Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bestway Global Holding Lay-Z-Spa Paris

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bestway Global Holding Spabad (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.12)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  22 dagar sedan
  Riktigt skönt spa-bad, nice touch med medföljande LED-slinga snygg färg och håller värme bra. Kondensen går utmärkt att få ur, bara att hitta utloppshålet och få den att droppa av, det minus som är är att det snabbt blir smutsigt vatten trots dubbla klortabletter - undvik att bada med solkräm och duscha av er först! Enkel installation och har hållt bra - nu inne på sitt tredje år =)
 • Perfekt
  26 dagar sedan
  Köpt på Biltema för 2000kr mindre än det billigaste här. Över förväntan för 4000kr faktiskt. Tittade först på ett riktigt spa för 45’ men där kan inte alla ligga utan finns sitt och liggplats. Väldigt enkel installation. Bara hoppas att det håller men om man är noga med det och tar in det och har det i varmförråd på vintern ska det nog gå bra.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Pool-linern är transparent, vilket innebär att den kondens som aldrig riktigt går att få ur (särskilt inte när den som det står på den kan användas ner till 4 grader) bildar svartmögel inuti linern. Detta syns väldigt tydligt då den är transparent. Bestway skiter fullständigt i detta och den bli i oanvändbar efter en säsong.
 • Dålig
  10 mån sedan
  Köp inte denna produkt. Vi hade den i knappt två säsonger och sedan var det hål i poolen i skarvarna. Då garantin hade gått ut en månad tidigare vägrade Bestway att ta emot detta som en reklamation och hävdade, utan att ens ha tittat på produkten, att det var vi som inte hade rengjort produkten ordentligt. Detta stämmer inte. Vi hade knappt använt poolen. Absolut inte värt pengarna då det uppenbarligen är en produkt som går isönder när man packar ner den inför vintern. Bestway var inte heller tillmötesgående vid reklmationen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har haft min i över 2 år nu. Den har betalat igen sig med råge jämfört med att betala för att bada ute året runt varje vecka. Köpt för 3000 kr. Kvaliteten är toppen och den är lätt att vika ihop för vinterfövaring. Mitt bästa köp någonsin.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra tanke men håller inte hela vägen.
  Första sommaren funkade den bra och var trevligt med ett bubbelbad på kvällarna.
  Men när jag skulle köra igång den på våren så var det hål i poolen och pumpen läckte.
  Får en ny pump på garanti, så vi får väl se hur länge den funkar.
  Har olika vänner som har Lazy spa som har också haft problem med pumpen.
  Man får vad man betalar för...3700kr
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Riktigt bra spa bad för pengarna. Bubblar på ordentligt och håller värmen. Mysigt med belysning i poolen, flera färger på belysningen. Vi är fortfarande nöjda efter 2 månader. Vi har varit 4 i Poolen och det har inte varit för trångt. Rekommenderas. Har vänner som har dyrare pooler och de saknar belysningen.