Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Microsoft Lumia 650

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Microsoft Mobiltelefoner (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag har en lumia 920 sedan tidigare och denna är mycket tunnare och lättare. Nästan för lätt, för jag tycker att jag håller på att tappa den hela tiden. Med ett skal är detta inget problem. Kameran fungerar bra men saknar dedikerad kameraknapp. WP10 flyter på bra och är tydligt och lättanvänt. Den största nackdelen enligt mig är att den bara kommer i två färger och ingen av dem är särskilt färgglad som andra lumiamodeller varit. Vem vill inte ha en orange eller knallgul mobil liksom :D En del tycker att det saknas appar till wp. Det gör inte jag. Skulle det vara så att det saknas någon app eller liknande går det bra att nå allt med webbläsaren.
 • Alla omdömen

 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Tillverkad i Vietnam. Batterier från Kina.

  Oanvändbar att surfa med.

  Jag saknar enkelt laddställ, ungefär som det ser ut för trådlösa telefoner. Nu måste man hålla med båda händerna för att stoppa in laddkontakten. 650 liknar ingen annan Nokia/Microsoft Lumia telefon. Denna är elegant och smal som en Iphone. Jämfört med Iphone och andra mobiler är det enkelt att ta bort batteriet och det lilla nano SIM-kortet utan nål, gem eller annat verktyg.

  + Billig
  - Långsam. Svårt, ibland omöjligt, att surfa på internet. SJ:s bokningssida fungerar inte utan man får svar "Tekniskt fel". Mobilen är så dålig att SJ:s server inte orkar med..... Sedan går jag in på min vanliga hemdator och då fungerar allt som det ska. Lyssnar man på internetradio stängs den av efter 15 min och man får ta upp skiten och öppna webbläsaren igen....
  - Går ej att slå av etiketter på kartan.

  Det hjälper inte att den är billig eller t o m gratis om saker inte funkar som det ska.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ok lur för mig som vill ha en fot i Windows phone träsket. Man får exakt det man betalar för och lite till. Gav 750 kr för den på rea.
  +utbytbart batteri
  +bra skärm för priset
  +ok kvalitet
  +tunn och lätt, så även med ett gummiskal så är den fortfarande rätt slimmad
  +egentligen inget fel på WP systemet, finns många finesser, men för få "kunder"
  -inte så snabb
  -den är robust mot att hänga sig i jämförelse med min Samsung S7 (tex SVD och Expressens hemsidor har en förmåga att kunna generera omstart på S7)
  -alla appar som finns till android och iphone får du inte, men de appar som inte finns lappas oftast genom att helt enkelt surfa till tjänsteleverantörens hemsida och surfa på gammalt hederligt vis. Således funkar flera banksidor mm mha vanlig surf och mobilt bankid.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Äger även en L950, men måste säga att L650 är sjukt prisvärd! lätt telefon, känns bra i handen, bra prestanda även om man märker skillnad då o då om man jämför med storebror.

  Men man får sjukt mycket för pengarna! rekommenderar!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag bytte från Lumia 830 till 650 pga av den förra blev stulen. När det gäller hårdvara är 650 väldigt lik 830 som var mycket dyrare när den kom. För 1500:- (pris just nu) är 650 ett riktigt kap! Jag köpte för 1800:- men det är också ett bra pris.
  Den stora skillnaden är att 650 verkligen är lätt, väger ingenting och att skärmen är lite större. 650 saknar trådlös laddning och kameraknapp vilket är ett litet minus men inte avgörande.
  Det är bra flyt på operativsystemet. Jag har haft både Android och Iphone tidigare men har aldrig ångrat att jag bytte till Windows Phone och skulle aldrig kunna byta tillbaka.