Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Dynavoice Magic S-4 EX

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.58)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Försökte köra dessa som enda högtalare och tycker inte ljudet räcker riktigt till samt att mellanregistret saknas vid lägre ljudvolymer. Kanske måste man spela in dom i 50 timmar som Dynavoice rekommenderar eller ha dom i ett mindre rum och dra på utav h-e.

  Som någon skrev tidigare dom är skrattretande billiga och producerar ett ljud som matchar priset dvs mediokert.

  Jag uppdaterar recensionen om jag märker någon skillnad efter inspelning i 50 timmar.

  -=UPPDATERING 2018-06-28=-

  Dom lät ganska dåligt och ytbehandlingen lossnade, prövade lämna igen dom men det gick inte så dom åkte i soptunnan.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte dessa som tv-högtalare för att ersätta mina z-2300. Min erfarenhet när det kommer till ljud är därför aningen begränsad eftersom jag alltid kör på budget grejer. Men enligt mig var detta en klar uppgradering. Ljudet både från musik och vanligt tv-tittande upplever jag som klarare.

  Min slutsats är därför att dessa är väldigt prisvärda och jag skulle definitiv köpa dessa igen för samma användningsområde.

  Ett plus i kanten till Ljudfokus som föreslog dessa vid en rådfrågan.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Helt suveräna med tanke på storlek och pris. Köpte en microstereo där jag var nöjd med stereodelen med missnöjd med det burkiga ljud högtalarna presterade. Bytte då ut dem mot Magic S-4 EX och fick ett fylligt ljud med bra kräm i basen utan subwoofers samt distinkt diskant som gott och väl räcker till för mitt vardagsrum.
  Trodde faktiskt inte att dessa små högtalare kunde prestera så mycket välljud.
  Mao är jag mer än helnöjd!
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har dom till min hembio och låter betydligt bättre än vad prislappen säger.
  Lite "tunna" i dom lägre frekvenserna men överträffade mina krav jag hade då jag skulle ha dom som satelliter.

  Skulle jag köpa dom igen nu när jag vet vad jag har fått för pengarna?? Absolut!
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Prisvärd
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jättebra ljud för liten peng!
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Man får ju se lite till vad detta är för typ av högtalare. Det är en väldigt liten högtalare som är ganska billig, så man kan ju inte räkna med att få allt. Om jag jämför med de andra högtalare jag har, vilka är QLN 604 MkII samt Dynavoice Challanger S5 (första versionen) så är de inte lika bra. De låter mer beslöjade och saknar en en del botten, framför allt mot QLN 604, men även mot S5:orna.
  Jag tycker att det saknas "närvaro" och framför allt röster, men även vissa instrument, låter lite "avlägsna". Ljudbilden blir ganska rörig och de har svårt att separera instrument i mer komplex musik som symfonisk musik tex. Speciellt så i lite kraftigare och mer basintensiva partier. Så lyssnar man mycket på den typen av musik ska man passa på dessa.
  Det är inte heller några "rockburkar", det funkar att lyssna på rockig musik, absolut, men det saknas lite tryck.
  Det är framför allt med mer avskalad akustisk musik som de verkligen skiner, särskilt om man "drar på lite", men, som sagt, närvaron finns inte riktigt där.

  Att jämföra dem med QLN 604 MkII är kanske inte riktigt rättvist. Det är ju stora golvhögtalare som kostade 7-8kkr när det begav sig, men jämförelsen med S5:orna är kanske mer relevant. Jag vet inte hur senaste versionen av S5 låter, men om de låter som de som jag har så är det, IMO, värt att spendera några slantar till på S5 om inte storleken är avgörande. De klarar mer komplex musik, kan spela högre, har mer botten och känns inte lika avrullade i diskanten.

  Nu låter ju ovanstående inte så himla positivt kanske, men väger man in att detta är en, även jämfört med S5, kompakt högtalare och att den är såpass billig som den är så måste jag ändå säga att den låter bra. Även om den känns lite avrullad i diskanten så har de en stor ljudbild och fyller rummet fint även om det saknas lite botten framför allt i rock och symfonisk musik (och även en del elektronisk musk) så fyller den absolut ett syfte för en liten kompakt anläggning i ett mindre rum. Vi köpte dem för att ha till en liten extra anläggning i köket och till det funkar de kanon. De låter 1000ggr bättre än nån "boombox"/cd-radio eller liknande i samma prisklass om man parar ihop dem med en liten T-Amp för ett par hundra från Ebay.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Riktigt bra högtalare för billig peng. Kör dem som datorhögtalare och driver dem med en Muse M50 2x50 watt T-amp.
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  funkar helt okej
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har enbart använt dom i ett 50 tal timmar då jag flyttade till mindre boende bara några månader efter köpet.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bra inkörsport till hemmabio. Finns en hel del i omlopp beg. Man får vara lite försiktig med lacken och hörnen bara. Kanske aningen klumpiga till formen för att vara riktigt lättplacerade som satelliter.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Köpte ett paket med en T-AMP och dessa högtalare för något år sedan. Otroligt nöjd med ljudet för dom pengarna man lagt på systemet. Kan kännas lite tunna i basen, men detaljrikedomen och tydligheten är helt fantastisk för i stort sett inga pengar alls.
 • Ganska bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Små, smidiga och riktigt snygga högtalare för en spottstyver.

  Ljudet kan väl i bästa fall beskrivas som mediokert, men som kökshögtalare för radiolyssning duger de gott. Baskvantitet finns det en hel del om man tar storleken i beaktande, baskvalitet däremot existerar inte.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Dessa är extremt underskattade.

  Kör 2 par S-4 EX, 1 C-4 EX, och Magic 8" SUB som surround, och kan bara ge dessa 10 poäng...

  Ljudet slår de flesta kit i de dyrare regionerna ganska enkelt.

  Kommer att byta ut mina frontar till deras FX-7 ganska snart, mest för att få ett bättre stereo-ljud när jag bara vill lyssna på musik.

  Men som surround så räcker detta med råge.

  Säger bara KÖP!
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Helt okej som bakhögtalare!
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Ja vad ska man säga, Sjukt bra ljud från så små högtalare , har haft fina golvare innan men dom här stativarna knäcker mycket , riktigt tung bas om man vill ha det eller bara rent och fint ljud , väldigt överraskad måste jag säga
 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bra högtalare för en vettig peng. Pioanilacken är väldigt bra och bättre än många andras beläggningar, dessutom är högtalarna riktigt snygga.

  Jag tycker dock högtalarena är lite tunga på basen oavsett om jag använder min Class-T amp (tripath 2024) eller min H/K-förstärkare och jag tycker att den är svår att intregrera i andra system på grund av detta.

  Har ställt den på rejäla tassar och försökt att plugga basreflex-rör på flera olika sätt men tycker att något saknas i ljudet och att basen är lite för tung oavsett hur jag gör.

  Ljudbilden känns inte riktigt neutral och passar varken hårdrock, rock, finsång, klassiskt eller eller annan musik där du inte vill ha basen i centrum. Vill du lyssna på techno/dance så slipper du garanterat ställa förstärkarens bas på +4, haha!

  Kanske fungerar bättre som bakhögtalare än som frontar, datorhögtalare eller mini-system, jag tycker inte de passar som frontar varken själva eller för att intregreras med andra system. Kan hända att det låter bättre med ett helt Dynavoice-system eller andra system än de jag testat.

  Självklart så är min uppfattning ganska subjektiv och många verkar tycka annorlunda, högtalarna faller inte mig i smaken men de är helt klart prisvärda då de andas kvalité, som många andra högtalare i samma klass och något dyrare saknar.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bra ljud för priset. Köpte i paket med ett T-amp inkluderat och ersatte mitt föråldrade 5.1 creative system till datorn. Driver på helt okej, dock så låter högtalarna mkt bättre med mer effekt, mkt djup bas för så små högtalare då man driver dom med "riktig" förstärkare.

  Men till datorn så duger dom fint med en T-amp.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Extremt prisvärda, dessa ingick i mitt 5,0 system som jag köpte, kör just nu bara med dessa och centern, Grymt ljud !
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Överraskande bra till det skrattretande låga priset!
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Riktigt bra ljud för den låga prislappen.. Kombinerar dessa med Proson R-8 rumble i sovrummet och det lirar riktigt bra!
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Man kan verkligen känna när dom promenerar bakom en i black ops...
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Fungerar klockrent
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Klart ljud, ibland känns det som att något saknas i ljudbilden dock. Antagligen min rörstärkare som ställer till det dock. Håller på att bygga en ny Pre-Amp som förhoppningsvis fixar det hela lite :D

  Update: 7 månader med dom nu. Efter några månader öppnade dom sig betydligt, diskanten lyftes och basen blev rappare. För pengarna är dom helt oslagbara om man har en förstärkare som passar dom. Min rörstärkare passar dom utmärkt.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Oj vilket fint ljud när dem drivs av min 807a
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Fungerar utmärkt som surround. Men ger inget direkt bra bas-tryck när endast de är på. Känns välbyggda. Snygga. Skönt att det inte är hål på framsidan till tygskyddet, istället är det magnetiskt som fungerar jättebra och ser extremt mycket bättre ut.

  Prisvärda.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Vilket lyft mot tidigare systemet, ett philips komplett set.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  + Klart ljud
  + Snygg finish
  + Helt klart värd sitt pris
  + Bra anslutnings terminaler
  Hyffsad bas, sub rekomenderas.

  Inväntar en T-amp, får se om dom kanske låter bättre eller sämre med den. EDIT: Köpte en Topping TP-21 och dom låter faktiskt lite bättre med den.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Hade en sub och en NAD förstärkare över och tänkte, ny anläggning till datorn.
  Kan säga att dessa slår min gamla 2.1 datorhötalaranläggning från Harman Kardon med råge! För 695 kr är det inget att tveka på, speciellt inte om du har en sub över :-)!
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Inget märkvärdigt, men bra ljud nästan gratis.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Mycket bra för priset
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Bra
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Perfekta att använda vid datorn tillsammans med en T-amp.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Helt okey för vad dom kostar :)
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  +
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Otroligt bra tryck för en sån liten peng...kommer slå till och köpa centern också...Billigt och otroligt bra
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Har haft de "gamla" S-4 på jobbet med en Trends TA-10.
  De "gamla" S4 spelas med mkt låg volym på jobbet och låter då sanslöst bra. (Har som jämförelse haft 4 ggr dyrare ARL Jordan Entry S)

  Efter att ha testat S-4 hemma på lite högre volym, bättre signalkälla och förstärkare kunde jag inte låta bli att köpa dessa S-4 EX. (Har en REL Quake för lågbasen) Om de uppfyller förväntningarna kommer de sannolikt att ersätta ett par AVANCE dana) Håller på med inkörning nu på jobbet och "out of the box" låter de mycket bra.

  Prisvärd är bara förnamnet!

  PS: Om förväntningarna uppfylls ändras betyget till 10!
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Toknöjd. För det priset du betalar får du ett par sköna högtalare.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Löjligt bra högtalare! Att det ens går att få sådan bas och tryck i denna storlek och prisklass.. Klart och rent ljud.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Enastående ljud för löjligt lågt pris,
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  jävligt bra högtlare
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Supre högtalare med mycket bra ljud!