Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Monitor Audio Silver 10

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Monitor Audio Golvhögtalare (34)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag älskar dessa högtalare. Låter bra rakt igenom, briljerar på allt. 10/10 utan tvekan. Njuter av att höra dessa in action.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte dessa på hembiobutiken, otroligt snabb leverans, grymma högtalare som låter lika bra som andra modeller jag lyssnat på om inte bättre, som legat över 30k i pris.. Oslagbara för priset. Mycket nöjd+++++
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Öppet och klart ljud. Känns neutral i karaktären men med extra tryck i basen. Ger dig alla detaljer och har en stor ljudbild, vilket gör att de verkligen växer vid bra inspelningar.

  Mycket bra byggkvalitet.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Extremt välbyggda högtalare med mycket pondus. Briljerar med sitt klara och öppna ljud. Mycket stort soundstage och massor av detaljer. Neutral ljudkaraktär, aningen åt det varma hållet om man är petig, men inte jättemycket. Kräver dock en riktigt kraftig förstärkare för att blomma ut, det duger inte med en hembioreciever... Kräver också att man har ett stort rum och kan placera dem cirka 30-40 cm från bakvägg och 1 m från sidovägg för att basen inte ska bli för dominant.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har inte spelat in dem ännu men första intrycket: Luftigt och stort mellanregister (har tidigare haft B&W DM603 S2 som frontar). Visar på bra potential att fylla upp rummet och kraft i de lägre registrena. Inte speciellt förlåtande dock för dåliga inspelningar.

  Underbar byggkvalitet!

  Ser emot emot lite fler inspelningstimmar - återkommer med update
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Riktigt stort, bra och detaljerat ljud med en touch av värme som verkligen kan slå den stora trumman när det gäller.
  Ansluts till Parasound Halo Intergrated, som verkligen fungerar bra i mina öron. Tidigare, Hegel H160-testet, men tyckte att musiken var bättre med Parasound, mer fullhet och bredd, mer rundad på toppen och en roligare bas.

  Rekommendera att prova dig efter plats, för nära väggar etc. Basbaserna är 45 cm från bakväggen till mig och en meter från sidoväggen, ca 10 grader till huvudlarmläget.

  För filmer är de också i deras ess, kör dem hela sortimentet, behöver inte hjälp.