Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Yamaha DGX-660

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Yamaha Digitalpianon & stagepianon (57)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag valde mellan denna och P-115. Har kört både P-95 och P-105 tillbaka i tiden.
  Denna anser jag vara det bättre alternativet mellan de båda om du nu inte ska åka fram och tillbaka till spelningar, då passar P-115 bättre, denna väger ganska mycket.

  Du kommer ha enormt mycket mer att göra och utmanas som musiker på 660'n och pianoljuden är identiska. Här får du dock hundratals andra ljud att leka med om så önskas. "Piano Room" är en trevlig funktion, likaså att du kan koppla ihop den med din Iphone/Ipad för att den ska ta ut ackorden till dina låtar på I-tunes och sedan visa dem och spela upp dem för dig i vilken tonart eller stil som du önskar. Det krävs dock ett tillbehör "UD-WL01" som måste köpas separat för runt 900kr, samt att du har WIFI hemma. Man kan även koppla ihop det med "ad-hoc mode", vilket jag inte har en aning om vad det är, så den biten går jag inte in på.

  Du kan även koppla in en mikrofon direkt till pianot och sjunga med till din musik för att sedan spara det som wav-filer till usb, och har även en hel del inställningar till det med.

  Detta är en fantastisk mix av ett digitalpiano med vägda tangenter och ett keyboard, och för priset så har det allt man kan önska sig och lite till.