Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xoro HRK-7660

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xoro Digitalboxar (11)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  7 dagar sedan
  Jag köpte grisen i säcken når jag beställde hem denna pga Com Hems omläggning till digital-tv.
  Bruksanvisningen var endast på tyska. Jag kunde ju översätta texten via Google. Men jag höll på och provade och felsökte i en vecka innan jag ringde supporten på comhem.
  Efter 45 min samtal med flera tester, visade det sig att jag endast fick in 6 kanaler. SVT1, SVT2, TV4, Kunnskaps-kanalen, SVT24/Barn-kanalen och Lokal-kanalen. 9 kanaler saknades, och sedan boxen inte har någon kortläsare gick inte det att åtgärda.

  Man måste ställa manuellt in 4 värden för at få in alla kanaler, men det fanns bara 3 inställningar man kunne ändra. Inställningen för Nätnummer/Nätverks-ID fanns inte.

  Computersalg som jag köpte boxen av var derimot mycket servicevänliga. Jag skrev och förklarade problemet, och efter 2 dagar kom mail tillbaka om att returen var godkänd. Det bifogades en fraktetikett från PostNord med spårning. Kreditering blev gjort på mitt konto 3 dagar efteråt. Det fanns ingen information att hitta på nätet om produkten skulle fungera i comhem-nätet. Men nu vet Ni som läser detta åtminstone...