Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fitbit Blaze

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fitbit Smarta klockor (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.90)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Gick från Microsoft Band till denna. Helt klart ett lyft. Bekväm att ha på sig och de funktioner jag vill ha. Läste först recensionen på mobil.se och började leta efter en annan klocka men det var tur att jag köpte den ändå. Den recensenten har inte alls samma förväntningar på ett träningsarmband som jag har.

  Ett stort plus är att man kan styra volym och "nästa/föregående låt" i Spotify från Blaze utan att behöva ta upp mobilen. GPS körs genom mobilen och sparar batteri på klockan.

  Vill man byta till ett läderarmband får man hosta upp nästan halva priset av vad klockan kostar men som tur finns de för 50 kr på Ebay: http://www.ebay.com/itm/351710920745?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=620666947131&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En av de absolut bästa köp jag någonsin gjort! Fitbit's produkter håller hög kvalitet samtidigt som de känns välutvecklade och genomtänkta.
  Rekommenderas varmt!
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Måste varna för kvaliteten på denna produkt. Köpte den ny från England. Den fungerade bra, men efter fyra månader hängde sig programvaran, den blinkade. Fitbit gick med på att den var ny, men eftersom det inte var en auktoriserad säljare så gällde inte garantin! Usel produkt och usel support
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fungerar bra dock krävs relativt täta laddningar då den drar en hel del ström från batteriet.
  Tydlig display. Några problem dock med sync till telefon
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det mesta man kräver av en smartwatch. Puls, steg, kalori. De inlagda träningarna kunde varit lite mer seriösa. Annars klockrent :-)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket trevlig aktivitetsklocka. Har ägt en Polar M400 innan som jag nu ersatt med denna härlighet.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  1 månad sedan
  Fick den här klockan som en ersättning för halv pris, jag skulle undvika det om du letar efter exakta inspelningar av din träning, denna klocka har aldrig spelat in 2k av mina lopp, och kommer inte att spela in mina cykler heller, 😪 medan skärmen är vacker och stor om siffrorna är i rött kan du inte se dem viktigast av att du inte kan se dem om du springer i solen. Därför mitt beslut att byta till en Garmin-klocka.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Efter att ha använt Fitbit 2 ett tag, frestade det med en större klocka och mycket nöjd med den.
  Appen är den enklaste av flera andra som Garmin och Polar etc.
  Det enda var att batteriet började slå lite över halvåret runt 7-8 månader! Varade ungefär en halv dag precis mot 4-5 dagar brukar 😓

  Blei lämnade in igen och fick pengarna tillbaka på XXL 👏
  Är nu tillbaka på Fitbit 2
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Stor klocka. Jag tycker att det motiverar mig att kunna se hur många steg som jag har tagit hela dagen och att göra mer! Stora övningar på fitstar appen. Älskar att mina meddelanden och samtal kommer igenom det som mina telefoner alltid tyst. Värt pengarna i min mening.