelvägg och den visar förbrukade trafikmängden är lite högre än den faktiska användningen.
  De LTE banden som stödjs fungerar på de flesta ställen förutom USA och Japan som jag kan se, tyvärr så saknas 3G banden för de länder också.
  Men för 399kr är det ett kap.