Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Nikon D500

 Lägg i lista  Jämför
Nikon D500 är en professionell systemkamera som efterföljer D300s. Kameran har en sensor av typen APS-C med upplösning på 20,9 megapixel, stöder videoinspelning i 4K och stor 3,2-tumsskärm på baksidan. Nikon D500 har vädertålig design, upplysta knappar för mörkeranvändning och inbyggd WiFi för snabb bildöverföring. Vinnare av både EISA AWARDS 2016-2017 och TIPA AWARDS 2016. Nikon D500 har flera fördelar jämfört med Nikon D750. Jämför pris och egenskaper här. Stäng
Nikon D500 är en professionell systemkamera som efterföljer D300s. Kameran har en sensor av typen APS-C med upplösning på 20,9 megapixel, stöder videoinspelning i 4K och stor 3,2-... Läs mer
Jämför pris på alla Nikon Systemkameror (95)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.87)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  En fantastisk kamera när motivet rör på sig. Som barn eller sport. Har alla funktioner man kan önska sig och några till.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Enastående autofokus samt mycket bra ergonomi och byggkvalitet.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Alldeles lysande. Har en D4 också - denna är lika snabb, nästan lika bra i hanteringen och har ännu bättre autofokus(!) och nästan samma trygga proffskänsla. Det enda jag inte kommer överens med är de minijoysticks man satt dit, hade varit bättre med en programmerbar knapp istället. Jag får inte riktigt samma träff% på exponering som på D4:n, men det kan vara att jag inte lärt mig skillnaden riktigt. Det är en strålande actionkamera, jämfört med den D7200 jag bytte in är den lite större, mycket bättre autofokus och seriehastighet. Personligen filmar jag inte och har stängt av allt trådlöst fjoms, den är ändå värd varenda krona!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Bytte upp mig från D7100 och snacka om lyft. D500 är betydligt bättre på allt. ISO är ljusår bättre än på D7100 och bilder i sämre ljusförhållanden blir betydligt bättre. Vinklingsbar och delvis touchskärm, filma i 4k. Samma suveräna autofokusmodul som i D5, wifi mm.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Bytte från D7200 till denna och vilken skillnad! Rapp och stabil fokus som gör fotandet ännu roligare och enklare. SnapBridge då? Funkar bra för positionering, men väldigt opålitlig för överföring av bilder.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En fantastisk kamera helt enkelt. Har erfarenhet av många Nikon, både FX och DX men denna är något alldeles extra. Grymt snabb, både seriebild och autofokus gör att jag kommer hem med väldigt mycket mer bra bilder som gör det svårt att sålla.
  Snapbridge är något som många har problem med, men för mig har det funkar felfritt.
  Väldigt lätt att bli riktigt bra kompis med den.
  Den var dyr men aldrig ångrat köpet
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fantastisk kamera! Kanske den bästa Nikon gjort, med tanke på pris, funktioner och byggkvalitet. Ruskigt snabb fokus och serietagning med modern pekskärm som är blixtsnabb. Perfekt som komplement till fullformat, då DX är perfekt för tele och fågelfotografer.