Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Creative Gigaworks T20 Series II

 Lägg i lista  Jämför
Creative tar högtalardesign ett steg längre med GigaWorks T20 Series II. Detta tvådelade system är baserat på sin prisbelönta föregångare och dess glättade svart färg, noggranna design och akustiska egenskaper formar ett ljudpaket med modern utformning och fantastisk kvalitet. GigaWorks T20 Series II tar din musik till den höga nivå den förjänar. Woofer-drivenheter av högsta kvalitet och tweeters med hög frekvens ger ett perfekt balanserat ljud som ackompanjeras av Creatives BasXPort?-teknik för effektfull bas utan någon subwoofer. Det finns två ingångar så att du samtidigt kan ansluta en dator och en MP3-spelare utan att växla kablar. Stäng
Creative tar högtalardesign ett steg längre med GigaWorks T20 Series II. Detta tvådelade system är baserat på sin prisbelönta föregångare och dess glättade svart färg, noggranna d... Läs mer
Jämför pris på alla Creative Datorhögtalare (23)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.02)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  6 mån sedan
  Snygga högtalare. Ljudet är mycket bra, speciellt basen som sticker ut trots det lilla formatet.
  Förvånande ljud ur så små högtalare.
 • Ganska bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Nöjd på alla håll och kanter.

  Något som drar ner betyget är att efter 10 minuters tystnad från datorn går högtalarna ner i standby. Det tar mellan 5 till 15 sekunder för högtalarna att börja spela igen när man startar något. 2-3 sekunder är acceptabelt men 15 gör en riktigt less.. Denna funktion går inte att stänga av.

  Edit: Som andra användare rapporterat så la även min strömadapter av. Sista gången jag kopplade ur den kom en rejäl blixt ur högtalarens uttag.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  **Uppdatering 2017-07-25**

  Drar av ett par stjärnor då strömadaptern helt plötsligt lade av och Creative själva inte tillhandahåller några reservdelar.

  ****

  Det första som ska sägas är att om det enda du bryr dig om är ljudkvaliteten, köp ett 2.1 system istället.

  Jag ville inte ha en stor låda under skrivbordet så för priset och formatet är dessa högtalare bra. Du får nog betala uppåt det dubbla för att få ett par 2.0 speakers att närma sig ljudkvaliteten hos ett 2.1 system. Lyssna musik gör jag på min stereoanläggning, dessa tjänar mer som substitut för när jag inte orkar ha hörlurar vid datorn, så för saker som youtube och spel fyller de sin funktion väl.
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ett ljudsystem för dig som prioriterar ljudkvalité framför ljudstyrka. Du får nämligen klart bättre ljud än motsvarande 2.1 ljudsystem från logitech och dylikt men på bekostnad av att logitech sytemet troligtvis kan skapa mer (o)ljud om det har en separat bas. Är ljudkvalite att föredra så köp dessa, vill du kunna spela högt "dunka dunka" och har låga krav på ljudkvalite så köp ett 2.1 system för samma pris.

  Det är skönt att slippa baslåda. Spelar på förvånansvärt bra även om de såklart inte kommer motsvara en 2.1 setup med separat subwoofer på 8" eller liknande...
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Grymt bra högtalare för en så liten peng. Har haft mina i snart 2 år och håller fortfarande lika bra kvalitet :)
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Låt dig inte luras av omdömena här eller designen. Går du från ett 2.1 system till dessa högtalare så kommer du ångra dig bittert. Basen är så burkig, som att slå med en slev i en stor tom plasttunna.

  Positivt:
  + De ser snygga och väbyggda ut
  + Låter ok på väldigt låg volym

  Negativt:
  - Patetisk bas, du får bättre ljud av att slå på en stor kastrull.
  - Saknar mellanregister helt.
  - Höjer du volymen lite så verkar ljudet kollapsa helt, klarar bara av att leverera höga toner rent. Bas och mellanregister blir en sörja.
  - Ogenomtänkt stand by-funktion. Du börjar spela upp en låt och det tar 5sek innan högtalarna vaknar till liv.

  Slutsats:
  Stora snygga högtalare som ser bra ut men har lika bra ljudkvalité som de på en laptop. Lägg till någon hundralapp och köp ett 2.1-system.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har nu haft högtalarna i ett antal månader.

  För mig som inte är en audio-expert är dom väldigt bra för sitt pris!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är inte ett dugg åt det audiofila hållet. Jag kan ingenting om ljud. Jag lyssnar och avgör om jag gillar ljudet eller inte.

  För mig är dessa högtalare jättebra! Det kommer ljud ur dem. Det låter bra med bas och övriga toner. Bra volym.

  Jag har tidigare köpt billig dynga som bara haft störningar och annat för sig, men dessa är i min datormiljö helt störningsfria. Nu valde jag att kosta på några hundringar mer än vanligt, och med rabatt blev det ett självklart köp för mig.

  + Fungerar :)
  + Har inga störningar.
  + Enkla och snygga.
  + Okomplicerade.
  + Aux in på framsidan.

  - Något djupa, men är stabila.
  - Lite svåra reglage, de kunde vara räfflade för bättre grepp, eller sticka ut lite mer.
  - Basutblåsen uppåt. Bra dammsamlare...

  Jag rekommenderar dessa! Men om du är lite väl "kär" i ljud ska du nog läsa andras recensioner först.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Perfekt storlek på mitt 60cm djupa datorbord, mycket bra ljud och överkomligt pris!

  Med T20 har Creative lagt krutet på BRA ljud framför MYCKET ljud. Högtalarna spelar inte särskilt högt, men å andra sidan är det nog svårt att hitta en annan datorhögtalare som spelar så klart och detaljerat för 599kr.

  Jag var ute efter datorhögtalare för musik, youtube, surf vid datorn.
  Ett 2.1-system var aldrig aktuellt då jag hellre har kvalitativ bas i mindre mängd än slö bas i mängder!
  För att spela musik, speciellt på högre volym så har jag en Harman Kardon MS100 inkopplad på den optiska digitalutgången till datorn. Harman-boxen levererar såklart en mycket mer balanserat och moget ljud, tillsammans med betydligt bättre bastyngd. Men den apparaten står inte i närheten av datorn så T20 är ett perfekt komplement för att höra detaljerat ljud från videos som jag spelar upp på datorn. Spelar jag musik och inte sitter vid datorn, så är Harman-spelaren definitivt att föredra... förutom sent på kvällen då jag kan störa lägenhetspolarna, där är T20 perfekta!

  Mina T20 är inkopplade till analog ljudutgången på mitt Intel DH57JG moderkort (Realtek ALC889). Har ställt in equalizern såhär: http://imgur.com/rrjCrB7 (125/250Hz är sänkt för att reducera den osnygga "dånigheten" som annars uppstår)

  Ger dom en 9:a då man förmodligen kan få större högtalare för samma pris (exempelvis nån Edifier-modell) med lika bra ljud, om man har plats för en större högtalare än vad jag har plats för på mitt lilla 60cm djupa datorbord. Men för 60cm datorbord så får dom en 10:a av mig :)

  + Klart och detaljerat ljud utan att bli vasst
  + Separata bas/diskant-kontroller om man saknar EQ i datorn
  + Helt OK bas för storleken!
  + Snygga
  + Diskret blå LED på volymratten
  + Avtagbara högtalargaller (snyggast utan! men bra för småbarnsföräldrar..)

  - spelar inte så högt (inget stort problem när man sitter så nära)
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  För 550:- är detta vansinnigt bra ljud! Är man inte ute efter "dunka-dunka" utan vill ha högtalare som spelar upp en bra balans mellan bas, diskant och mellanregister till en billig penning är dessa 10/10.

  Jag använder mina G930 när jag spelar spel eller pratar via Skype men dessa är helt perfekta som komplement när man bara vill slösurfa med lite musik eller liknande.

  Nu packade jag dessutom upp dem för mindre än 10 minuter sedan så ljudet skall, enligt vad de flesta säger, bli ännu bättre efter något dygns inspelning och med tanke på att ljudet redan nu låter riktigt bra blir det dygnet inget större problem!

  Bara en parentes men tilläggas skall att mina antagligen är spelade sedan tidigare. All plast och liknande var givetvis på, det är ett nytt par, men de är ju testade. Hade lite ström kvar i högtalare som hördes då jag kopplade ihop dem. Det kan ju vara så, även om det är ganska osannolikt, att Creative spelar in dem en stund innan de skickar iväg nu för tiden.
 • Ganska dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Hemsk bas, förjävligt mellanregister och ingen klarhet. Precis som guos89 skriver, köp ett 2.1 system istället. Dom här har en tendens att börja "dåna" pga storleken på dom små rackarna. Som lättare kökshögtalare på mellanvolym kan dom nog funka, men det är inget att ha om man vill vrida upp decibelen.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Pris och prestanda på dessa är fantastiskt.
  Köpte dem för 1år sedan.

  Spelar mycket bra för pengarna blev även ett par till tv:n för att förstärka ljudet.

  Rent ljud diskant och mellanregister anningen blurrigare i basregistret vilket inte är så konstigt då den saknar dedikerad bas. Men detta 2.0 paket är betydligt bättre och mer balanserat än många billigare 2.1 system som ej går att lyssna på för basen slår igenom för mycket så diskant och mellanregister drunknar.

  Jag fick ge 399:- för mina par men även för det dubbla hade jag varit kanonnöjd.

  Rekommenderar dessa högtalare till alla som söker ett par billiga högtalare med bra ljud pris/prestanda sett. Det finns givetvis bättre med de kostar över 1500 tom 2000:-
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Ljudkvalitén i kombination med storleken och priset kan det inte bli annat än full pott.
 • Ganska bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Högtalarkabinetterna är lite för stora jämfört med vad man får. Jfr t40 serien som har samma högtalarkabinett men mer ljud. Halvkasst ljud, man får vad man betalar för. Högtalarna är väldigt placeringskänsliga.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Med hänsyn till priset - en solklar tia!

  Bättre ljud än så här har jag aldrig hört i prisklassen. Basen är över förväntan, och annars är ljudet riktigt bra så länge man inte höjer volymen alltför mycket.

  För musik är dessa ärligt talat bättre än t ex Logitechs monster-5.1-system.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Vad som dragit ner statistiken för dessa T20 högtalare har jag ingen aning om.
  Tveklöst det bästa ljud jag hört från ett system i den här prisklassen.
  14WRMS är väldigt starkt från förstärkaren.
  Basen i systemet är att jämföra med mindre 2.1 system, trots att dessa helt saknar subwoofer.
  Små och lättplacerade utan att påverka ljudet negativt alls.
  Jag skulle tveklöst köpa dessa igen efter att ha testat dem, jag skulle till och med betala det dubbla om jag visste att de var så här bra.

  Ett litet tips till den som tänkt köpa nya högtalare: Nya högtalarsystem måste spelas in ordentligt innan de pressas hårt. Materialet från fabrik är styvt och har dålig rörlighet. Därför ska nya grejer alltid spelas lugnt vid relativt låg volym de första timmarna.

  Klart en 10/10!

  /Alex
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Kanon nöjd med dessa högtalare! Köpte dom på Elgiganten idag för 600kr.
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bra och mycket prisvärda stereohögtalare till datorn.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Inte expert på högtalare. men de känns som ett bra köp i sin prisklass.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Som ett flyttbart komplement till usla orginalhögtalare i bl a tv, surfplatta, telefon.

  Dessa är verkligen prisvärda till att förbättra ljudet och ha med sig på resan eller i ungarnas rum, faktiskt ett otroligt rent och allmänt bra ljud för storleken/prisklassen. Dock hänger dom inte med vid lite högre volymer då det låter lätt burkigt...

  Köpläge för en dryg femhundring, har man större krav på ljud så får man nog slanta upp med det dubbla!

  Bra buggkvalite.
 • Knappt godkänd
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Okej.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Inte mycket att klaga på i förhållande till priset. Jag har ägt många högtalare och själv byggt många och det är inte lätt att få till ett sånt ljud i så små lådor till det priset med den designen. Otroligt lättlyssnade och man blir liksom inte trött av att lyssna på dom inte ens på högre volymer. Viktigt är att "spela in" högtalarna för när jag fick dom som nya lät dom inte bra. Låt dom stå på rejält högt (så man ser baselementet rör sig riktigt) i flera dagar och man får tillbaka lite mer dynamik i ljudet. Bra typ av diskanthögtalare. Dessutom vid "inspelningsfasen" så testar man av om några defekter finnes på slutsteget... Tänk på att ljudkortet i datorn ni använder spelar stor roll för ljudkvaliten. Får 9 stjärnor pga av viss burkighet vid vissa frekvenser.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Ljudet i förhållande till priset gör dessa högtalare till starka 9-poängare. Basen är förvånansvärt bra! Djup, snabb och hög. Tenderar kanske åt det lite burkiga hållet beroende på placering. Löste det med att trycka i en barnstrumpa i övre basporten för att få mer distinkt bas. Diskanten klar och tydlig - inget att klaga på alls här! Mellanregistret är dock något som saknar pondus i dessa burkar och anledningen till att den får 9 stjärnor istället för 10.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Detta är ett par bra högtalare för hållande till sitt låga pris. Otroligt mycket bas i förhållande till sin lilla storlek. Jag tycker att man måste skruva upp diskanten lite, annars blir det för mullrigt av basen. De klarar även av att spela högvolym utan distortion eller knaster.
  Den kräsne kommer också märka att ljudet är lite "sludrrigt", speciellt basen då du skruvar upp volymen. Men det får man leva med i den här prisklassen.

  Ser mindre ut på bild än vad det är! Tur att jag inte köpte T40 varianten, den måste vara väldigt stor (på ett skrivbord bredvid skärmen).

  Rekommenderas starkt!
 • Acceptabel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Besviken efter alla positiva kommentarer. Basen är faktiskt riktigt bra, och som många säger ger den ett bra tryck. Diskanten behöver höjas från default-värdena för att ljudet ska bli renare, då t.ex. vokaliskt ljud (sång) i en låt har ett ljud av att låda som det är bakom en vägg. Dvs mellanregistret om jag förstår det rätt är lågt(?).

  Men när man höjer ljudet låter det mycket bättre, men då är metaliskt ljud i t.ex. spel mycket sämre och ger mig en huvudvärk. Då måste jag sätta diskanten på normal-läget, fast då är jag tillbaka i läget att det låter lite som bakom en vägg eller att det ligger en filt över högtalarna.

  Nu är jag nog mer kräsen och har bättre öra än de flesta, men jag är inte en audiofil samtidigt.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Mina hemkom igår. Otroligt nöjd med djupet i ljudet. Så skönt och slippa ha en baslåda stående på golvet till stationära datorn. Dessa fungerar utmärkt till lite musik från Spotify mm.
  Kan verkligen rekommenderas!
  Gav 380kr inkl frakt från Conrad, då jag anv den rabattkupong som man kunde köpa på Letsdeal värde 400kr för 160kr.;)
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpte dessa högtalare efter att ha haft 3:1 system(Dell). Kan säga att jag är grymt nöjd med mitt köp.
  Bra pris och tar dessutom inte alls stor plats på bordet. Fördelen är att du själv kan ställa in bas och diskant vilket gör att du får ett väldigt bra ljud

  Dessutom kan du i högra högtalaren plugga in hörlurar eller koppla in någon annan ljudkälla i AUX-ingången.

  Nu slipper jag ha en stor ful baslåda på bordet!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bästa datorhögtalarna jag har hört i prisklassen. Högupplösta, stor ljudbild, OK bas, snygg finish. Hög kvalitetskänsla.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Har haft dessa i över 1 år nu och jag måste säga att man får verkligen bra ljud för pengarna. Sedan så ser de fina ut och känns kvalité.
 • Usel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Oanvändbara. Brusar och knäpper i högtalarna när dom är inkopplade, oavsett om det är musik på eller ej. Provat både på Mac (jobbdatorn) och en PC (Sony Vaio, privat).
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  för detta pris kan du inte köpa något bättre än så
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Efter en hel del provlyssnande har jag har köpt ett par Creative Gigaworks T20 series 2 och de låter galet bra för det pris de betingar. Kombinationen klart ljud med bra tryck, god basåtergivning och litet format gillar jag skarpt. Det finns naturligtvis bättre och större högtalare men i den storleksklassen (jag syftar på små 2.0 system) är detta ett mycket bra köp.

  Nu har ju jag letat ett tag efter denna typ och det vore intressant om det gick att presentera någon utmanare till dessa högtalare. Dfelt 2:an, Audio Pros syskonhögtalare samt Hifiklubbens lilla aktiva Argon är nog strået vassare ljudmässigt, något mer rent och klart ljud men de kostar tre gånger så mycket och den prisskillnaden är enligt mig inte försvarbar rent ljudmässigt. Designen skiljer sig och den kan jag tycka motiverar en viss prisskillnad men både Dfelt 2:an, Audio Pros syskonhögtalare saknar vettig placering av reglage.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Riktigt schyssta högtalare för det låga priset, låter så grymt mycket bättre än mina hörlurar (Creative Fatality) som jag annars står ut med.

  Helt klart ett klockrent köp för mig som inte är någon audiofil. Rekommenderas starkt!
 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Jämförde dessa Med T10 på mediamarkt där man kan lyssna på alla uppställda och tyckte T10 lät betydligt bättre (givetvis smaksak) men hitta även ett test från någon tidning på nätet där T10 vann över T20 så mitt tips är att go for the cheaper....:)
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Dessa har hifi klass på ljudet, nerskruvad bas och kanske en snudd på diskant levererar dem bättre. Dem låter intressantare efter inspelning och med bättre ljudkort för det extra. Bas finns men är minimal, mellanregistret är bra och diskanten lite bättre.

  Tunga ljudmaterial så som i filmer kan få högtalarna på knäna när man drar på men effekten räcker gott och väl vid normal användning. Vid behov av djupbas bör en subbas kompleteras.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bra högtalare i den prisklassen!

  Har haft många innan men dom här är väldigt bra jämfört med dom andra.

  Man kan inte klaga på basen för det är ju inte en riktig baslåda med, så man måste kolla på helheten.
  Ställer man in rattarna lite fint så låter det mycket bra.
 • Bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Mycket stilrena högtalare med bra diskant/mellanregister, basen låter lite burkigt om man lyssnar på hårdrock/metal, men riktigt bra vid tex pop & techno.
 • Ganska bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Hade väntat mig mer. Har i mitt tycke en lite dov och instängd klang och basen känns löjligt överdriven och blir bara mullrig och odistinkt. Lönlöst att försöka pressa bas ur så små lådor. Med baskontrollen nerskruvad nästan i bottenläget blev det betydligt bättre och gör ljudet acceptabelt.
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Jag tycker detta är ett väldigt bra köp för 700:-.

  Bra och fylligt ljud för att spela musik när man sitter vid datorn eller bakgrundsmusik när man är gör något i närheten av datorn.

  Väldigt skönt att slippa subwoofer som tar plats o samlar damm.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Riktigt bra högtalare. Ger bättre bas än många 2.1-system och spöar det mesta i prisklassen. Har använt både series I och II, och tvåan har markant bättre basåtergivning och design.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Låter mycket bra för pengarna. Räcker utmärkt till datorn om man ändå använder ett stadardljudkort och analog utgång. Elementen är påtagligt lika de som sitter i mina Micropod SE (för 1 995 kr utan förstärkare).

  + hyggligt neutrala
  + låter större
  + basen, om man drar ner baskontrollen en aning
  + snygga, särskilt om man gillar/står ut med högblank svart
  + välbyggda
  + prisvärda

  - låter plastlåda
  - inget som helst tryck i ljudet p g a pyttelitet bas/mellanelement
  - långt ifrån hifi
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Blev glatt överaskad. Kändes som en chansning med tanke på det låga ptiset.
  Högtalarna är ihopkopplade med laptopen och står för musiken på undervåningen.
  Visst är det rejäl loudness över ljudet, fick skruva ner basen lite. Men det viktigaste för mig var att de kunde fylla undervåningen med musik och det gör dom med bravur.
  Imponerad!
 • Ganska bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Låter helt ok, onaturlig bas.
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Håller med brick helt och hållet.
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Bra högtalare! Riktigt schysst ljud där basen drar ned betyget lite, helt okej, men inte i samma klass som resten.

  Passar perfekt till enkelt vardagsbruk, spel, musik.

  De bästa högtalarna i denna storleken jag har använt. Klart värt priset.

  Och så är de rätt snygga med!
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Haft mina T20 Series II i 6 månader snart. Lät inte speciellt bra från början men börjar efter lite inspelning att låta klart bättre.. (såklart)

  Fortfarande kan ljudet upplevas lite burkigt hur man än vrider och vänder på inställningar. Men man får det man förväntar sig. Schysst ljud för vardagslyssnande på Spotify, men absolut inget för partyt eller filmen.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Riktigt bra högtalare. Tycker ljudet är kristallklart.

  Givetvis finns det inte mycket bas, men så är det när det inte finns någon subwoofer. Bästa 2.0 högtalare jag haft.

  Jämförde med mina gamla Creative Soundworks Digital 2.1 system innan jag tog bort dem, och det var stooor skillnad i klarhet i ljudbilden. Till T-20s fördel förstås =)
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Bra högtalare!
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Håller på att spela in dessa nu, riktigt bra ljud i en liten förpackning. Mycket bra diskant och mellanregister, basen är "bara" bra, men helt klart bra för att vara 2.0. De kunde varit lite billigare dock. Blir 9 av 10.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Håller med nedanstående på samtliga punkter. Kör på dessa i arbetsrummet och de är perfekta. Har ett par Gigaworks T3 i köket som var avsevärt dyrare och om jag hade köpt dessa först hade det felköpet aldrig blivit av.